PlayStation si připravil nečekané překvapení. Ratchet & Clank: Rift Apart míří na PC
-
To zas bude řevu že je to katastrofální konverze a když to jde na toustovači, proč to nejde na 3070ti s 8GB :))(
-
-
Aaaa Osmigigový Frank je zpět! Paráda... všem si nám strašně chyběl (:
-
-
Ty budeš mít 3070 že? :)
Já jsem naštěstí Dvanáctigigový.
Ale, neboj časem budou všichni.
-
-
Dělaj na tom Nixxes tak abys nebyl zklamaný když se konverze povede a nebudeš se mít komu smát.
-
-
Jde o to, že ta hra využívá předností PS5 a běžná PC ji nebude zvládat tak, jak by si někteří majitelé "nadupaných" konfigurací představovali.
O kvalitě konverze to není. Ta bude v pohodě, jen to prostě bude náročné.
-
-
-
Zase dalsi port kde davaji jako prvni sequel? Zatim posledni dil? Oni nejsou normalni, Ghost of Tsushima by potesil mnohem vic. To dopadne podobne jako Uncharted 4. Neco se urcite proda, a neni to tam tak dulezite jako treba ve zminenem Uncharted 4, ktere uz hodne hraje na nostalgii, a je to rozlouceni s Nathanem, ale i tak. Je to skvela hra, ale jestli je to dobra volba pro dalsi PC port, nevim nevim.
-
-
Dostaneš to nejlepší co se do core gameplaye te série týče a co návaznosti je to celkem jedno. každá hra je vlastní operou. jestli se do té série zamilujes tak tady je největší šance. zbytek dilu jde dohrát zpětně úplně na pohodu. já nedávno dohrál těch x dílů z ps3 a úplně napohodu. škoda jen že mi tenhle poslední nepřišel jako největší hra série. uteklo mi to jak takový nafoukly demo. klidně bych to dohrál potřetí ale už nebylo tak co do gameplaye proč. vše jsem vybíral vždy v aktuálním gameplayi.
-
Těch Ratchetů vyšlo asi 10, čím chceš začít, PS3? Nebo i PS2? :)
To není TloU tam žádný strhující děj nehledej.
Jo a jako Uncharted a TloU to dopadne, raději to neměli ani převádět
-
-
překvapení? Vždyť to všichni očekávali, řekl to nedávno Jim Ryan, jaká je strategie.
Jsem zvědavý na cenu, pokud tomu nasadí 60 euro, tak to bude další fail na PC. Teď jsem to dohrál v rámci předplatného a ta hra tam pasuje, více bych do toho neinvestoval. Ta desítka je úplně mimo.
-
-
To bude asi tím že je to dost individuální. Někdo si mastí nad Bloodborne do teď, já se u toho nudil a během chvilky šla hra do pryč. Tak je to se vším, ale ten fail spíš bude vinou toho že jako několikátý díl série to odradí lidí podobně jako Uncharted.
-
-
No, promiň, to je naprosto stupidní názor, pokud napíšeš, že během chvíli to šlo pryč, tak tvůj názor není validní. Já Ratcheta dohrál, trvalo to nějakých 8 hodin, takže můj názor má nějakou váhu a vypovídající hodnotu. Hlavně je to i doporučení pro PC kolegy, aby to za plnou nebrali. Ta hra je kratunká a povrchní. Těch osm hodin je i s vedelejšími misemi, které nejsou zábavné, jinak to trvá cirka 5-6 hodin, z toho bude tak hodinka cutscén.
-
-
😂 Stupidní by bylo nechat si hru která je ubohá a ještě ji hrát. Oh wait!
-
-
neztrapňuj se.
-
-
Já musím, je to moje úchylka. Někdo, jako ty, se ztrapňuje nevědomky, a pak někdo, jako já, si tím dobíjí baterky aby měl sílu do dalšího dne, a čtení některých příspěvků na games.cz je velice náročná aktivita.
-
-
-
-
-
Na Steamu předobjednávka za 60€.
-
-
he, bez šance, díky za doplnění.
-
-
-
"hned by se na celou akci vzpomínalo v poněkud pozitivnějším světle"
A nebo by světlo nebylo pozitivnější ale naopak ubrečenější protože další PC port a kde jsou nové hry pro PS5.