Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrtvá, drahá hra, mrtvá, drahá hra..... To je zase shitstorm.

    MMR nestojí za nic? Pokaždý co jdu ranked přes den, tak mě to hodí vždy s hráčem co má +- 30 MMR stejný jako já. Co je na tom špatné? Co-op je dokonce oblíbenější než 1v1, atd. Na hru čekám 10 vteřin. Tak co je mrtvý?
  • Jack1947
    Tohle je hrozná hovadina, podporovat se tam bude hlavně Blizzretard nikoliv samotní vyvojáři.
  • Tohle je jedna z lepších možností. Radši podpořím systém, který odmění šikovné lidi, kteří mohou vytvářet kvalitní obsah a získají finanční zázemí. Pak můžeme mít vše "zdarma", ale ti tvůrci rychleji vyhoří, protože s prací/školou se jim to špatně skloubí.
  • Mal som za to ze warcragt polozil xaklad moba ? Ale asi ten mod uz bol v starcrafte ? Ta hra uz je pre mna mrtva. Vo WoL som nahral mrte casu, ale ten arcade. Cele smutne. Po 9 rokoch sa to smazit ozivit a este takto nestastne. .. ak, tak nech spravia Warcraft 4 a tam nech zacnu s modami od zaciatku....
    • Aeon of Strife byl sice první, ale DOTA moba žánr zpopularizovala a uvedla do podoby jakou defakto známe dnes
  • A to tu tu zas...

    1. Starcraft neni mrtvej, hrajou pravidelně statisíce hráčů.
    2. Co tu brečíte, že se platí extra obsah??? Obsah který jste si zaplatili už jste dostali.
    3. Pokud moder stráví X desítek hodin na tvoření obsahu, tak pouze fér, aby za to taky něco dostal a navíc to bude lidi motivovat, dělat lepší obsah...
    • Nic jako fér nebo zaslouží neexistuje. Arcade je mrtvá už několik let.
      • > Nic jako fér nebo zaslouží neexistuje
        To nevím co tím chtěl filozof říct a asi tě to překvapí, ale jsou lidi kteří "fér nebo zaslouží" uznávají a také se podle toho chovají.

        > Arcade je mrtvá už několik let.
        Arcade mrtvá, Starcraft mrtvej, Blizzard mrtvej, Bába mrtvá... Všichni jsou mrtví Dejve... a teď si prosím stoupni stranou, my tady hrajeme.
        • Myslel jsem to samozřejmě v reakci na tvůj komentář, tak se nesnaž převést diskuzi jinam. *7* Můžeš zadarmo pracovat na módu třeba tisíc hodin, stejně ti to nedává žádné morální právo žádat za svoji snahu peníze. Kdyby blizzard chtěl, placené mody by nevznikly nikdy a bylo by to úplně v pořádku. Byznys se neřídí podle zásluh. Můžeš na svém modu dřít jak dlouho chceš, stejně může blizzard vybrat pro monetizaci něco týden starého. Jestli budeš mít štěstí a vybere ten tvůj, pořád to neznamená že někdo bude dost lidí mít zájem ho hrát a ty odměnu za svoji práci skutečně dostaneš.
          • Jack1947
            Tak tak a taky většina modů takhle vznikala/vzniká že se snaží dopřát něco lidem co velké korporace neumějí/nechtějí a podpora je vítaná ale není žádaná.
  • Lukyz
    Na tohle je reakce jednoduchá = nekupovat, nepodporovat placené modifikace.
    Většinu "profi" moderů lze podpořit přes PayPal nebo Patreon, pokud chcete finančně ohodnotit jejich práci.
    • Tohle je hezká teorie... ale v praxi se ti většína lidí na Pateron nebo Paypal hezky z vysoka... už jen proto, že jsou líný se někam přihlásit a udělat pár kliků navíc...

      Pokud bude možnost si obsah koupit přímo ze hry, tak to naopak využije více lidí...
      • To sice ano, ale zase je tam větší riziko toho, co si vlastně kupuješ a pak část peněz posíláš vydavateli. Celé je to postavené pouze na tom, aby ten kdo udělal hru z těch modů bez práce něco měl. Že něco z toho pošlou dál i těm modderům a udělaj z toho dle PR něco šlechteného, je hnus nejvyššího kalibru. Přitom kolikrát právě ty mody jsou důvod, proč si některé hry lidé stále kupují, jinak by byly dávno za zenitem a neštěkl by po nich pes, ale jim to evidentně stále nestačí. Přitom i moddeři, pokud se sami rozhodnou, tak si můžou nechat zaplatit. Třeba u nás je velmi pekně zpracovaná trať po ČR do už letitého MS Train Simulatoru a taky to nebylo zadarmo.
        • modery nikdo nenutí toho systému využívat. stále to tam můžou dát zadarmo a přidat info at je lidi podpoří jak kolega výše říká. Nicméně vsadím se, že spousta moderů raději sáhne po tomto, pokud si za svým dítkem stojí, protože získají zviditelnění přímo od blizzu a najde se mnohem více lidí co to takhle koupí. samozřejmě pokud by možnost dát to tam zadarmo zrušili, pak by to bylo hodně špatné, ale takhle na tom nevidím nic proti.
        • Tvurci nemusi ten model prodeje pres hru vyuzit, porad mohou delat mody zadarmo a nechat uzivatele prispivat jako doposud.

          Ta zla spolecnost vlastne dava jen dalsi moznosti navic a stavajici porad zustavaji. Pokud se to nekomu nelibi nebo toho nechce vyuzit, muze fungovat jako doposud. Nevim co ti na tom tak vadi.
          • Jenže ta zlá společnost na to bude pouze parazitovat, prachy bez jejich práce je to jediné co je zajímá. Pochybuji, že budou nějak testovat co je funkční a co ne. Navíc jako u Skyrimu se vynoří jen hromada vykuků, kteří budou kopírovat re-uploadovat již existující mody a dohledávat kdo je autorem nebo kdo s tím přišel jako první přidává jen hromadu prostoru, jak vy****t se zákazníkem.
  • Připomeňme, že StarCraft II pro většinu dnes již NEhráčů rozhodně ZDARMA NEBYL! Zaplatili za něj docela dost, díky rozdělení na 3 díly hned 3x PLNOU CENU AAA HRY!!! - to jen pro pořádek to že je to dnes "zdarma" je jen zoufalý pokus z kdysi perfektní strategie ještě něco vydojit ta hra je defakto mrtvá hlavně celá domrvená včetně zoufalého MMR
    • haha a teď tu o karkulce. prakticky každá tvoje věta je lež. a to hlavně to zvýrazněné tím zaseklým capslockem.
    • Proč je na tomhle webu tolik nepřejících závistivců? Nedávno se tady všichni mohli zbláznit, že sedm let stará hra je zdarma. Pro vaši informaci, WoL jsem si koupil, ale HotS jsem před rokem dostal od blizzardu jako dárek. Teď můžete začít závidět!
    • Still
      Hra je mrtvá,....... To vždy umírám smíchy, to se říká o každé hře a je to furt a furt dokola.
    • Jestli když sis koupil Wings of Liberty, si měl pocit že si za svoje peníze nedostal dost obsahu a pak si to ještě dvakrát zopakoval. Tak je chyba na straně mezi monitorem a klávesnicí...

      Zoufalé MMR? To že začali zobrazovat skutečné MMR patří mezi nejlepší věcí co v Rankedu udělali... Doporučil bych ti přestat zavidět ostatním, že hru pořídili levněji. Ty si jí zase měl dřív než oni. A přestaň vlastní chyby svalovat na matchmaking systém, a radši se nauč jak se to pořádně hraje...
  • Bohužel Blizzard pro dolar ruce utrhne a s jídlem mu roste chuť, třeba takové D3 dokázali tak nechutně doj**at, že je to do nebes volající a ty směšné ceny 15 eček za necromancera to mě po**r - když to srovnám s tím co nabízí datadisk pro Grim Dawn za poloviční cenu, tak se mi chce z blizardu brečet :-) , navíc na vše si musí hráč pořádně počkat někdy i 10 a více let a někdy se nedočkají vůbec.
    Prostě bliz jsem měl kdys v oblibě, ale teď je to pro mne mrtvá firma, které stejně živí wowko a nic ostatního nemají čas a s ničím si nedělají starosti, proč také že.
    • Rád hraju D3,rád hraju Grim dawn ale s tvým příspěvkem souhlas.Teď hraju zrovna POE,taky moc dobrá ARPG.
    • Tak pod tohle se můžu jen podepsat! A s tím Grim Dawnem naprosto souhlasím. Ta hra nabízí za málo peněz hodně muziky. Pro mě jednoznačně nejlepší hack and slash ARPG od stařičkého D2:LOD.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit