Přejít na výpis diskuzí
PlayStation Network má problémy nejen s Black Ops
19.1.2011 | levis
57 příspěvků
-
srotka moje id name--PS3 pridejte si me kazdeho cecha rad uvitam *1*
-
Pouze doplnění. Na PC taky nemáte žádná Live :-)
-
A co má PSN společné s multiplayerem? Pokud vím, tak MP si na PS3 zajišťují vydavatelé. Proto je taky tak spokojeno Valve.
-
No jo ... to je to slavny hrani na PSN zadarmo ... *2*
-
najvacsia nuda ever. vobec mi to nejde nikto nehra timovo kazdy tam pobehuje hore dole jak debil. Ale hlavne je to oničom
-
bad company 2 nejlepší hra a mp co jsem kdy hrál
-
A my hrajeme mulťák "sřílečky i nestřílečky" (zadarmo) na PC i na PS3 a jsme v klidu *3* A bavíme se u obojího :) COD taky nemám. Kdybych měl času víc, tak už by to byl spíš asi BF2 (pc) a jelikož není, hříčky jako Uncharted 2 jsou třeba pro mně nyní mnohem zábavnější. Případně si dám občas na oddech nějaký ten Fear Combat, nebo nostalgicky Quake Live, ale primárně teď pařím ten Uncharted, s 5 kamarádama v týmu je to neskutečně zábavná věc. PSN mi celkem vyhovuje, až na docela slabou přehlednost (třeba rozškatulkování her do kategorií mi nepřijde zrovna nejideálnější, stejně jako trošičku kostrbatý interface). Xbox Live sice něco stojí, ale zase to nejsou prachy vyhozené oknem a docela se to myslím projeví (soudím alespoň z videí Xbox Live interface) Nehledě na to, že cena hry na roční předplatné není nějak závratná suma.
Ale na to, že je PSN zadara, funguje výborně. (až na nynější kolabsy, možná díky GeoHotovi, kterému tak všichni v jiné diskuzi fandili) :) -
DehetDeath
-
Jo, taky mi to dělá a to stejný mám potvrzený i od různých hráčů ze všech koutů ČR. Společným jmenovatelem je ale nákup Battlefield Vietnam, ten kdo si ji nekoupil zatím problémy nemá (aspoň z okruhu mých známých)
-
mag doporučuju, je to fakt přísný *5*
-
Killzone 2, Borderlands, Far Cry 2....bez problemu. Na MAG se chystam, je to pecka.
-
MW2 se hrát nedá dnes sem malem rozmlatil obrazovku pac z 15 her 14 nacheatovanych BBC2 uz nehhraju moc lehka hra MOH je asi zatim dost dobra na MULTAK
-
jj to taky jedu:) sem v klanu u kámoše hele... přidej si můj nick do frendů a pořešíme *1* *2*
-
CoD neřeším. Hraju M.A.G. *1* Jedete to ještě někdo, zatím jsem tam moc Čechů nepotkal?
-
chcal of duty...je to bezcenná hra a mulťák blbne jak na ps3 tak na kompu..o shitboxu ani nemluvim. poďtě raději někdo dát killzone2 nebo něco *2* mam nick terminator00777
-
Jdi raději zpět do školy a sečkej dalších komentářů než se naučíst psát jako člověk ... Ok *11*
-
co je na tom? *8*
-
Asi tak ...kdo chce kam pomožme mu tam :-)
-
Tvůj názor který se ovšem neshoduje s provozem PSN za celou dobu fungování.
-
haha prej 1080p ty jsi naivní vůl haha...