Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vubec bych se nedivil kdyby to posunuli na 2018.
  • Achjo a proč vlastně tlačítko pro použití načítá jak v no man's sky?
    • Vogon
      To může mít hodně důvodů. Může to být poněkud nemotorné vytváření "quiet timu". Nebo třeba jsou k tomu připnuté spawny nepřátel a nechtějí, aby vznikl kvůli jednomu omylu velký výkyv obtížnosti. Nebo naopak nechtějí aby sis to uprostřed boje ulehčoval, protože z toho dostaneš loot. 5ekl bych ale, že se jedná o nějaký skrytý loading. Nebo to prostě pomáhá gamefeelu.
    • walltar
      One buton to rule them all. U gamepadu, kde máš celkem omezený počet kláves, to je celkem efektivní způsob jak zabránit překlikům, protože často máš víc, než jednu věc na jedno tlačítko.

Ale tady bych to spíš viděl jako ukazatel hackování... Chtěli aby to vypadalo, že postava něco dělá, tak zvednou obtížnost tím, že tě to tlačítko nechají podržet. *5*
    • Spades
      Protože když sem se chtěl v ME2 schovat a Sheppard začal hackovat, měl sem chuť třísknout klávesnicí do monitoru.
      Ono lepší řešení by bylo mít použitelné ovládání na PC, ale tohle je BioWare. Firma, která v DAI dala útok na R.
    • protoze to je normalni chovani..
  • Nevím, no, doma sice 4K televizi mám, ale to bych se na ní musel dívat snad z půl metru, abych ty 4K detaily viděl... myslím, že cesta vede spíš ke zvyšování FPS než ve zvyšování rozlišení... nebo je to možná na ty VR srágory s vyšším rozlišením displejů?
    • walltar
      Tak ono záleží na tom jak hraješ... Já bych třeba klidně přešel z 24" na 30+" monitor, ale bez zvednutí rozlišení už to moc nejde.

A když začneš přemýšlet o něčem opravdu velkým, jako 40" tak už prostě to 4K musí být.

Na monitor se většinou nedíváš z takové vzdálenosti jako na televizi. Takže tam je rozlišení o dost důležitější.

FPS už je potom taky dost subjektivní... Přechod z 60 na 120FPS už nějak tak důležitý není. Tam si to musí každý odzkoušet. Já už nějaký velký rozdíl neviděl.

No a na VR to taky potřeba bude... ale opravdu dobré VR bude potřebovat tak 8K displeje v malém provedení, a na to si ještě dost počkáme.
      • Máš pravdu, ono to celé malinko staví na hlavu tu starou konzolistickou pravdu o pohodovém hraní s pivíčkem na pohovce... já když si vezmu pivíčko a sednu si k TV na pohovku, tak 4K detaily nevidím. U monitorů je to samozřejmě pravda, jenže to už musíš sedět na židli u stolu a tam si - dle oné logiky - pivíčko už dát nemůžeš.

Čili možná se blíží doba hraní na konzolích na monitorech nebo menších televizích na stole, jako u PC, aby byly vidět 4K detaily?

To by pivíčkáři nikdy nerozdýchali *3*
  • Než tu někdo začne tvrdit jak je to ohavně nainimovaný a vůbec to není plynulý, tak připomínám že se jedná o pre-alpha verzi buildu :)
    • pravda, toho bych se rád držel a doufal jak pes, že ty divné animace pohybu té assarijky na konci jsou skutečně pouze kvůli pre-alfa verzi. Je pravda že Bioware tyhle věci zvládá na jedničku, ale u tak velké hry je to skutečné trochu zarážející, že "pár" měsíců před vydáním tohle pořád není ono.......Uvidíme při oficiálním představení no. Na hru se těším jak už dlouho na žádnou ne (naposled snad skyrim, nebo zaklínač 1, 2, 3), tak aby to bylo aspoň tak dobré, jak původní trilogie
      • Tohle je podle mě z verze která je třeba půl roku stará. Tahle verze nemá funkční ani AI systém protože tam nikde nejsou společníci vidět(kromě cutscény).
        Podíval jsem se na to znova a ty animace ujdou. Jsou tam chyby ale to si myslím že ve finální verzi nebude. Prostředí a barvy je fakt luxus(rozhodně mi to nepřipomíná DAI -- pokud nepočítám postavy).

Prostě si budem muset počkat na N7 day :)
        • Hlavně hra má být v téhle fázi již "hodně hratelná" pokud budeme věřit tweetům developerů.

Navíc animace lepší nebudou, neboť Andromeda je první BioWare titul kde je použit motion capture.
      • TheGGG
        no, DAI měl animačky pěkně slabý...
  • Kdy? *1*

Ta Asarijka mi hodně připomíná "Seru" (vtipný jak si hlídáte vulgarismy, ale ona se takhle prostě jmenuje i postava ve hře) z Dragon Age Inquisition. Takže předpokládám, že bude zase prank quest někde mezi vztahy s posádkou.
    • Prostředí úžasný, klasický prkenný pohyby, (ale jasně, buď to mají kostru z DAI nebo původního Mass Effectu nebo je to prostě alpha), takový ten sex-appeal kdy jsou všichni krásní - ale jasně, je to hra a valná většina hráčů jsou muži, tedy mi ba vůbec nevadí, že tam je asi 5s záběr na moc hezké pozadí jedné vojandy a spoře oděné Asarijky - která, jak jsem nastínil výše mi připomíná postavu z DAI.
      Jen tam v detailu chvilku je a pak není a pak zase je a pak klasicky po biowareovsku divně běží.
      Ale jinak se na hru těším moc
      • TheGGG
        snad ti nevadí sex appeal *8* *8* *8* ? Za hry platím těžký háky a tak tam nechcu potkávat škaredý lidi, ty mě dost obtěžují když vyjdu ven...
        • Ty vychazis ven??? Neverim...! A tomu, ze by nekdo mohl byt skaredsi jak ty, uz vubec ne... :D
          • TheGGG
            oh pls, ty mě snad šmíruješ, že víš jak vypadám? A ano, i přes vysoké procento lidí s maligním kktismem jako máš ty, kterými se to venku jen hemž ven chodím...
            • TheGGG
              chci vám trochu zpravit vkus...
            • Tak prestan chodit ven a mi ostatni kkti to jen ocenime...tva "dokonalost" se mezi nas fakt nehodi, tve genitalnosti nejsme hodni... :DDD
    • TheGGG
      snad nebude taky sexuálně orientovaná jak Sera
  • Už se vi, že jedním z hlavních témat hry bude kolonialismus.

Doufám, že vy všichni bílí ďáblové budete platit za to, co jste udělali jiným rasám.
    • https://www.youtube.com/watch?v=4vbSRaXH3NM
      *3*
    • Magister_Peditum
      Jistě ostatní rasy jsou úplně sluníčkový. *15* Nějak ti ten žblebt vůbec nevěřím...
    • Doufám, že hra řádně zmapuje roli Shekelsteinů v procesu kolonizace *3*
      • pššššš
    • TheGGG
      ano, třeba to jak jim všichni ti ohavní bílí vědci přinesli 95 % dnešních technologií, nebo našli léky na nemoce, které ty ostatní rasy "léčily" modlením... ale vážně, vím že sis dělal pr*el, bohužel, bioware, to je teďka banda neo-marxistická, takže se o děj hodně bojím....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit