Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je masírka. Ty články na civ6 sekáte jak baťa cvičky a přitom je plno kvalitních her, o kterých tu není ani zmínka...
  • Já nevím, ale jako bych se díval na petku. Je tam vubec neco dramaticky nového, co by omluvilo/zduvodnilo existenci a koupi nového dílu? Ja jako zakazník tedy nevidím duvod to kupovat. Vždyt je to uplne to samy až na menší tweeky (co koneckoncu rekli i tvurci v tom lets playi).
    P.S.: ti vyvojari to hrají strašne, jsou pomalí jak moje babička, sry ale nedá se na to koukat. jako nemyslím když chcete prezentovat hru, že je vhodna metoda meditovat pulhodiny nad jedním tahem.
    • walltar
      No tohle video jsem neviděl, ale díval jsem se na komentovaný gameplay od Quill18 a tam je vidět rozdílů celkem hodně. Ale jinak nějaké dramatické změny jsem ani nečekal...
      • koukal jsem chvíli na to quillovo video, ten chlápek asi bude podplacenej, se tam rozplývá nad tím že treba povýšení jednotky ted ukončí tah a že to bude mít dramaticky dopad na hratelnost. Jak rikam tohle jsou jen drobne upravy, porad čekam na neco vetšího *7*
      • mohl bys prosím nejake zmeny vypsat? ja jsem línej to sledovat
        • a co třeba město. to je uplně jiné
  • Pánové smřte se s tím , že při vývoji 6 se vycházelo z konzolové verze -Viva la CIVILISATION REVOLUTUTION !

http://games.tiscali.cz/tema/civilizace-bude-vedle-pc-spis-na-tabletech-nez-konzolich-62633
  • porad nejsou schopny opravit ciklovani jednotek.Bojujete na jednom miste a hra vas misto aby vystridala jednotky na tom miste porad presouva na jednotku na druhe strane mapy dokud s ni nehnete,velmi otravne
  • Princ.Jablon
    VYjádřim se jen k vizuální stránce...a to:

"zas*aná zhovadilost"

Chápu, že dělat tendle rádobystyl je jednoduchý...ale je to příšerný, realističnost nula, nějakej styl? nula...kruci, vždyt to neni ani roztomilý (což bny opravdu neměl být prvek v civilizaci) je to prostě a jen debilně zhovadilý...ale chápu pointu, když už níčíme civilizace, bombardujem města a házíme atomovky, ať to alespoň vypadá vesele...to je ještě úchylnější, než kdyby to válku ukázalo v celý její nátuře...
    • P.S.
      civka není realisticka, vyznačuje se naivní a jednoduchou hratelností, čili podle mne by se tam realisticka grafika ani nehodila. U mne je to naopak, grafika je jedine co se mi líbí. Ze zbytku jsem zklamanej. I když jsem ješte nevideli pokročilejší technologie a end game content, tam to ješte muže prekvapit.
    • na tenhle aspekt, že mi prijde zvracený prezentovat násilí ve "veselé" animované podobe, jsem upozornoval u Overwatche. Ale u místních diskuteru se to s pochopením nesetkalo.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit