Přejít na výpis diskuzí
PlayStation 4 představuje hry, ovladač a hraní na PS Vita
6.11.2013 | Aleš Smutný
55 příspěvků
-
Ale stejně jsi to měl mnohem pomalej .)
-
Každému je asi jasné že hrať Battlefield 4 a podobné hry cez remote play, nie je dvakrát štastný nápad. Ale osobne sa teším pri tejto funkcii na Resogun, Contrast, Trine 2, Flower, Journey (ak vyjde na PS4) a podobné hry, ktoré sa mi na velkej obrazovke jednoducho hrať nechce. Zato v posteli s Vitou si ich náležite užijem... *4*
-
Pokaždý když ho vidím tak mám pocit že umírám a znásiňují mě, to vyjde nastejno, a ano přál bych rakovinu, do pekla semnou.
-
Dík :))
-
Já si vzpomněl ještě na starý 3.5 diskety, taky to hezky vonělo, když se to rozbalilo :)
-
Dobrý, taky jsem se zasmál, od mě máš +
-
Naopak, diky doplnovani slov jsem stiskl mene (virtualnich) tlacitek, nez kdybych psal na klavesnici.
-
Vita má dotykovej displej a virtuální klávesnici takže to napsal jako každej jinej.
-
tak to nez si napsal tuhle vetu o 75 znacich to si musel zmacknout nejmin 500x tlacitko *1*
-
Jenomze to prave analogy plnohodnotne nenahradi. A ostatne ani L3/R3.
-
A jak to vis? Ja ted pisu ve vane z vity a nejcasteji sem chodim na tabletu.
-
Zalez ty levná napodobenino. Btw do školy nastupuju až za rok, pokud u zápisu neshledají skluz v mém vývoji.
-
Aspoň někdo to bere s nadhledem ;)
-
Ses chtěl tady na fóru před spolužáky ze školy vytáhnout, že? *6*
-
No jo, podle kvality příspěvku se hned pozná, jak moc si na tobě dali rodiče záležet. *1*
-
A me se stejne libi, ze se ve flamewarech PC vs konzole stejne lidi masti klavesnicema pripojenyma ke kompu. =D
Na PS se tesim =) -
Hm, to sme klidní..
-
Dík, nevěděl jsem že ti můj avatár zabil rodinu a znásilnil psa. Jinak si nedovedu vysvětlit že někomu přeješ rakovinu. Já taky nemám rád blizzard a indie vývojáře, ale rakovinu bych jim NIKDY nepřál. Možná tak hemeroidy, ale ne rakovinu.
-
Minimálně tvuj avatar by tu rakovinu zasloužil *2*
-
"PS4 předčí veškeré očekávání a stane se v herní historii prvním krůčkem ke konci PC jakožto herní platformy. Grafika v PS 4 daleko přesáhne kvalitu těch nejlepších High End PC současnosti, to je prostě fakt. PCčkáři si tak uvědomí svůj omyl a nenápadně se začnou mezi konzolisty vtírat."
A pak ses probudil s flekem v rozkroku.