Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na hackování a stealth přepady v XCOM 2
16.6.2015 | Adam Homola
21 příspěvků
-
mohli tam pridat vetší zoom, když už to není pro konzole
-
nelibí se mi ten viper instakill. mělo by to být dvojtahové první tah přitahnutí a stun. druhéj kill pokud není dole takhle je to prostě pres čáru.
-
-
Taky že to bude vyžadovat dva tahy *3* V pozdější fázi videa se o tom baví (cca 15. minuta), že to bylo v jednom tahu jen kvůli demonstraci. Zrovna tak ty posily, které přiletěli budou mít pak ve hře jen jedno kolo, v rámci kterého se rozmístí, ale už nebudou střílet..
-
-
Na tom videu je overwatch, jak by asi mohl fungovat, ale jen v pripade, ze asi nevidi na toho druheho typka. V XCOM enemy unknown bylo vzdy blbe, mit dva na overwatchi, protoze vystrelili oba na jeden cil, ac by stacil jen jeden. A tak dalsi nepritel, co se hybal, uz mohl kam chtel. To me na tom vadilo asi nejvic. Casto jsem prichazel diky overwatchi zbytecne o naboje a musel casteji nabijet a nebo to nepomohlo proti presile.
-
To jako DLC k jedničce?
-
To Jarek: Budu tisíckrát radši, když se tvůrci zaměří na rozšíření a vylepšení funkčních prvků hry, než na grafickou stránku hry. Ta je podle mého pro účely hry plně dostačující a na zábavě nijak neubírá.. Lepší propracovaný herní systém, který poskytne desítky hodin zábavy, než pěkné grafické pozlátko, které zajistí tak akorát pár hodin trvající "wow" efekt a nic víc *3*
-
No som rad že v hre budu aj klasicke projektilove strelne zbrane lebo som sa po prvých ukážkach bal že to budu samy laser plazma..hra by bola moc sci fi..alebo ako to nazvat
-
-
Pod tímto příspěvkem se rozjela slušná diskuse, Nicméně bych to završlil takto: UFO hry jsou bezezbytku Sci-fi, laser a plasma guns sem proto patří. Pokud začneme zbraněmi s porojektily, není to nic proti ničemu. Ale Laser a plasma nejsou moc Sci-fi, jsou prostě sci-fi, protože UFO je scifi. Sice tu ve dvou větách tvrdím jedno a to samé, ale poselství je jasné. Připomíná mi to tvrzení, že bramborák je moc bramborovej a kysleo moc kyselý. :o)
-
No už vidím, jak jdeš proti mutonům s balistickýma zbraněma.
Laserové a plasmové pušky jsou v XCOMu potřeba. -
-
https://www.youtube.com/watch?v=5P5WXFOCxI4
-
Jsou, ale je zábava (alespoň pro mě) se k nim hezky postupně propracovat *4*
-
-
Tak jasně, ale prostě říct o XCOMu, že je moc scifi, protože jsou tam laserové a plasmové pušky je trošičku od cesty :D
Jinak mám dojem, že tam budou ještě navíc gauss zbraně (magnetické) -
-
Souhlasím. Navíc je to trochu děravá logika tvrdit, že laser+plasma je moc scifi, ale laser+plasma+projektil už je v pořádku *1* Navíc výzkum laserových zbraní bude stejnak jeden z prvních, takže to beztak bude samý laser a plasma *4*
-
-
Aftershock šel projít i s projektilovými pokud se řádně vylepšily o doplňky a munici
-
-
-
-
-
-
Vypadá to v podstatě úplně stejně jako předchozí díl. Pro mě osobně je to plus, protože mě XCOM baví. Sice jsem XCOM začal hrát až teď, nehrál ani žádný ze starších dílů, ale na další pokračování se těšim. Hratelnost to bude mít zřejmě jinou vzhledem k situaci a postavení týmu ve hře. Takže si budeme hrát na odboj a teroristy. Zatim spokojenost :)
-
-
Jojo díky x-comu a heroes mě chytly tahovky.
-
Procedurálně generovaná prostředí. Více netřeba dodávat.
-
-
nejak nemam motivaci ty emzaky zabijet, kdyz se zase pred tretim dilem dozvim, ze jsem vlastne prohral :D
-
Těším se.
-
po graficky strance nic moc
-
-
XCOM nikdy nebyl o grafice.
-