Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • s tymi reklamami to tu uz vazne prehanaju, este sa vacsina videi da najst aj na youtube
  • Mayuri12
    ANO další diskuze o mass effectu pojdte sem trolové a vyblijte tu své zbytečné přízpěvky jak vás znám budete tu pindat i kdyby ten trailer byl sebelepší.
    perfektní trailer na skvělou hru
  • Kdy už se to tady přejmenuje na EAgames?
    • MarekTV
      Minule tady zase někdo pořvával, kdy se to tu přejmenuje na Bethesda Games, teď EA Games, za chvilku to bude Blizzard Games...Mě přijde celkem normální, že se o blockbusteru píše víc než normálně už měsíc před vydáním :) nebo tu má být ticho po pěšině a pak by na nás vybafla recenze? Sorry, takhle to asi nefunguje.
    • Klid... Když vycházel Deus ex tak byla taková-hle masáž také. U Skyrimu nápodobně. Mně ME série nebaví, ale myslím si že hra, která oslovila tolik lidí si nějakou tu pozornost zaslouží... Za měsíc máš klid :-)
      • Cahir
        To je kvalitní názor! Kéž by takového nadhledu byli schopno více uživatelů, hned by se místní diskuze alespoň částečně vynořila ze žumpy.
    • smejki
      málo kaprů
      • Trol.diskuzni
        Pangasius levnější a lepší. *3*
        • Hairy_Ass
          Pangasius je pěkná sr**a! Není nad pstruha, okouna, tresku nebo i toho lososa. Vlastně, když nad tím tak uvažuji, tak skoro všechny ryby jsou lepší než pangasius. *1*
          • Trol.diskuzni
            Ukaž mi chutnější, dietnější a snadněji zpracovatelnou rybu ve své cenové kategorii než je pangasius... *3*
            • Hairy_Ass
              Amaroun: Jasně, ale on to asi nemyslel pod významem výkrmné diety. *3*
            • Hairy_Ass: Mně se líbí jak se slovu dieta pomalu přiřadil jiný význam než ten původní...
              Ona může klidně být dieta výkrmná *1* ... Ale to jen tak na okraj, abych byl potěšen, že jsem to zdělil další lidem *1* *1*
            • Hairy_Ass
              Dietně se nestravuju, troufám si tvrdit, že toho blbýho pstruha na másle ještě připravit dokážu, a za dobré jídlo si raději připlatím na kvalitních surovinách. Nejsem Jirka Babica. *4*
            • Mayuri12
              Pangasius je hnusná kašovitá houba. Parodije na rybu.
        • Cahir
          A téměř bez jakýchkoliv nutričních hodnot...
  • Trol.diskuzni
    Kvůli videím na nový Mass Effect uvažuji nad odinstalováním Adblocku... Reklamy v těchto videích mi totiž nabídnou tolik kýženou variabilitu a obsah, jenž v trailerech k této revoluční hře tak trochu chybí. *5*
    • hej me reklamy pořád jedou i s Adblockem a vždycky když to zaškrtnu, aby se reklamy ve videu nezobrazovaly, tak se to neuloží. Jak to děláš ?
    • Malleth
      like
    • Sice nerad, ale musím s tebou vyjímečně souhlasit, tenhle trailer byl z toho slabšího soudku. Celé mi to přišlo takové splácané ze scén, které se k sobě až tak moc nehodily.
    • MarekTV
      I'm Commander Shepard and this is the worst troll on Games.cz.
      • Trol.diskuzni
        So if I kill you, will the ME series end? *5*
        • Hairy_Ass
          No, it won't. Only ME trilogy will be ended. *5*
        • This conversation is over. I have a shotgun.
          • Trol.diskuzni
            Nice - shoot that f*cking ME's assh*le bro and we can share the reward! *5*
  • Ace Combat hadr *9*
  • http://www.youtube.com/watch?v=0aoogVdZyqA
    Tady to máte na youtube.
  • smejki
    líbí se mi variace na klasický massefektí hudební motiv v úvodní sekvenci. technicky moc pěkné, ale bohužel si na to za týden už nevzpomenu.

a kulturní vložka se snajperem potěšila. to bylo video s dobrým nápadem.
    • Hairy_Ass
      Myslíš tu první skladbu? To je After The Fall od Two Steps From Hell.
      • MrSanta
        Když už jsme u těch Two Steps from Hell: http://www.youtube.com/watch?v=LJwiWl4sAMk&list=PL52571C1B9D359A79&index=5&feature=plpp_video
        Docela pěkné fan-made video z ME2 a je tam i SHJ *15*
      • smejki
        ah so!
        plná už nezní tak massefektně. nicméně ten part z traileru drnká na podobné schema, jako
        http://www.youtube.com/watch?v=IkE-J9uNgNc
        od 1:10
  • MarekTV
    No a co, že jsem viděl zkrácenou verzi traileru včera (a několikrát), rád se na tohle podívám znovu. Že je to klišé? Nevadí, dneska je klišé skoro všechno, a až přijde plná verze hry, na klišovitý trailer si už nikdo nevzpomene. Kromě flamerů.
  • Malleth
    Úplně zbytečnej trailer podle mě. Nic nesděluje a dítě s letadlem je klasický hollywood klišé
    • JohnyTheZik
      vsechno je to jedno velky klise!
    • Jak tak koukám tak games má největší koncentraci haterů na mass effect *4* ted jsem projel jiná různá fora ale kde nic tu nic ten zde je vždy objený něaký to jelito co nemá do čeho pichnout a rejpe no každopádně souhlasim s tim klišé to je jasná věc ale co dneska už klišé není? *3*
      • Malleth
        To že se mi nelíbí trailer a napíšu důvody neznamená že sem hater.
        Podle takový logiky bys byl ty fanboy
        • ano jsem fanboy a nestidim se za to *3* to že se ti nelíbí respektuji nejsem ten typ co svou favorite hru brání zuby nehty *4*
    • Cahir
      Od kdy musí trailer něco sdělovat? Od kdy není Mass Effect holywoodské klišé?
      • Malleth
        Měl by dělat alespoň něco. Navnadit nějak hráče, vyvolat emoce a nebo alepoň přinést nějakou informaci. To co je v tom traileru už každej dávno ví.
        • Cahir
          takže najednou se od "nic nesděluje" přesouváme k "emocím" a "navnaděni"? Mám pocit, že patláš více věcí dohromady...

Souhlasím, že nic nesděluje (nic, co bychom nevěděli my, kteří novinky sledujeme), nesouhlasím, že nemá emocionální dopad a nenavnadil. Mě rozhodně ano. *4*
          • Malleth
            Vyvolat silnější emoce v krátkým traileru je poměrně těžký a osobně jsem to od tohohle traileru ani neočekával.
            To nejjednoduší co může trailer udělat je předat nějakou novou (ideálně zajímavou) informaci o té hře. A to člověk, kterej poslední rok nežil v jeskyni v tomhle traileru najde těžko.

Můžeš napsat, co tě na tom navnadilo? Počítám, že demo už si hrál.
        • x
          • Malleth
            Vim že je to marketing a hype. Není mi třináct.
            Je ale plno trailerů, který jsou krom toho skvěle udělaný a nehrají dokola na stejnou strunu
        • když už víš co v tom traileru je tak proč na něj tedy koukáš?Každý ví že na podruhé to v tobě stejné emoce nevyvolá ALE to neznamená že by jsme se na těch pár zaběrů navic kouknout obzvlášt když se na to kouká sakra pěkně.
          • Malleth
            Jak mám vědět, co je v traileru ještě než se na to podívám? Nejsem zrovna jasnovidec.
        • smejki
          Obsahuje info o světě a základní zápletce. Dělají to všechny trailery. Jen ty superné dokáží přijít se zajímavým úhlem pohledu na stejnou situaci, díky čemuž občas vypráví uzavřený mikropříběh (třeba právě massefektí trailer se snajprem). A všichni víme, že není každý den posvícení.
  • Proc je u kazdeho videa tak malo reklam ? My chceme vic !!!
    • Hairy_Ass
      Já tam žádnou reklamu neviděl.... stáhněte si adblock. *3*
      • To jsi se ochudil o hlavní část extendnosti toho traileru *15*
    • Ja tam nemel vubec zadnou :((

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit