Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nová postavička fakt sexy *14*
  • Tohle veledílo si urcite zaslouzí koupit v originale!!Je videt jak se na tom vsichni nadreli.Ja mam oba dva předešlé díly a urputne čekam na tenhle.Doporucuju.NESTAHUJTE CRACKY.ASPON NE V TOMTO PRIPADE!!POKUD CHCETE VIDET PODOBNE KVALITNÍ HRY I V BUDOUCNU!!
    • jsem na tom stejně obě originální hry a na této hře to nehodlám měnit autoři si tak zasluhují odměnu za ty léta dřiny a skvělé práce.
      • autoři ano ale bohužel ne vydavatel se sým Originem a absencí češtiny ten si zaslouží akorát tak zlámat hnáty
      • já sem si pro jistotu objednal limitovanou, abych náhodou o něco nepřišel :D
  • DarkHawk
    Výborné video.
  • Amylee.Anderson
    FemShep má boží hlas *14* Ale ty dva nový charaktery mě vůbec nic neříkaj. Takoví nemastný neslaný -_-''
    • Musím s tebou souhlasit, nevím proč tam cpou zbrusu nový charaktery když jsme všichni zvědaví co se stalo s našima známýma z předchozích dílů...
      • LTM3
        Tak kdyby ti ve 2 umřeli skoro všichni, tak bys ty nový členy určitě bral.
        • Masa-san
          Tohle mě ani nenapadlo, vždycky mi přežili všichni, úplně jsme zapomněl, že tam mohli umřít ,pravda *1* No kdy by ve dvojce umřel i Shepard tak co ? Nová hra bez dat ze savů z dvojky ?
          • Když umře Shepard, tak se nedají importovat savy přesně tak.
            • ne to se psalo ve 2 potom se psalo ze ti kdo importuji do 3 s mrtvym shepym tak dostanou cut scenu jak to slo vse do ... xD
      • Masa-san
        řekl bych, že idea muže znít asi takto: ne všichni hráli předchozí díly a zrovna ti co nehráli, také chtějí v příběhu poznat nové členy posádky a jejich story a ne prostě začít s daným týmem o kterým nemají tušení, proč ty lidi vůbec za nimi lezou. Přece jen, pokud někdo nehrál předchozí díly zahraje si napřed ten nejnovější, který na něj odevšad křičí "zahraj si mě" a až pak si řekne "hoah to je dobrý" a koukne se jestli ještě není někde nějaký ten prequel.

Jinak já předchozí hrál a taky sem zvědav jak si žiji staří známí více než nějací přidaní zelenáči, takže chápu rozhořčení, nicméně doufám, že staří známí budou mít dostatek času a prostoru se presentovat se svými okolnostmi. *5*
        • Amylee.Anderson
          To přijde trochu jako chyba těch, co to nehráli, ale chápu tě :D Já už neměla ráda Mirandu a ani toho černocha, co vůbec nevim, jak se jmenuje. Celkově ti noví z dvojky... Jenom Thane je bůh :P
          • Hairy_Ass
            A Mordin a Legion jsou jako co? *15*
            • Pravda, rozhovory s Legionem stály za to... hra z období The Morning War by mohla být zajímavá...
            • Amylee.Anderson
              Mordin mě moc nebral...a na Legiona jsem uplně zapomněla! To byl borec!
            • Jedni z největších drsňáků v ME 2 (zpívající Salarian... *1* )
  • Chobotka tam je asi hlavně pro americké publikum, jinak si nedovedu vysvětlit, proč by tam byla...
  • ten černošský herec hrál v Četě s Charliem Sheenem. Je to řízek:).
  • Lidi dotaz. Demo vyjde pouze pro BF předobjednatele? A jak ho tedy stáhnu, aktivuju? Nebo se mi přidá samo na Originu? Děkuji za každou poskytnutou radu :).
    • Demo výjde pro všechny 14.2. a někdy dřív myslím výjde pro majitele BF3 (nebo tak nějak nevím přesně). Ale dema se určitě dočkají všichni nejpozději 14.2.
      • Už jsem na to asi přísel, ti kdo si do 25. ledna aktivovaly něco z BF3 limitky tak mají přístup do multiplayeru,který bude v demu, nu zaspal sem tak mam hold smůlu *9* . Ale dík za odpověď.
        • IMHO (a jsem si skoro jistý) k MP budou mít přístup všichni, jenom možná ne najednou.
  • jsem zvědavý jestli je dabér Garruse aspoň trochu podobný předloze :-D
    • Taky ti prislo, ze animatori se inspirovali tim jak vypadaj daberi?
      V podstate je to docela chytrej napad, protoze kdyz hledas spravny hlasy pro charaktery tak dostanes v podstate nahodnej mix zivejch obliceju hercu (ktery vetsinou nesou zrovna hnusny na pohled) a ty jdu dobre vyuzit i k doladeni obliceju postav .... a navic si na nich muzes testovat vyrazy obliceje a podobne.
    • Posúď sám *4*
      http://www.imdb.com/name/nm0444749/
  • fap fap
  • Ludo
    Martin Sheen je boss, ten zaver pekne navnadil.
    • JJ, Martin Sheen prostě RULEZ, kdo viděl The West Wing, tak může potvrdit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit