Přejít na výpis diskuzí
PlayStation Network má problémy nejen s Black Ops
19.1.2011 | levis
57 příspěvků
-
No jo ... to je to slavny hrani na PSN zadarmo ... *3*
-
-
Závist?
-
-
Jaka zavist? My na PC hrajeme strilecky zadarmo a sme v klidu :-)
-
-
A my hrajeme mulťák "sřílečky i nestřílečky" (zadarmo) na PC i na PS3 a jsme v klidu *3* A bavíme se u obojího :) COD taky nemám. Kdybych měl času víc, tak už by to byl spíš asi BF2 (pc) a jelikož není, hříčky jako Uncharted 2 jsou třeba pro mně nyní mnohem zábavnější. Případně si dám občas na oddech nějaký ten Fear Combat, nebo nostalgicky Quake Live, ale primárně teď pařím ten Uncharted, s 5 kamarádama v týmu je to neskutečně zábavná věc. PSN mi celkem vyhovuje, až na docela slabou přehlednost (třeba rozškatulkování her do kategorií mi nepřijde zrovna nejideálnější, stejně jako trošičku kostrbatý interface). Xbox Live sice něco stojí, ale zase to nejsou prachy vyhozené oknem a docela se to myslím projeví (soudím alespoň z videí Xbox Live interface) Nehledě na to, že cena hry na roční předplatné není nějak závratná suma.
Ale na to, že je PSN zadara, funguje výborně. (až na nynější kolabsy, možná díky GeoHotovi, kterému tak všichni v jiné diskuzi fandili) :) -
Ty ho znáš že na 100% víš co ho vedlo k těmto trapným kecům?
-
-
A co by ti záviděl že ti to nefunguje?
-
-
Momentální problémy nic víc děláte jako kdyby to jinde bylo bezchybný a vždy bezproblémový. Jako využívat tuhle situaci k posměchu je dost trapný. Je dobře že to je zadarmo pořád lepší než za to platit. Už tak ty hry nejsou nejlevnější.
-
-
Oni za to nemůžou chtít zaplatit když to nestojí za nic.
-
-
Tvůj názor který se ovšem neshoduje s provozem PSN za celou dobu fungování.
-
-
-
-
-
-
To bude tím že celý PS3 stojí za nic
-
-
Názor znalce toho si ceníme.
-
-
Ja mam trable porad hraju na PC :o)
-
vzpomněl jsem si, jak se při vydání vysmívali PS3 hráči, hráčům na PC :) *5*
-
online hraju medal of honor,GT5,resident evil 5,dead rising 2,uncharted 2,killzone 2 a vse bez problemu .CoD a BBC nemam
-
Nemám konzoli, nemám BO, nemám problém *5*
-
-
Asi tak ...kdo chce kam pomožme mu tam :-)
-
cool :D
-
-
ja bych rek ze sejim neliby ze na siti hrajou hacknute hraci a sou nastvani na sony ze poradne nezabespecila ps3 tak tet delaj bububu aby to ps3 sony dal do poratku.Mam ps3 i PC a musim rict raci hrajte multiplayer na pc deto porat nebudete nastvani u ps3 kdiz si chcu zahra po netu vzdicky meto naser......
-
-
Jdi raději zpět do školy a sečkej dalších komentářů než se naučíst psát jako člověk ... Ok *11*
-
co ty hrubky :-)
-
-
Jediný problém který mám, je s Bad company 2 na ps3, kde se mi občas stává, že nemůžu hrát multiplayer protože mám vymazané statistiky, zbraně vše..
Naštěstí se mi nestalo, že by tento problém byl trvalý.. zatím..
STalo se to ještě někomu? -
-
Jo, taky mi to dělá a to stejný mám potvrzený i od různých hráčů ze všech koutů ČR. Společným jmenovatelem je ale nákup Battlefield Vietnam, ten kdo si ji nekoupil zatím problémy nemá (aspoň z okruhu mých známých)
-
robilo mi to pri beta verzii... ale od originálky sa mi to nestalo ...
-
Nehraješ náhodou i GTA? Na Battlefield mám lidí plno, ale GTA snad nikdo nehraje.
-
-
GTA bych hrál rád, ale taky nemam lidi. Můžem se nějak dohodnout *3*
-
-
To se mi stává docela často, měla by to být jen nedostupnost serverů.
-
Mne to raz za cas robi na PC verzii ale je to iba chvilkove. ak dam exit a znovu sa napojim uz je vsetko OK
-
-
na druhou stranu kdybych mel PS3 tak nehraju black ops ale killzone
-
a ještě chci vědět jak si nechají uniknout zisk za DLC co to proboha bylo za arogantního blba??? machýrek jeden