Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mna ten trailer trocha odradil.. Ta hudba proste...Cakal som nieco viac atmosfericke a nie nahanacky v aute a zabijanie hordy nepriatelov typu "spray and pray".

    Mozno len nestastne zvolena prezentacia hry, ale po pravde ten komentator bol otravny..rozplival sa nad uplnymi banalitami... 2 postavy v bare si strngnu pohare a hovori o interakcii medzi NPC. Postava sadne do auta a on sa rozpliva nad tym, ze mozte jazdit v aute. NPC sa vas nieco spyta a vy mate na vyber 2 odpovede a moderator sa opat ukaja...

    Witcher 3 zanechal vo mne lepsie dojmy...

  • MrDonut

    ...FU@K! uz aby to tu bylo!

  • victor

    Horší je už jen to , že jsem se nějak přejedl šílenství stylu Saint Row a na nějaké to další "bratříčkování" zrovna v open world světě nehledám .

    Vzpomínám se slzou v oku na ten úplně první trailer a slyším , jak má duše úpí a tiše říká .. Chci víc Gibsona , ne černé Eminemovy ameriky ...

    • 0011

      Já mám mnohem radši Stephensona a vypadá to, že ho dostanu, za mě spokojenost.

      • victor

        Personal responsibility ! ....... Vypadá to jako by mi chtěli nakonec prodat úplně jinou hru než jsem původně očekával :(        https://youtu.be/NznmRG4vQro 

        Už je tam trochu víc GTA než by bylo zdrávo  , začínám se obávat, že CD projekt cyberpunk zrovna vzorově nezvládá ...

        • 0011

          Já ten trailer kdysi samozřejmě taky viděl, ale snad každému muselo být jasné že je to jenom hezká animace a na hře se sotva začalo dělat. Upřímně je mi stylizace ukradená původní trailer byl víc Blade Runner tohle je víc Snow Crash, pro mě je hlavní jak se to bude hrát a pokud to bude "jenom" něco jako Deus ex Human Revolution/Mankind Divided v lepší grafice s otevřeným světem tak budu spokojený, ale něco mi říká, že to bude mnohem lepší a propracovanější.

          • victor

            Nejde jen o tu excelentní sedm let starou animaci , ale to co představovala . Podle mého to byla polepšená augumentovaná  vražedkyně  , nyní v policejním sboru . .... Proti tomu zlodějíček , kterého zvedá z vrakoviště John Wick  ( rocková to lokální hvězda ) je tak sešup o dvě scénáristické kategorie dolů ....  Ta atmosféra v traileru měla něco ze Syndicate i Blade runnera...  Give mi five v baru je proti tomu dost velké MEH  :/ .

            • michaelfoucault

              :D chlape, je zajímavé že z toho teaseru nacházíš interpretace, které nemá. Ten teaser měl za úkol jediné. Navodit atmosféru ve smyslu "podívejte se, děláme na cyberpunkové hře". Neprozrazoval nic o příběhu, postavách ani nic jiného. Zkrátka jedna náhodná epizoda z města, kde se hra odehrává. 



              • victor

                Reakce na příspěvek:

                Epizoda z příběhu který hra nakonec nebude obsahovat , CGI na GTA 5 by asi bylo výstižnější ....a to je smutné  ;) ... 

                • michaelfoucault

                  Reakce na příspěvek:

                  Proč by také měla. Je to teaser, který je vývojově starší, než technologické demo té hry. 

  • iSpirit

    už asi chápu, proč jim je jedno, že nestihnou zápis do Game Awards 2020. To už bych si raději zahrál TLOU2. 

    • Maxianimal

      Tak šup šup, nikdo ti nebrání :)

  • rockstar gta 5 pro ps 5 cd projekt red : cyberpunk 2077 smutny 

    • Z čeho jsi smutný?

      • ze se rockstar ani nesnazi konkurovat cyberpunku s gta6 ale vydaj radsi 7 let stary gta 5 na next gen to je smutny 

  • vonTossis

    Záběry, trailery, gameplay ukázky - neřeším. Neměl jsem to v ruce. Až to přijde, budu to mít první den v PC a až pak si zhodnotím, jestli je to tedy petelice nebo průšvih. Zatím je to stejně jen marketingová masírka, ať už chvílemi lepší nebo horší. 

    • ona je to forma reklamní kampaně. Rok před vydáním nás bombardují trailery, ukázkami, gameplayi, všechno s cílem aby hra byla vidět a dostala se do povědomí hráčů. Osobně jsem vůči tomu dost imunní (jako vůči reklamám obecně) a hry nehraju skoro nikdy hned po vydání.

  • Mě se to líbilo ,určitě bylo vidět ,že i posunuli grafickou stránku hry a věřím ,že hra jako celek bude určitě více než dobrá.

    Bohužel co mě se moc nelíbí je gun play a jízdní model ,možná ,že až to bude člověk hrát ,tak to nebude působit ,tak krkolomě kdo ví

    • victor

      Jízdní model stále připomíná Herku které přimalovali čtyři kola ....A každý přece ví , že už v bladerunneru bylo vznášedlo ... když ne ovladatelné , tak jako taxík se určitě chovat i v Cyberpunku mohlo ....Ach ten prvotní trailer ....

      • Tak a teď by mě zajímalo proč tomu tak je ?  Je to tím, že proste s nemají zkušenosti? Protože ten jízdní model ale i ten gunplay jim byl vyčítán od prvního gameplay videa (2018) 

        Proč tedy chtěli tolik zpětné vazby, když jak se zda s tím nic neudělali ? 

        Moc toho o vývoji her nevím a ani nevím kolik se na něco takového musí vynaložit prostředku ,proto se ptám.

        • victor

          Ono jde spíš o to , že od prvního traileru uplynulo již sedm let .... Polovina lidí v CD projektu je tam nových , polovina poznala jen GTA a jejich klony , takže bych chápal , že na interní schůzce kreativců to vypadá tak jako jinde ...fungovalo to vedle bude to fungovat i tady :/ .

           I naslouchat se musí umět . Na jeden rozhořčený hlas zpravidla dva licoměrně lichotivé a obdivné . Kdyby jízdní model i gunplay jako problém skutečně vnímali , už dávno by přišli s prezentací změn . Cyberpunk 2077 se sám dost ztratil v tom co nabízí konkurence a co musí nabídnout aby hráče bavil. Ztratil na originalitě i výhodách které cyberpunk skýtá...

          ( Taková ruská obskurita jako Cops 2170: The Power of Law  je víc cyberpunková než celý John Wick :/ )

          • michaelfoucault

            Cyberpunk 2077 se ta hra nejmenuje náhodně, ale protože se odehrává ve fikčním světě konkrétní pen and paper hry. Všechno v ní je tedy podmíněno estetice a zákonitostem originálu. Nikdo nám nesliboval Blade runner. 

  • Jack1947

    To bude asi první hra která mi úplně nepojede :D ( třeba jo ale ne nijak extra) Jsem na to zvědav no bud to bude extra malér a nebo pecka hra limitovaná pomalostí dožívajicí generace.

  • Effect

    Já si nemůžu pomoct. CD Project mám moc rád, série Zaklínač je výborná, ale tohle za mě vypadá pořád jen a pouze průměrně  - myslím samotný gameplay, audiovizuál je samozřejmě velmi dobrý. Docela dost obyčejná střílečka  v  neokoukaných kulisách. A ztotožňuji se s článkem, atmosféra příliš odlehčená, to taky nechci. Mám z toho zkrátka stejné dojmy jako z toho cca rok skoro hodinového videa. Doufal jsem, že to není finální podoba combatu, ale zjevně ano...No, teď už mě hra může jedině pozitivně překvapit, jinak se spíš těším na dalšího Witchera.


    P.S.: Na hloupé komentáře, co bych si asi tak představoval, neodpovídám. Je to jedna z nejvyhypovanějších her všech dob, takže si za to můžou sami.

    • Tak on i Witcher 3 po strance hratelnosti za moc nestal, ale slo tam prave o ty kulisy, pribeh a postavy. Co se tyce atmosfery - pokud se autori chteli priblizit nejaky vizi mesta z budoucnosti|, museli do nej zahrnout i diskoteky - tady trochu nechapu, o co vsem jde. Taky preci vsechn na tema cyberpunk nemuze vypadat jako blade runner, stejne jako fantasy neni jen Lotr. Ja bych jeste flintu do zita nehazel...

      • Přesně tak. Myslím že lidi rádi zapomínají jak primitivní a repetitivní byl gameplay ve W3. A že stačil kvalitní příběh a lidi byli odvaření. Tady tohle vypadá po všech stránkách o kus dál, takže bych se o kvalitu vůbec nebál.

        • iSpirit

          ja bych se nebál označit i příběh za banální a primitiní. Výborná byla narace a celkové podání příběhu v rámci her s otevřeným světem.

  • Btw, tohle nebyly jedine zabery, ktere tvurci zverejnili, jeste dali k dispozici nejakych 14 minut sestrihanych zaberu z toho prologu pro ty, co meli moznost si zahrat na 4 hodiny zacatek hry (docela se divim, ze Games se toto vubec netyka - asi usoudili, ze vam Geforce Now v redakci sdilene nekolika uzivateli moc nepojede😂, protoze se to hralo pres nej).

    Takze mrknete na YT, kde to snad nekdo nahral bez komentare. Ja jsem poslouchal komentar Geoffa a jemu ty prestrelky evokovaly klenot Chronicles of Riddic: EfBB. Hrani pres Geforce Now (plus museli hrat na gamepadu) se urcite hodnoti blbe, ale pry to pusobi spis metodicky. Obecne jsou z toho lidi nadseni, pusobi to sveze, chcou se tam vratit, tak snad si i v tom kazdy neco najde.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit