Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jack

    We analyzed the HDMI 2.1 output from the Sony PS5  console, and found that the maximum bandwidth it can deliver either at 4K@60Hz or 4K@120Hz is currently 32Gbps, which is lower than the 40Gbps HDMI 2.1 bandwidth on the Xbox Series X.

  • Je možné hrát hry z ps4 plus na ps5?

  • Jack1947


    Pocítíte na televizi rozdíl mezi nativním a upscalovaným 4K?

    Tak asi záleží i na televizi, ale myslím že dneska nevím jak u her ale u filmů, to možná takové terno není. Hry už na tom budou hůře, lepší by bylo jak již bylo řečeno 60/1080i je to jistota že pojede.

    S tím 4k to moc nezmákli, ukousli si moc velké sousto.

  • Jakožto nekonzolista mám pár dotazů, na které jsem nenašel uspokojivou odpověď.

    Bazarové hry? Myšleno přímo pro PS5. Digitální verze jsou jasné, ale co disky? Půjde hry přeprodat/koupit z druhé ruky?

    Funguje to bez připojení k internetu? Jestli ano, má to nějaký háček? Je v tom rozdíl pro digitální a fyzické verze her?

    Je nějak rozlišeno předplatné PS Plus pro PS4 a PS5? Na PS4 (co vím) byly každý měsíc nějaké hry zdarma. Na PS5 budou předplatitelé dostávat hry (byť možná vylepšené) pro PS4? (Ve videu jste říkali, že je tam teď kolekce výběru z PS4.)

    Díky za odpovědi!

    PS: Jak to vlastně v PS Plus funguje s těmi hrami "zdarma"? To se vám automaticky přidá každý měsíc do knihovny, nebo je musíte nainstalovat, aby byly dostupné i po skončení měsíční nabídky? A v knihovně zůstávají na furt (jen k nim nemáte přístup, když nemáte zaplacené plus) nebo po odinstalování popr. vynechání nějaké doby předplatného nenávratně zmizí?

    • Gam0

      PS+ je spojené. Ve zkratce ti, kteří mají teď PS+, si mohou do knihovny přidat jak hry na PS4, tak Bugsnaxe na PS5, aniž by potřebovali PS5 vlastnit. Tedy už teď jde pomocí PS+ syslit hry na PS5, a konzoli koupit až někdy příští rok.

    • Ahoj, já se ti pokusím odpovědět, kdyžtak mě někdo opravte. 

      1. Bazarovky by měly normálně fungovat stejně jako na všech předchozích PS (V Sony před pár lety říkali, že na tomto nechtějí nikdy nic měnit)

      2. Bez připojení by to mělo normálně fungovat, s vyjímkou AlwaysOnline her, ale to není snad žádná singleplayerovka od Sony.

      3. Jak to bude s hrama na PSplus pro PS5 nevím, asi zatím hlavě hry z PS4 než bude dostek her na novou generaci. Hry stahovat nemusíš ale je třeba si to v ten měsíc přidat do knihovny, pak už to lze stáhnout kdykoliv(pokud platíš PSplus, když skončí předplatné tak se zamknou a odemknou až poté co to zaplatíš) 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit