Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • erasser

"Původní závodní hra Colin McRae Rally vyšla už v roce 1998 a kdybyste na ni dnes dostali zálusk, tak bohužel nepochodíte."

Cože? Doslova se původní hra dá stáhnout a nebo dokonce hrát přímo v browseru.

• Hidden

Ha! Na Routine jsem od povedeneho traileru pred lety uplne zapomenul, protoze o ni nebylo zrovna moc slyset. Diky za pripomenuti.

• MineMogul je perfektní automatizační oddechovka. Zkoušel jsem během posledního Next festu a chytlo mne to, že jsem postupně odemknul vše co šlo a propojil všechny těžební nody.

• Old School Rally už pár týdnů mastím a paráda. Jak píšete - jednohubka když má člověk večer náladu a dáte si dvě tři erzety . + splitscreen na paření s kámošem, škoda že není ovládání obou na jedné klavesnici, takto musí jeden z hráčů trpět na gamepadu což je peklo :)

• erasser

Zkusil jsem, nedokážu se udržet v jediný zatáčce 😁. Ale bourání do těch placatých sprite stromů je fakt nostalgie 🥹.

• Jo ty 2D objekty jsou opravdu oldschool :D A jízdní model je pravda trochu náročnější ale stačí chvilku a příjdete na to, jen vydržet a pak už to letí ;)

• kulhy_parici_spici

Linky na Switch dávejte na UK eshop, protože tam jsou pro našince relevantní informace a možnost nákupu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit