Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se jak vypadá budování města v SimCity
5.10.2012 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Nejhorší na absenci vodovodu je, že když budeš chtít zásobovat vodou nějakou oddělenou část města a nebude se ti tam hodit (z estetických, nebo jiných důvodů) stávět cesta, tak tam budeš muset postavit samostatnou pumpu, nebo se s tou cestou smířit. Osobně mi tohle vyjmutí vodovodu vadí.
-
Škoda, že to bude chtít perma připojení, jinak bych do toho šel. Hra se mi zatím opravdu líbí, ale nehodlám podporovat dnešní praktiky neustálého připojení, navíc EA a Origin, člověku je z toho na blití. Škoda té hry no..
-
Tak já sem osobně hrál vždycky the sims jenom kvůli tomu stavění baráků .... dnesta mám na stavění baráků Autocad a 3D max *1*
Je ale zase pravda, čím víc možností tím líp ... na to se dneska celkem často zapomína. -
Znam spoustu lidí, který v sims skončí právě tak, že staví jeden barák za druhým. Když sem si koupil "ve světě podnikání" - doufám, že je to správně, dlouho sem to nehrál. tak sem taky pak skončil tak, že sem stavěl obchody, salóny atd. a pak už sem s nima defacto nic nedělal. Tak jako tak, by tam mohla být přece možnost si nějak upravit hratelnost. Pokud by se s tim někdo chtěl piplat, ať se piplá, kdo ne, ať si to vypne. Tak jako tak, nehodnotim hru jako celek, vzhledem k tomu, že o ní zatim moc nevim. Komentoval sem jenom to, co mě zaujalo a pak to, co se vyklubalo potom.
-
hele lidi draty budou :) tady skipnete na 1:00 a uvidite :)
http://www.youtube.com/watch?v=g2MW4Kgi8Hs -
unlikeu ?
Lol. *1* -
A budeme moct korumpovat zastupitelstva, čachrovat s územním plánem a stavět obří satelitní městečka? .)
Začínám se docela těšit. -
Let me google that for you http://lmgtfy.com/?q=why+do+people+hate+EA
-
Moc se těším,tohle je prostě moje krevní skupina,navíc ta grafika je prostě kouzelná *4*
-
máš alespoň nějaký důvod, nebo je zrůdná protože to řekl nějaký Franta z traktoru?
-
Sandbox je systém, který nezná body nestability, nebo se automaticky stabilizuje. Simcity je naopak systém, kde neustále hlídáš správné nastavení parametrů, aby se ti systém nezhroutil.
Jiný slovy...
Sandbox = postavím/udělám si co chci kde chci = Tropico 3 ale třeba i Just Cause 2
Budovatelská strategie (!= sandbox) = mám volnost tvorby, ale ta musí mít smysl a řád a vést k fungujícímu systému = SimCity a všemožné (dobré) Tycoony -
Třeba budou dráty u silnic mimo město ... uvidíme.
-
no, dráty se obecně používaly jen ke dvěma věcem - tahání šťávy od extrémně smradlavé elektrátrny daleko v lesích k městu a k překletutí vodní cesty. Imho to byl vážně zbytečný (herní) prvek. Nicméně si myslím, že jeho úplné vypuštění je zbytečné, mohli to automatizovat. Přece jenom těch pár stožárů trochu obohacuje pohled na město.
-
To já si vždycky myslel že SimCity je "spíš sandbox" už od pradávna.
-
Ona hlavně ta hra by byla nehratelná, kdyby člověk měl ještě určovak kolik jakých obchodů bude .... i když někomu by to sedlo, znám lidi kteří chtěli v sim city stavět baráky po jednom jak v sims.
-
Navíc dneska se vodovody stejně dělají s kanalizcí v silnici nebo zeleném pásu takže to je i celkem realistické. Já sem v SC4 měl vodovod vždycky pod silnicí. Jediné co mě asi bude chybět je elektrické vedení to sem celkem používal, když sem stavěl elektrárnu dál od města. A jak už bylo řečeno voda se tam "čistí" od toho je ta sra*ková trubka do lesa *1*
-
Nemuzu si pomoct ..ale tohle vypada jako strasna <>covina ... a ted vidim jak se na me sesipe milion unlikeu :))
-
tohle lze realizovat i bez vodovodu. co ale bylo občas fajn, bylo přerušení potrubí následkem zemětřesu. toho nyní docílit nelze
-
Obavam se zjednodusovani, ale hra to je pekna no, ale EA a Origin ? Ne dekuji, nebudu podporovat tuhle zrudnou spolecnost.
-
Myslím, že tam říkal, že pro něj je nejlevnější to prostě vypustit do přírody trubkou ale rozhodně budeš mít možnost samozřejmě postavit čističku nebo něco podobného. :-)