Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám náměty na diskuzi:
    1) Myslel jsem původně, že reapeři nebo ty jejich vulvoidní lodě jsou strašně veliký, tady na tom videu nevypadaj o moc větší než normandy a to rozhodně žádnej obr neni. Jsou to stejný věci jako ta v ME1 nebo něco jinýho?
    2) Proč myslíte že dělaj prakticky pozemní invazi alá avatar, když s jejich milionletou tradicí by si vystačili s nějákym virem a velkym brčkem.
    3) Ono už v jedničce mi přišli huskové takový low-tech a celkově k ničemu, myslíte že mají nějáký tajemný význam a nebo jsou to jen zombíci z vesmíru?
    • No u té 2) protože jsou to více či méně stroje s jistým cyklem, který dodržují. Takhle by bylo mnohem logičtější, kdyby ten proces..jak se to jmenuje? Jak to lidem nabourává hlavy, viz Arrival, prostě dlouho smažili na zem a pak jen zabili těch pár, co odolali a zbytek sklidili..ale tak oni asi nefungují, prostě melou všechno, co jim příjde do cesty a to, co rozemelou zpracují a mají další kámoše. Nějakej vyšší naprogramovanej cíl? Arogance? :D
    • Kinet1c
      videl si tie veziaky ? ako pristavali ?, tie veziaky boli v porovnani snimi miniaturami, tak si myslim, ze reapery aj tyto zobrazeny tu vo videu su v celku celkom velky :)
      zatial nechcu znicit, zem, chcu len znicit a demoralizovat obyvatelstvo :)
      zombici :)
    • Mayuri12
      1. Nevím mě reaperske lodě příjdou oproti normandy obrovské
      2. Proč dělají invazi, proto že kdyby každou planetu zničily z orbitu moc by sis nezahrál.
      3. Huskové jsou jen ubohé loutky pro reapery jsou jen otroci a loutky
    • Hairy_Ass
      1) To je asi optický klam, měli by být stejně velký jako v ME1, ale z jiných trailerů a dema víme, že tam budou i "menší" exempláře.
      2) Protože si BioWare zavařilo s tím, že vytvořili moc silné protivníky. Tím ostatně trpí většina scifi/fantasy, kde se pak musí závěrečný fight vyřešit použitím "zázračné" zbraně a nelogickým chováním záporáků. *3*
      3) Je to "pomocná" síla, která má zničit odpor v místech, kam se obrovské lodě Reaperů nevejdou (tedy zombíci z vesmíru). *3*
      • Co jsem pochopil (nevím zda je to 100% pravda spoilerům se vyhýbám), tak Reapeři nechtějí obyvatele Země zničit nýbrž "vytěžit". Kdybys chtěl ze stáda krav nadělat hamburgery, tak by taky bylo lepší na ně jít s lukem a šípy než je ostřelovat artilérií.

Co se týče "zázračné zbraně" tak tady Bioware docela věřím, přece jen v žádné jejich předchozí hře k porážce padoucha potřeba nebyla.
        • Já zase myslím že lidstvo zničit chtějí a to hlavně kvůli Shepardovi.
        • Hairy_Ass
          Vždyť píše o viru a brčku (klidně mohli udělat něco na způsob filmu Skyline - je to sice blbost, ale taky se tam sklízí lidé). *3*
    • Mars50
      1) Je několik typů reaperů, ten největší je Harbinger nebo Sovereign.Potom je spousta těch menších.
      2) Arogance
      3) Huskové jsou jen na overrun nic víc jinak to je docela low-tech.
  • Líbilo, ať už je tu ta hra. *4*
  • Přiznám se, že trailer nic moc. První trailer s Big Benem byll o dost lepší. Klišé s holčičkou bych ještě zkousnul, ale Shepard nadržený na boj tváří v tvář je už dost ubohý (a to hraju za vanguarda).
    • na zombíky shepy bouchačky nepotřebuje a nakonec proč plýtvat municí že.
    • MarekTV
      Tak to klišé s holčičkou mi ani nevadilo. Vlastně mi na tom videu nevadilo téměř nic, až na to, že armáda v čele se Shepardem jaksi zapomněla použít své kvéry a místo toho šli hezky tělo na tělo. Ale co, trailer navnadil na březnové orgie :) proč tenhle trailer mám radši než ten se sniperem v Big Benu je asi fakt, že zde je supr skladba od Two Steps From Hell. Hudba dělá hodně.
      • Cahir
        Tak vzhledem k tomu, že bojovali převážně s Husky, je to alespoň částečně omluvitelné.
        • MarekTV
          Jako jo, sem tam Shepy vystřelil ze své pušky, ale s takovou partou za zády by pak s nimi neměli moc práce :) ale tak věřím, že by si každou rád bouchl do Huska.
        • rancor1223
          No nevim, na husky je nejlepší jít z dálky (alespoň za nebiotický třídy).
          • Veskoslav
            Jak které:) Zápalné určitě.
  • http://www.youtube.com/watch?v=0aoogVdZyqA
    Tady to máte na youtube.
  • Mayuri12
    Zatra zrovna hraju mulťák a ten systém odemykání nových ras je pěkně na hov*o. Doufám že v plné verzi člověk pokud si bude chtít zahrát za někoho jiného než za člověka nebude muset spolíhat na náhodu při kupování nějakých pochybných balíčků. Já si za celou dobu odemkl pouze salariana a už by to chtělo změnu.
    • V random balikach maji uz praxi z TORu *5*
    • trolo
      v plnej hre ma byt viac tych balickov kde budu napr iba postavy atd. na ofik forach sa aj vela diskutuje aby vymazali tie random veci a urobili normalne obchod kde si vyberies co chces takze to mozno este zmenia alebo upravia
    • Veskoslav
      A tak mně se tento sytém zase líbí. Vím, že mus být otravné si neustále kupovat veterán packy, ale potom mám o to větší radost, když se mi něco nového odmkne. Já mám zatím odemčené: Krogan, Salarian, mužské i ženské pouze u vojáka+vybavení+medigel atd. Navíc mám novou brokovnci, odstřelovačku, kulomet, zaměřovadla na pistoli atd.
    • Jazz
      Celá hra je na hovno, není se čemu divit.
      • Mayuri12
        Ah sorry LA noire aka 30frapsová hovadinka je nejlepší hra já zapomněl
        • Malleth
          Rozhodně lepší než ME
          • Mayuri12
            To rozhodně ne ale pobavils mě *1* *1* *1*
            • Malleth
              Ty mě taky
      • Mahcake
        Jak vidim, tak ty prostě nemáš rád dobrý hry, co? :)
        • trolo
          podla jeho avataru je to zrejme
          • Veskoslav
            To je Jazz, se vsadím, že ani nebude vedět, koho tam má za Avatara:)
            • Jazz
              Nejsi to ty ? *14*
      • Veskoslav
        Ty jsi na hovno:)
      • Ringwraith
        Oh you.
        • Jazz
          Forgive me, master! *13*
  • Masa-san
    aha sice je to Cliché trailer , ale stejně na mě zapůsobil. Předchozí díly hry nebyly nikterak špatné a zde navíc slíbili vylepšit můj oblíbený styl boje "vymlať mu elektronky z gesichtu!" Takže se se těším, až si to po dlouhé době rozdám s Huskama a tentokrát pěkně po chlapsku a na blízko *1*
  • Kdy už se to tady přejmenuje na EAgames?
    • MarekTV
      Minule tady zase někdo pořvával, kdy se to tu přejmenuje na Bethesda Games, teď EA Games, za chvilku to bude Blizzard Games...Mě přijde celkem normální, že se o blockbusteru píše víc než normálně už měsíc před vydáním :) nebo tu má být ticho po pěšině a pak by na nás vybafla recenze? Sorry, takhle to asi nefunguje.
    • Klid... Když vycházel Deus ex tak byla taková-hle masáž také. U Skyrimu nápodobně. Mně ME série nebaví, ale myslím si že hra, která oslovila tolik lidí si nějakou tu pozornost zaslouží... Za měsíc máš klid :-)
      • Cahir
        To je kvalitní názor! Kéž by takového nadhledu byli schopno více uživatelů, hned by se místní diskuze alespoň částečně vynořila ze žumpy.
    • smejki
      málo kaprů
      • Trol.diskuzni
        Pangasius levnější a lepší. *3*
        • Hairy_Ass
          Pangasius je pěkná sr**a! Není nad pstruha, okouna, tresku nebo i toho lososa. Vlastně, když nad tím tak uvažuji, tak skoro všechny ryby jsou lepší než pangasius. *1*
          • Trol.diskuzni
            Ukaž mi chutnější, dietnější a snadněji zpracovatelnou rybu ve své cenové kategorii než je pangasius... *3*
            • Hairy_Ass
              Amaroun: Jasně, ale on to asi nemyslel pod významem výkrmné diety. *3*
            • Hairy_Ass: Mně se líbí jak se slovu dieta pomalu přiřadil jiný význam než ten původní...
              Ona může klidně být dieta výkrmná *1* ... Ale to jen tak na okraj, abych byl potěšen, že jsem to zdělil další lidem *1* *1*
            • Hairy_Ass
              Dietně se nestravuju, troufám si tvrdit, že toho blbýho pstruha na másle ještě připravit dokážu, a za dobré jídlo si raději připlatím na kvalitních surovinách. Nejsem Jirka Babica. *4*
            • Mayuri12
              Pangasius je hnusná kašovitá houba. Parodije na rybu.
        • Cahir
          A téměř bez jakýchkoliv nutričních hodnot...
  • MrSanta
    Pěkně udělané, akorát ten Shepard je nějaký vyměklý. Můj vanguard by v čase 2:17 nasadil zlověstný úsměv *3*
    • trolo
      soldier ftw
  • už se perou :-)
  • Veskoslav
    A tak mně se trailer líbí (stejně jako trailery k SW TOR, Sc II, W3). Jenom se bojím, že když mi pomalu vybudovává závislost ořezaný MP v ME 3, co se stane u plné verze:) Nevíte někdo, jak je to zatím s českou verzí, jestli vyjde souběžně s anglickou?:)
    • Malleth
      Trailery na TOR byly obsahově taky dost prázdný a bez nápadu, že by nějaká souvislost?
      • Veskoslav
        Prázdné? Obzvlášť ty první s invazí, útokem ze zálohy či útokem na Jedijský chrám, že? Úplně prázdné, bezduché, že?....
        • Malleth
          Přesně tak. Jen kopírujou stereotypy z filmů. Ve hře je to bohužel stejný
          • Ringwraith
            Však to je přesně to, co potřebujou k úspěchu.
            • Ringwraith
              Ano.
            • Malleth
              To je ale docela smutný ne?
    • Ringwraith
      Najdi si článek o češtině pro ME3.
      Pán Tvrdý se tam k tomu vyjadřoval.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit