Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lito

    Diablo IV bude hodně blízko mmorpg, takže tady bych ty mikrotransakce neodsuzoval. Přece jen to není single hra jako DMCV, kde jsou miktrontansakce na facku. Naopak jsem rád,  že to pusunou k mmorpg, jelikož Diablo 3 mně připadalo jako mmorpg bez mmorpg obsahu. Něco jako Amalur. 

  • malachi

    ..jednotku a dvojku som hral niekoľkokrát a doteraz som ani nevedel že je to hlavne online ...😀..takúto hru  chcem hrať práve pre tú atmosféru že som sám jediný ktorý to môže všetko "zachrániť"..nepotrebujem aby mi tam poskakovali nejaký "..." a kazili dojem kadejakými infantilnými gestami  alebo inými blbosťami ako 95% hráčov online je toho schopná!..trojku som  hral len tú 20min.ukážku a stačilo..pre tú strašnú grafiku som viac nedal😬..tu vyzerá grafika zase dobre -pre mňa ale chcem si to vychutnať sám a kedykoľvek-..nie aby mi tam poskakovali  hlupáci čo len kazia druhému zážitok a okrádajú ho o čas...toho som si užil dosť v iných  hrách kde na dung 24hráčov vždy na niekoho čakáte a 15-20minutový dung sa natiahne na 2-3hodiny a nakoniec to ani nedáte lebo polovica hráčov sú "deti" čo prišli len otravovať...robiť prieky -strata času...hrám aby som sa zabavil nie aby som strácal nervy a čas!...tak vyzerá to zatiaľ výborne ale ..počkám a uvidím  čo realita ukáže!

  • Ravenor

    V návaznosti na to, co jsem psal v diskusi k  jinému článku o diablu 4 - mám zde jednu nemilou informaci. Už je bohužel potvrzeno, že hra bude obsahovat mikrotransakce - zatím jsou potvrzené pouze ty kosmetické, a v návaznosti na tuto zprávu se jeví jakékoliv informace o tom, že půjdou cizí hráči "vypnout" jako fáma 😬

    • XorxoxTalarius

      Krasa, tak holt mam usetreno :)

    • Dokážu pochopit 100% asociální hráče, kteří chtějí být ve hře 100% sami bez jakékoliv interakce s čímkoliv živým. Ostatně pro tento typ hráčů tu je Grim Dawn(který momentálně hraju i já :-D).

      U Diablo 4 mě nemožnost "vypínání" hráčů nijak nepohoršuje a možnost potkávat ostatní hráče ve městech, pvp zónách nebo při boji s world bossy milerád uvítám.

      Právě socializace s ostatními hráči na battlenetu v HC komunitě bylo to, co mě u Diabla 2 drželo několik let.

      Kosmetické mikrotransakce mi jsou tak nějak šumák. Kdo chce utrácet peníze za to, aby vypadal jako gandalf, budiž mu to přáno. Ostatně to samé je v ostatních hrách(PoE, Grim dawn).

      Rozhodně jsem proti mikrotransakcím za itemy, runy, potiony, jelikož nejsem zastáncem P2W.

      • solomon.short

        Uvidime jak to dopadne. Do te doby mam Grim Dawn (700h a stale roste), ted se chysta veliky patch, takze par let jeste vydrzi :)

      • Ravenor

        Není nic asociálního chtít si vychutnat D4 sólo....ostatně, proč dělají "hutnou" atmosféru, když pak při zadávání questu přes tebe běhá 10 hráčů a ty ani nevidíš sám sebe nebo NPC s kterým mluvíš? K čemu je pak celá ta atmosféra? Vždyť je to v zásadě kontraproduktivní - strávit X let vývojem temné hry a pak tu temnotu zazdít otevřeným světem. Navíc, 80% hráčů jen prudí - a to v jakékoliv hře - už vidím jak budou zase záměrně překrývány NPCčka aby na ně nešlo kliknout - jako ostatně v kterékoliv jiné hře, kde to tak je nastaveno. Ve městech by mi další hráči zase tolik nevadili - přijdeš tam vysypat náklad obchodníkovi a odevzdat pár questů, ale v přírodě, kde mám být osamělý hrdina, kde si chci užívat hru, tam by mi teda vadili hodně.

        Původní post k mikrotransakcím jsem taky nemyslel zase jako nějakou obrovskou tragédii, ale je to krok špatným směrem - ostatně to potvrzují i samotní tvůrci tím, že na blizzconu ještě tvrdili že o mikrotransakcích nepřemýšlí a když je po všem, tak se k tomu přiznaj, že je už naplánované mají - takže jen nechtěli čeřit vodu, aby nedopadli jako minulej rok s diablem na mobily..... 

        • nightborne

          Hele, už v Q&A sekci na blizzconu řekli, že budou "Prodávat hru, prodávat expanze a nebudou prodávat sílu hráčům." Což naznačuje kosmetický mikrotransakce, jinak by řekli... žádný mikrotransakce, žejo. Takže bych se nečertil, osobně. Kdo si chce koupit kosmetickýho peta nebo co já vim, ať je mu přáno. Spíš z těch lidí mám prostě vítr - ze stejnýho důvodu. Lidi v onlajnovkách dělaj kraviny, imerze v trapu.

        • Podle toho, co jsem vyčetl a naposlouchal by v klasických PvE zónách k potkávání s otatními hráči docházet nemělo. Sociální interakce s ostatními by měla být omezena na PvP zóny, města a world boss zóny, ale jak to bude za pár let je ve hvězdách. 

          Zatím bych zůstával klidný, jelikož i přesto, jak slibně to momentálně vypadá, to nakonec můžou pěkne pohnojit nebo naopak ještě víc zdokonalit.

          • nightborne

            Dungeony sou stopro privátní a v exteriérech mimo město / boss event bys měl potkat "sem tam někoho". Což mi na papíře taky vadí. Chci tam bejt sám, ne potkat sem tam někoho, ehm.

            • Ravenor

              Tady se shodneme na 110% - Diablo má být o sólo hraní. Ať klidně udělaj MMOPRG Diablovku a nebude mi vůbec vadit potkávat lidi a družit se a podobně. Nemám problém s vymezenými PvP zónami nebo arénami, nevadili by mi hráči volně ve městě, ale při putování světem a tak, tam by prostě být neměli - nehodí se to k té hře, k té atmosféře, kdy na tebe má sálat osudovost, stísněnost, samota a touha nevzdat to a bojovat - aspoň já to tak měl u jedničky a dvojky a přiznám se, někdy i u trojky, i když tam to bylo trochu jiné. Ale co jsem sledoval to hrané demo, tak lidí tam bylo mraky a prakticky kdekoliv, a nejčastěji u vstupu do dungeonu - fakt pecka atmosféra, toulat se po světě a u dungeonu narazit na 5 AFK hráčů....teleportovat se do města abych dokončil quest a ejhle, NPC sedící svázané na zemi není ani vidět pro hromadu hráčů kolem......no nevím.  Pokud to nepůjde vypnout, tak asi za mě smolík - jasně, koupím to, zahraju a zanadávám a konec. ALe stále doufám, že tam to vypnutí bude - třeba na způsob GUild Wars 1 - měšta plná hráčů a pak vyjdeš ven do vlastní instance a máš od všech klid. Jsi tam jen ty, parta a případně NPC v partě....to by mi opravdu nevadilo

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit