Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Proc by to proboha delali na android, akorat by meli ostudu. Ani blizzard nedela tu novou hru na android, ... Android tablety jsou spis hracky k nicemu, max na koukani na filmy stim hloupym pomerem stran 16:9, nestabilita a slabej vykon... Ipad je pro takovou hru jak stvoreny a spolehlivy ze ji zvladne bez problemu a stabilne...nemluve o cene, android tablety jsou pekne predrazene, tablety s androidem co jsou aspon tak vykone jak ipad stoji i 14k pritom ipad stoji od 7500
  • připadá mi ze je to ovládání optimalizované pro všechno jenom pro PC ne
    po několika hodinách hraní si zvyknete to už jste ale na konci :(
  • Vrook
    Jelikož nemám iPad, tak si nejdřív počkám na nějaký recenze, jak se to hraje na iPhonu a pak se rozhodnu. Na PC jsem se k tomu nějak nedostal. A co se týče hraní na iPhonu.. kdybych měl iPad (uvažuju o koupi), tak budu určitě hrát spíš na něm, ale iPhone neni na hry vůbec špatnej. Což jsem si nemyslel, než jsem si ho pořídil. Předtim jsem měl HTC s Androidem a to jsem (i předtim, než mi praskl display:)) vytáhl fakt jenom, když jsem chtěl psát nebo volat. Nevim, čim to je, ale iPhone používám mnohem víc a příjde mi všestranější. I ty hry jsou na něm alespoň pro mě mnohem atraktivnější.
  • No jo člověk nemůže mít vše,starý díly můžeš hrát ale pořád u tohodle druhu her nejde o grafiku
  • Jo tak proto to bylo tak blbý a dojebaný, teď už to dává smysl. Moje největší zklamání minulého roku.
  • to stim museli planovat uz od zacatku proto je to tak blby ja se tesim na starou klasiku prevedou do dnesni grafiky
  • tak ještě android časem a budu happy

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit