Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na intenzivní a akční trailer na Resident Evil 6
21.9.2012 | Adam Homola
36 příspěvků
-
uvidime. podle traileru to vypada na Call of resident evil *13*
-
jasně že jo, protže čím akčnější trailer, tím to přitáhne víc CoD hráčů a jim podobných který zastávají filozofii čim akčnější tím hustější! kdybys jim ukázal trailer z nějaký obchodní, nebo ekonomický hry, nebo příběhovej trailer na nějaký RPG tak to pro ně bude nuda :D taky trochu vizitka pro hru... takže to asi moc Horrorová hra nebude *7*
-
Jaká zase " kytka " ty voe. :) Alespoň to umožnilo rozvoj dalších a zajímavých parazitických organismů a nových virů a taky to podporuje různorodost celé problematiky. Osobně se mi líbí, že vznik zombií ve hře koresponduje s tím, co na ně působí a představa, že bychom po desáté čelili účinkům t-Viru ( jehož varianty jsouˇve hře jedinými látkami, které umožňují hostitele proměnit v zombie ) by taky nebyla asi z nejveselejších. Jinak, momentálně nový CGI film Damnation ukázal, že se dá krásně zkombinovat klasické chování zombies s " kytkou " ( Plaga parazit ), takže výsledek zahrnuje mutaci a projev obou sfér a působí, alespoň za mě, docela dobře. :)
-
RE5 byla jedna z nejfilmovějších a tím pádem i nejlepších a nejintenzivnějších her, co jsem kdy hrál. RE6 podle všeho jen staví na jejích základech a přidává lepší (podle mého velmi promakaný, po tom, co si na něj zvyknete - viz. demo), realistický a parádně vypadající systém chůze a ozvládání postavy a rozšiřuje příběh ze dvou na 6 postav. Pro mě tedy bomba a těším se.
-
A tak to já naopak zombie tematiku velice rád a trapná mi nepřijde ani omylem, alespoň pokud je dobře zpracovaná (míněno obecně).
Tím spíš mě mrzelo, že se v některých dílech RE odklonili od původních klasických zombie a přešli na jakési mutanty s masožravou kytkou místo hlavy. *16* -
Ale porad to vypada k..... dobre *5*
-
Nějak mi přijde, že čím akční trailer, tím horší je pak hra.
-
Ale kulový. Obecně zbývá říct jen jedno, co je komu do toho. Tedy, pokud mě ta tématika nezajímá, tak se poohlídnu po něčem jiným, možností jiné kulturní a herní tématiky a sféry je stále plno - nikde zombie téma není dogmaticky a jedině stanoveno, natož aby byl s pistolí u hlavy do toho nucenej se o to zajímat a podobně, takže v tom nevidím žádný problém. Osobně se mi líbí, že člověk si z velké sorty všeho možnýho vybere jednu věc, která je mu na odpor a u ní prohlásí, jak toho už není dost. Je to podobný, jako bych si stěžoval, že je všude ve filmu a ve hrách střílení a nebo moc fantasy nebo sci-fi prvků - naprosto stejná absurdita. Je to zkrátka jedna z mnohých populárních sfér, které vždy buď málo nebo ve větší míře cyklují, ale stále fungují vedle sebe - nejde najednou říct, viděl jsem pár filmů z miliónu, vyšlo pár her z miliónu, četl jsem pár knížek z miliónu, které se věnovaly zombies a už je toho dost? Jak kdo může posuzovat? Že to někoho nebaví osobně, to je jen jeho subjektivní aspekt, ale nedokazuje to, že je čas to zabalit a nahodit téma kytiček a obláčků, že jo...
-
Ani nepřipomínej. Já se divím, že Retribution vůbec někdo zasponzoroval a už vůbec jsem nepočítal s tím, že může vzniknout větší žumpa než byl Afterlife. No prostě jedna velká efektní kravina k smíchu, která nemá ani nabídnout jako film sám o sobě. Když už nedává smysl ani v rámci vlastní filmové chronologie, tak to je co říct. OVšem, co je nejhorší je ta skutečnost, že lidi na to chodí kupodivu do kina - ani korunu bych nenechal.
-
Moment... Ten komentar byl myslen obecne. Hry, filmy a podobne. Uz je to trapne.
-
V sérii, kde jsou pro ni typickou součástí? Ty voe, to se tady zase někdo sekl...
-
O nový trailer ale nejde, tahle věc byla k dispozici již na letošní E3, byť má pár nových záběrů. Ale je fakt, že 14 dní před vydáním toho asi moc vymýšlet nebudou, ani na domácí TGS.
-
No na akci jako byla v posledním Resi filmu to mít nebude :D
Jinak mě se Resi 6 líbí a určitě si ho na PC až vyjde zahraju -
Uz by s tema zombikama mohli prestat...
-
Pojem "akcni" neni to, co by melo byt spojeno se serií RE ... intenzivni by mohla byt mozna tak atmoska:)
-
nuda...