Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus

Teď jsem Back to the Dawn vypnul a je to BOMBA! Neskutečně propracované a velmi zábavné! Doporučuji každému. Tohle by stálo za to přeložit do češtiny, aby se hra dostala k více lidem.

• KronosDeret

souhlas, skvělá směs bajky a vězeňského dramatu. Plus hraju za lišku, automaticky bod navíc. 

• Tak mě to chytlo.. Další příjemné překvapení na Game passu..

• Nechápu, že po úspěchu stardew valley a podobných her se konečně nenajde studio, které by to dokázalo udělat tak, aby to vypadalo jako hra z 21. století a ne jako gameboy.

Ty hry jsou super, ale trvalo mi docela dlouho, než jsem se dostal přes ten vizuál. Stejně jako Rimworld, hra super, ale... nebo Going Medieval, které je de facto 3D Rimworld, ale zase ošklivé low-poly 3D.

• GorSilverarm

Pokud vadí vyloženě stylizace, zkusil bych, místo Stardew Valley třeba Coral Island. Místo Rimworldu pak Stranded: Alien Dawn.

• o nich vím, problém, je že pořád dávám přednost hratelnosti a tyhle hry jsou jen hezčí, ale nepřináší prakticky nic navíc a v porovnání Stranded vs Rimworld je Rimworld co se týče možností a modů prostě nepřekonatelný.

• Corvus

Jsem přesně naopačné straně barikády. Stardew Valley (a třeba i velmi podobná Kynseed) je naprosto graficky přenádherná záležitost. Nějaký moderní háv a 3D by to zcela zabilo. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit