Přejít na výpis diskuzí
Po Assassin's Creed a Ghost Recon chce Ubisoft zfilmovat Watch Dogs a Far Cry
18.6.2013 | Petr Poláček
35 příspěvků
-
Shoot him... Shoot him? Yes, but be careful, not in to eyes and maus:D And now, if you excuse me, I must finish my painting...:D lol
-
Uwe udělal ledasco, ale ničemu z toho se nedalo říkat film *2*
-
:D
tady se ukazuje efektivita te pre-release masaze .... -
Postal je klasika, to je snad jeho jediný dobrý film, už jen kvůli rozdílu mezi kachnou :D
-
Film od božského Uweho v kinech? kde proboha?
-
Postal je náhodou fajn odreagovačka *1*
-
Aha ... tak to potom může být vlastně úplný reskin AC ... Akorát bez assassínů (a pokud někdo řekne, že v WD sou assasssíní tak dostane přes držku)
-
Jo ale docela blbost, tak bude hold novej a snad to dopadne líp.
-
Far Cry? To je nějaký překlep ne? Film jsem dávno vyděl, byl v kinech v roce 2008.
-
Ve WD ale můžeš poskakovat po střechách.
-
Filmů co se dělají kvůli umění je imho pořád dost ... stejně jak u her sou to menší komorní projekty.
Akorát mluvit o umění a potom zmínit slovo lens flare kinga je možná trošku mimo. *1* -
Sakra my už víme, že watchdogs funguje? Vždyť to klidně může být reskinovaný AC bez poskakování na střechách ...
-
Boha, tak na ty filmy nechoď? Ty děláš jak kdyby každej ten film zabil 1000 koťátek. Tak co, přinejhoršim to bude sračka, no a co? Platí se to z tvejch peněz nebo ne?
-
A ty už jsi tu hru hrál, že víš jak dobře funguje?
-
Watch Dogs jako film, otázkou je, zda to bude fungovat tak dobře jako hra.
-
Na co zfilmovávat takový Uncharted či TLoU, když samo o sobě už to filmy vlastně jsou? Navíc kdyby to posr*li a film by propadl jak u kritiků, tak i u diváků, tak by to udělalo těm dvěma značkám akorát ostudu. A to by mne mrzelo víc, než třeba u takovýho Crysis či Dead Space, který ať si pro mě za mě klidně zfilmujou.
-
Taky to nechápu. Proč filmovat střílečku, navíc to nemá adaptace, ale má to mít nový příběh. To už tomu ani nemusí říkat Far Cry. Nebo snad to, že se to odehrává někde v tropech s chlápkem v hawajské košili znamená Far Cry?
-
Nejhorší je že to je jeden z jeho lepších filmů ještě Postal taky ušel.
-
Takto to bude vypadat za deset let - každý druhý herní AAA titul bude zfilmovaný podobně jako se dnes ždímají komiksy. Škoda, že svět je čím dál tím více o penězích na úkor umění. Všechno zprznit, hlavně vydělat peníze. A mluvit o zfilmování hry, která ještě ani nevyšla, je vrchol arogance od Ubisoftu. Místo všech těchto pos*aných projektů bych si dal jeden pořádnej tříhodinovej filmek Half Life od J.J. Abramse. Potom by všem možná spadla brada, kdyby se nějak rozumně nastavila laťka..
-
vyhrává Z samozřejmě *12* *7*