Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Johnyprosnb

    Tym Beyond Skyrim neustale pracuje na jednotlivych projektech. Kazdy mesic vydavaji dev blog a letos zacali delat kazdy mesic dev videa, ktere se vzdy venuji jednomu z projektu. Cely projekt sleduji cca od roku 2014, ze zacatku se pracovalo na High Rock a Hammerfellu, pripravovalo se mesto Bruma v Cyrodiilu a postupne se k tomu pridaly dalsi projekty, jako zminovana Rosrea v clanku, cely Cyrodiil, Morrowind, Black March, Elsweyr a Atmora. Jsou v planu hratelne ukazky, pro Morrowind to bude New North (oblast Sheogorad a Bleakrock Isle), pro Iliac Bay to bude severni cast High Rock s mesty Jehanna a Farrun a v Hammerfellu ostrovy Stros M'Kay, ...., Roscrea bude vydana cela. Cyrodiil a High Rock jsou projekty, ktere uz jsou hodne daleko a myslim si, ze budou vydany daleko driv, nez prijde TES: VI.

  • Johnny

    dyt si to stejně nikdy  nezahrajem. a aby taková věc vyšla 10 let po vydání už je trochu mimo :D

  • Problém těchto ambiciozních modifikací je ten, že se prakticky nikdy nedokončí a pokud ano, tak v tu dobu už budeme číst o ambiciozním projektu jak přenést TES IX do XI a TES V bude zajímat jen pár sklaních nadšenců.

    • Murlock

      Taky nevim co blbnou. Jediná takováhle modifikace která je hratelná a funkční je Tamriel Rebuild, a to proto že borci na tom už makaj 16 let.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit