Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prťavá obrazovka? První PSP má 4,3" a to už bych se nebál označit za velkou obrazovku pro handheld. Mám i Nintendo 3DS, které má ještě výrazně menší obrazovku a hratelnosti to nevadí. Tudíž bych vážil slova než bych označil 5" obrazovku za prťavou (měl jsi někdy v ruce třeba Samsung Note?)... Já si naopak myslím, že to zařízení je bomba. Konečně plnohodnotně ovládané hry, navíc s podporou NVIDIE se snad dočkáme dalších kvalitních a plnohodnotných titulů jako jsou již například GTAčka, Bard's tale, Max Payne nebo The Walking Dead (zatím jen na iOS). Streamování určitě není hlavní funkcionalitou, ale například pro mě rozhodně funkcionalitou vítanou - ne zřídka kdy ovládám počítač přes mobil nebo ipad a hraji na ovládání nenáročné hry jako adventury a mmočka z postele. Zahrát si ale třba takový Skyrim by bylo jiné kafe.
  • Já si do iPadu běžně stremuji SW: The Old Republic v nativním rozlišení iPadu a jede to na 30 fps po lokální síti uplně bez problémů.. Rozlišení to má 1280x800 jako většina dnešních high-end smartphonů..
  • spoock
    ta obrazovka je ceslkem prťavá, to vyklápění by mělo být do většího úhlu (180°), bohužel, nemyslím si, že má tohle zařízení praktické využití, to bych přál Nvidii, kdyby vyrobili svůj herní smartphone
  • A rozliseni to ma jaky? Jinak uz jsem videl spoustu projektoru a dalsich zarizeni kde se bezdratove stremuje obraz, ale nikde jsem nevidel ze by neco zvladlo bezdratove plynule HD rozliseni to je vzdy tragedie sotva 25fps
  • Robotron3
    Tyhle zařízení mají výhodu, že na ty androidy třeba bude vznikat víc jakoby skutečných, větších her, což bude dobře i pro smartphony a tablety. Jinak je to ale strašná volovina, jako hardware :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit