Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • njn , jenomže PC neni konzole ty blbe jeden. a pokavať ses nevsiml tak tady je rozhovor o PS3 či Xboxu *12*
  • To je zřejmě důvod proč zavádějí PS+? Kdepak, i Sony se začíná pomalu vydávat cestou placených účtů. Zatím v nich teda nabízí trošku jiný obsah. Ale před třemi roky by nikdo nevěřil, že PSn bude mít účty dělená na "silver/gold" a už je má. Dne snikdo nevěří, že do této služby někdy zahrne online (ze začátku třeba částečně - ps+ dedikované servery? ps+ přednost při hledání zápasů?...) - ale kde je jistota, že tomu tak bude za další tři roky? Zpoplatnit online je kontoverzní krok. ale když se k němu dostanou drobnými nenápadnými krůčky, lidem to nai nepřijde ("za ps+ už přece platím, tak je jedno jeslti v tom online je nebo ne"). A můj názor je ten, že přesně k tomuhle Sony směřuje. Nevěřím že zavedlo placené účty aby mohli dávat slevy (zvlášť když je PSN ztrátové). To je jen první lákadlo.
  • splash
    Jak je vidno, tak SONY to neumí. A pak to tak vypadá.... :-)
  • Na to si přišel jak? GT nemá málo, ale existuje plno her, co má víc prodaných kusů.
  • No, nejprodavanejsi hra sveta je Gran Turismo 5 pro PS3
  • oin.odin
    ja len dúfam v to že niečo spravia s použiteľnosťou celo to PS3 UI je také ... no ... neohrabane ... a to nevravím o tom ako strašne sa orientuje v Store
  • Presne tak, Sony se snazi aspon vetsinu zpristupnit zdarma, zaplatit si live a pak zpristupnit obsah umi kazdej *3*
  • Podle tvých výpočtů je Call of duty BO nejlepší hrou všech dob. Podívej na ty prodeje :-D
  • Abych to upřesnil-mám PC,PSP,PS3 a XBox mě svoují herní knihovnou nenadchnul-je mi líto.To už mi přišlo lepší WII(Okami,Zelda,Metroid,Mario...).Preferuju hratelnost před grafikou. *4* *4* *4*
  • grifus. na úplný dno nejprodávanější konzole současnosti,která opět drtí dvojnásonbě "bezkonkurenční" ps3 ,co se prodejú týče.... *1* i Samotný xbox jí opět po malých krúčkách v celosvětových prodejí utíká, o to hůř že xbox se v japonsku téměř neprodává,kdyby jo,rozdíl by byl ještě větší... Basník se tímto textem snaží říct že rejpat do druhých umí každej idiot - na každé konzoli si najdeš nějaké to "proti".... Jestli máš ps3,nebo PC či xbox,buď rád že ho (jí) máš a nenavažej se stupidně do druhých.
  • Tommy.35
    Nejlepší konzola je PC ;)
  • Tak to gratuluju, postoupil si na uplny dno hernich konzoli... *1*
  • splash
    No...tk dvě stejný jmena nemůžou bejt...a to je asi tak jako v CS 1.6...A nevím co by z toho měl. Měnění gamertagu mi příjde jako dobrá věc.
  • Mno ono na jednu stranu je to špatně, třeba když máš clan, tak je přeci jen pěkné když to máte v jménu a né jen v těch závorkách, ale zas na druhou stranu, se ti nestane že to nějakej zm*d využije a změní si jméno atd.
  • splash
    Jn...docela stěr pro souza :-D...Ja osobně mám XBLA docela rád a tech pár kaček na rok se v to ztratí *3*. Za fiskální rok 2012 deseti násobek z roku 2009...hmm tak tomu se snad ani věřit nedá.
    A poslední dobou to vůbec se sony nevypadá asi dobře.

A když si řeknu že MS se nebojí dát do reklamy na Kinect i WM7 víc peněz (2x 500mil. dolarů) než PSN vydělalo za rok 2009, tak to je docela síla :-D.
  • Jenže u ps3 ani ten zajebany gametag nejde změnit :D což se divím...
  • Ano,XBox Live je v plusu.A aby ne,když za on-line hraní si účtuje peníze.Peníze si účtuje dokonce i za změnu Gamertagu(800 MP),což je docela drzost(nebo spíš nenažranost).Proto jsem vyměnil XBox za WII.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit