Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin

    Měl jsem skoro 3x základ + celej první cyklus jsem sesbíral..a nakonec teda prodal, ale hra je to náramná! Digitální verze, čili zítřka se nemůžu dočkat. 😍

  • celoush
    Tuhle karetku mám doma i s pár rozšířeními a má pro mne své kouzlo. Do tohoto rád půjdu, protože čas od času mám chuť si nějakou hru rychle "prosvištit" i na PC či mobilu (např. Carcassonne, Agricola,...).
  • KrPa
    co ja bych dal za bitvu o stredozem 3, ty lotr licencovane hry za poslednich 10 let jsou kraviny
    • Jack1947
      Jak se to vezme spíše je to Batman ze středozemě :P BFME 3 bych dal taky i když nevím třeba by to už nebylo vzhledem k dnešní době už ono.  Na druhou stranu 10 let je dlouhá doba ...
  • Hidden
    Jsem na ni docela zvedav. Karetni Middle-earth CCG uz jsem chtel zkusit pred drahnymi veky, ale nebylo s kym hrat, novejsi karetni LotR ma podobny osud, tak snad do tretice pocitacova verze pro me vyjde. Za predpokladu, ze to nebude jen zdimacka penez za miliony booster packu, ktere budou povinne-volitelne a podobne.
    • Cajicek
      Tak ten poseldni pan prstenu je LCG ne?? tudiz koupis zakladni krabici a muzes hrat... pak pribyvala jen pribehova rozsireni (i kdyz je jich teda pozehnane to zase jo :) ) 

      Za me to teda neni zas tak dobra hra.... stejne jako treba Zaklinac (ten me vylozene zklamal.)

      • Hidden
        Myslel jsem tim, ze tu deskovou (krabicovou) nebylo moc s kym hrat, takze to snad pocitacova verze napravi a nenavesi na to navic prave dokupovani dalsich karet (jak je zmineno v clanku) v prehnane "zdimaci" forme. Sice je bezesporu fajn videt, co clovek kupuje, ale pokud hru prizpusobi a nastavi tak, ze dokupovani karet bude v podstate nevyhnutelne a budou karty v podobnem duchu vydavat jak na bezicim pasu, pak to take neni uplne koser. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit