Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, vy toho kvůli mlze naděláte :D
  • TheGGG
    Uvidíme
  • http://www.youtube.com/watch?v=ltZrwhJjT2Y
  • Wow! Další technologické video! Nežer to tolik a vyjdi ven ty duhový terminát00re. *3* Vítej v přítomnosti na planetě zemi...
  • Erendiel
    Akorát jestli si bílý nebo černý si nevybereš... tu kartu si vybrat můžeš. Ale vím co se snažíš říct.
  • v podstatě je to jako kdybyste si kupovali sendvic se salámem,sýrem horčící a zelím, a pokud jste černý a né bílý tak by jste nedostali to zelí.to jenom pro přiklad.
  • a btw nativní podpora Nvidia pro PhysX je v pořadku. Mlha Exluzivně Pro Nvidia Karty je Diskriminace Vlastníku ATI karet, protože v podstatě by jste dostali horší produkt na základě toho že nemáte určitou značku Karty, jestli to Nvidia udělá tak si na tom podle mně muže zkusit nějáky Uředník Nahnat body.
  • tady by mohla s tím svým rovnostářství zasahnout EU aspon by ta jejich pitomá politika byla k něčemu dobrá( viz když microsoftu nařidily, že musí dávat na výběr ruzné internetové prohlížece nez jen exploer) protože takhle si Nvidia dělá monopol

a pro ty co tu budou zkoušet podotýkat že závidím něco co nebudu mít tak jim vzkazuju: Omyl vážení mě jede ROME II na MAX ja jsem prostě filozof a hledím i na morální hledisko.
    a komu se to nelibí tak víte co máte dělat.
  • No jo..zase je nVidia podle zavistivcu nejhorsi *7* Kdo ma nV ma bonus navic kdo ma AMD grafiku tak mu PhysX bude pocitat cpu.
  • mi nerikejte ze nejaka mlha nejde udelat i bez physx
  • v original hre jako takove mlha neni tu dodava pro majitele karet znacky Nvidie Nvidie takze tupy jsi spis ty kdyz napises takovou hloupost ale muzes napsat do AMD at pro majitele AMD karet taky neco takoveho zdarma do hry dodaji :D *15*
  • Ukaž mi něco lepšího a reálnějšího než má momentálně nVidia n00be. Toto tvrzení by bylo pouze akceptováno kdyby exitovalo něco lepšího a byl by PhysX slepě prosazován. Bože další stupidně čenobílý názor od vozíčkáře. Už si viděl tohle? : http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=mgYztcjOvRQ Předpokládám že ano pokud ne vítej na planetě zemi...
  • vlastik.plaminek
    Na konzolích se mlha z technických důvodů nekoná.
  • vlastik.plaminek
    Žádné vtipy s piss, jednoho takového rádobyvtipálka tu už máme.
  • Jack1947
    Na konzolych naka Physxzika ani nebude, tak co no svet ani herni svet se nezbori, ja to preziju v klidu i bez ni.
  • TheGGG
    Mno já mám konzole, tak je mi to šumák *3*
  • Ale dá..jenže batman už prostě k Nvidia patří, takže se tam musí nacpat něco co konkurence mít nemůže...
  • Chytřejší si koupí to co mu víc vyhovuje a nerozhoduje se podle barvy, takže ty budeš asi ten hloupý.
  • To som z toho videa pochopil, nemaj strach. Ale aj tak neverím že sa to bez physX nedá urobiť.
  • tak si to vypni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit