Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Whoossain
    Ví vůbec v Ubi, že Far Cry už natočil Uwe?
    • Shoot him... Shoot him? Yes, but be careful, not in to eyes and maus:D And now, if you excuse me, I must finish my painting...:D lol
    • Uwe udělal ledasco, ale ničemu z toho se nedalo říkat film *2*
    • BoB.2
      Nejhorší je že to je jeden z jeho lepších filmů ještě Postal taky ušel.
      • Postal je klasika, to je snad jeho jediný dobrý film, už jen kvůli rozdílu mezi kachnou :D
      • KeanuX
        Postal je náhodou fajn odreagovačka *1*
    • No upřímně ten Far Cry film co natočil Uwe byla taková hovadina že jsem se na to nemohl ani dodívat... Opravdu to stálo za velké kulové !
      • Pokud jsi to neviděl celé tak to laskavě nehodnoť.
    • Asi ne. A pritom je to jeden z jeho lepsich filmu.
      • To byla největší pí*ovina snad po posledním resident evlu co jsem viděl...
        http://www.csfd.cz/film/226881-far-cry/
      • teď nevim jestli "jeho lepsích filmů" je u něj něco extra
  • Dyť Far Cry už je zfilmovaný. *1*
    • Taky to nechápu. Proč filmovat střílečku, navíc to nemá adaptace, ale má to mít nový příběh. To už tomu ani nemusí říkat Far Cry. Nebo snad to, že se to odehrává někde v tropech s chlápkem v hawajské košili znamená Far Cry?
  • Edward D. Wood a Uwe jsou a budou jednou klasici
  • Já myslim, že herní adaptace v provedení Uwe Bolla se nepočítají :D
  • Já bych chtěl zfilmovat: Dead Space, Uncharted, Crysis, The Last of Us ( film - ne seriál) , Killzone a třeba takový Titan Quest by nebyl špatný *3* . Je spousta super her co si zaslouží film *5* !
    • Na co zfilmovávat takový Uncharted či TLoU, když samo o sobě už to filmy vlastně jsou? Navíc kdyby to posr*li a film by propadl jak u kritiků, tak i u diváků, tak by to udělalo těm dvěma značkám akorát ostudu. A to by mne mrzelo víc, než třeba u takovýho Crysis či Dead Space, který ať si pro mě za mě klidně zfilmujou.
  • Super! Těším se, ono co si vzpomenu na zfilmovanou gamesu tak to je samej masterpiece :D
    Ubi chystá 8 AC už dopředu ! Super ! A teď to ještě všechno sfilmujou ! Pecka takovej nápor kvality mě brzo zabije *1*
    • vyhrává Z samozřejmě *12* *7*
  • no a na přiši rok je užnapsanej Splinter Cell
  • cumpi3
    já chci první dva díly Call of Juarez! :-)
  • Tak Ubisoft muze chtit co chce...
  • Far Cry? To je nějaký překlep ne? Film jsem dávno vyděl, byl v kinech v roce 2008.
    • Film od božského Uweho v kinech? kde proboha?
    • Jo ale docela blbost, tak bude hold novej a snad to dopadne líp.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit