Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se jak vypadá budování města v SimCity
5.10.2012 | Adam Homola
43 příspěvků
-
Hrozně bych chtěl aby nové Sim city nezklamalo, jako to předešlé a vrátila se zase dobrá hra jako SC4. Jinak ta trubka co pouští ty sra*ky do lesa je super ... to si dám hned vedle radnice.
-
Nemuzu si pomoct ale tohle vypada opravdu skvele!
-
-
Nemuzu si pomoct ..ale tohle vypada jako strasna <>covina ... a ted vidim jak se na me sesipe milion unlikeu :))
-
-
unlikeu ?
Lol. *1*
-
-
-
Pro mě je to jedna z nejočekávanějších her. Možná i ta nejočekávanější, protože vážně nevím na co se teď těšit (kromě Dishonored *14* ).
Ne že bych byl nějakej velkej fanda SimCity, ale podobnejch her se dnes už dělá strašně málo.
Tím myslím ani ne ta tycoony, jako spíš sandboxy obecně. Kdy jste naposled hráli přístupnou single-player hru, u které se dá vytuhnout na dlouhé dny a přitom pořád zkoušet nové věci. -
Naprosto super. Hrozně se těším! Tohle vypadá na nejlepší sandbox od dob Black & White.
-
Právě jsem se do té technologie zamiloval. Ten neoddělitelný mulťák mě ale neskonale točí. Ještě se bojím, aby to nakonec nebyl spíš sandbox.
-
-
To já si vždycky myslel že SimCity je "spíš sandbox" už od pradávna.
-
-
Sandbox je systém, který nezná body nestability, nebo se automaticky stabilizuje. Simcity je naopak systém, kde neustále hlídáš správné nastavení parametrů, aby se ti systém nezhroutil.
Jiný slovy...
Sandbox = postavím/udělám si co chci kde chci = Tropico 3 ale třeba i Just Cause 2
Budovatelská strategie (!= sandbox) = mám volnost tvorby, ale ta musí mít smysl a řád a vést k fungujícímu systému = SimCity a všemožné (dobré) Tycoony
-
-
-
Snad to nebude moc zjednodušené oproti SimCity 4.
-
-
Toho se nebojím. Z videa je vidět, že odstarnili stavění vodovodu, což každého jen otravovalo. To samé sloupy elektrického vedení. Když už zjednodušení, tak to vypadá, že jen u věcí co byly jen na obtíž.
-
-
Mně hlavně líbilo jak bylo složité získat dobré budovy.Měli velké nároky a ty špatné budovy dost smrděli atd.
Pak čím větší město tím věší problémy.
-
-
-
9 min video v tomto prehravaci? oh god why.
-
No tak to je luuuuuxusní :) těším jak malý děcko
-
A budeme moct korumpovat zastupitelstva, čachrovat s územním plánem a stavět obří satelitní městečka? .)
Začínám se docela těšit. -
Moc se těším,tohle je prostě moje krevní skupina,navíc ta grafika je prostě kouzelná *4*