Přejít na výpis diskuzí
PlayStation All-Stars Battle Royale - recenze
4.12.2012 | Jiří Škrampal
83 příspěvků
-
GGG - A ty jsi očividně jejich král!!!!!
-
Sakra Kratoss vytáhl kladivo. Já mám taky PS3 to je co
-
Oho chceš si mě přidat,jsem sexy vacetiletá blondýna po lobotomii. Můj nick na PS3 je velkákoza
-
Trolldiskuzní si hraje na holku. Lol To ti tak budu věřit že jsi holka, která ženská by byla tak hloupá a šla diskutovat na games.tiscali. Je to tu samý troll, předpubertální skřet a přeintelektualizovaný moralista.
-
Jenže ženy z Mass Effectu mají důležitější věci na práci než se nechat liskat a ztrapňovat v nějaké primitivní mlátičce. Tak třeba záchranu celé galaxie!
-
Klid Downe :)
-
Ahoj, no já toho snesu celkem hodně, ale ty největší sprosťárny už tady zřejmě nějaký údržbář smazal, takže některé moje reakce působí poněkud vytrženě z kontextu!
-
battlefield online...........
deploying white knight *1* -
Teda dívám se, že se vytočíš poměrně rychle, nicméně, Gayrimem se neodkazují na tebe, ale na jednu zdejší diskuzní legendu. Byl to takový Tiscalovský Šepárd. Na některé perly bych si vzpomněl ještě dnes :)
Jinak, pro mě je tvůj koníček naprosto pochopitelný, takže míru a ovladačům všeho druhu zdar -
Na teto hre mi vadi, ze tam chybeji postavicky z velkych serii jako Final Fantasy nebo Resident Evil a ze starsich her. Zenskych postav take mohlo byt vice, co treba Aya z Parasite Eve nebo nejaka hrdinka z Mass Effectu? :( Spise je to All-star ps3.
-
Pises tu, jako by ti nekdo neco provedl. Jestli se ti hra nelibi, tak ji nekupuj a ignoruj ji. Ze ti vadi, ze se tu mlati tve oblibene postavicky? Vetsina stejne nekoho nebo neco ve sve hre alespon jednou prastila :)
-
Přiznávám, ale při troše štěstí díky němu předejdu mnoha dalším. *3* Poděkovat mi můžeš pozdějc. *15*
-
Nevim no, něco jsem si asi špatně vysvětlila. Tak tedy pokusím se mít tvé rady na paměti. Asi máš pravdu, asi je to fakt jediná cesta!
-
Ježiš, snažím se radit a ještě sám dostanu po tlamě. *1* Ne, neradím ti jít pryč a nepsat sem (jak jsi to z toho mohla vůbec vyčíst?!). Radím ti nereagovat na trolly/blby, nehádat se s nima a vyhejbat se flamům. Ignorovat off-topic a bavit se k tématu (k článku). Toť vše. Pokud tohle budou uživatelé dodržovat, pak to tu bude mít nějakou úroveň. Konec, The End, das Ende, pro dnešek mám pravidelné dávky emocí dost, jdu chrápat.
-
Fakt vtipný!!!
-
Nechápu co máte pořád s nějakým Gayrimem a co s tím mám já společného!!! A už toho začínám mít vážně po krk těch vašich urážek!!! Jsem holka a ne žádný Gay nebo Gayrim!!!! To je pro vás opravdu tak nepochopitelné, že i holku může bavit hraní her???
-
Hele, a co tohle? Uděláme z toho takovou výzvu. V dalším svém příspěvku zkus použít maximálně tolik vykřičníků, kolik je, řekněmeee, 20 mínus tvůj věk. (Klidně míň, ne víc) Hm?
-
V týhle době nevěř ani sobě, takže jen co se tu slečna zjevila, vzpomínky na Gayrima se nečekaně vrátily. Bacha na léčku, pánové.
-
Viktor_H - Takže co mi radíš? Jít pryč??? Neobtěžovat tuhle komunitu rozumných lidí??? Promiň, ale tvoje rady mě fakt míjí!! Vyvarovat se emocionálním příspěvkům, to má být co?? Že mám psát jako robot a v poklidu se nechat urážet za své názory?!! Právě proto jsem se tady regla, abych si s váma povyměňovala svoje názory, třeba i opačné! Ale slušně a néé že budu hnedle číst kecy o tampónech!!!! Asi jsem fakt naivní, ale přesto pořád věřím, že se tu najdou i nějací slušní lidé a kamarádi na pokec!!! A s těma ostatníma si to sama vyřídím!!!!!