Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Atmoška by tam byla.
  • TheGGG
    miluju tydle grimdark nicneříkající bizzary kde vše je úplně jinak než se zdá.... fakt se těším *14* *14*
    • Hlavně bacha, aby ta hra neměla moc složité mechaniky. To by pro tebe bylo hotové neštěstí.....
      • TheGGG
        haha, tydle uražený děcka mě nikdy nepřestanou bavit... chudáček celé dny čeká u PC na svůj velký comeback a teď se může hrdě bít do hrudi jak na mě může znovu zareagovat... hotové mental strikes back... *14* *14*
  • Udajne jde o svet, kde diky nejakemu experimentu doslo k prolnuti dvou odlisnych dimenzi a to vede treba k tomu, ze se obcas vypne smrt a dejou dalsi podivnosti.Pokud jde o hratelnost, tak to ma byt tps podobna The Division s primesi stealth.
    • A co vy jsi predstavujete pod takovým slovem dimenze, Kefalíne?
    • TheGGG
      spíš TPS ve stylu MGS nebo GR, než RPG hra ala division...
      • Tak pro me Division moc rpg neni, ale budiz, Kojima jmenoval i Uncharted jako svou inspiraci.
        • Uncharted? Hm, takže walking simulátor a prumerna strilečka
        • Tak to si asi hrál jinačí Division než všichni ostatní, ale budiž.
        • TheGGG
          no nevím, ale normální TPS to taky nebylo... se špatnou zbraní bylo někdy potřeba snad i 20 headshotů na sejmutí jednoho obrněnýho houmlesa...
  • Me se libi, ze o te zre neni nic vedet, ale resi se o cem by to mohlo byt a tak. V dnesni dobe je to velka vzacnost, nechat lidi cekat co a jak... proste tady mate video a basta... hrozne si to uzivam a cekam na kazdou dalsi informaci :)
    • Jo, taky si to užívám. Říká se tomu hype a Kojima je v tom k mému překvapení dobrej.
      • Nerekl bych ze je to hype *5* hype je kdyz ti rikaji: My mame nejlepsi grafiku, my mame nejlepsi hratelnost, podivejte se co vsechno budete moct delat, 9 z 10 Youtuberu doporucuje atd... a vetsinou to ve finale tak super neni *7*
        tohle je takovy oldschool embargo na informace *14*
        • Říkej tomu jak chceš, pořád to funguje jako hype. Něco jako když Blizzard před ohlášením D3 integroval runy z D2 do loga Blizzconu, že to lidi rozebírali měsíc. Hype znamená vzbudit zájem lidí. Někdo to dělá vkusně, někdo klamavou reklamou...
  • Japonci jsou opravdu zvrhlí národ. Tohle je vážně schýza zvrácené a fascinující zároveň možná jsem divnej taky ale tohle mě vážně zajímá co z toho vlastně bude.
  • To bude pořádnej haluz, už se nemůžu dočkat až to všechno Kojima vysvětlí... Jako v Metal Gearu.
    • Jen aby na to nepotřeboval 5/7 dílů a 20/30 let!
  • sice vubec nechapu ktera bije, ale o to vic jsem vtazen do atmosfery a tajemna, kterou pan Kojima buduje ne lacinym sesitim bubaka z peti tel... jinak bych asi tipnul na mimozemskou invazi, nebo soudny den.
    • TheGGG
      já to typuji na simulátor japonské ekonomiky... monstra symbolizují problémy s deficitem a černá hmota je nezastavitelný vládní dluh... malé děti pak problematiku stárnoucí populace a dokonce vidíme i člověka co se snaží spáchat sebevraždu, což je v japonsku častý problém.... obvious is obvious, na mě němáš kojimo
  • Vydává to sice Sony, ale na konci je vidět logo steamu, takže by to vyšlo přecejen i na kompjůtery?
    Za další Sony už jednu hru, kterou vydá i na kompjůtery ohlásilo. Trošku se ve mě zažhnula jiskra naděje.
    • Jack1947
      Třeba po vydání bude pár let na to port kdoví... možná to taky bude jedna z závěrečných PS4 her to taky nikdo neví.
      • uz vymaz z hlavy tu rigidni predstavu, ze konzole musi mit zacatek a konec generace

jediny proc by to mohlo tentokrat nastat, ze by sony chtelo vsechny odrbat a vydat novou verzi remasteru vsech remasteru

ted pouzivaj standardizovanou platformu, staci jim jenom navysovat vykon a nemusi zas vsechno vyvijet od nuly
        • Jack1947
          Bude, žádná generace nebude definitivní
    • To studio nepatří Sony, jestli se nepletu, je to nezávisle studio, o to Kojimovi šlo, takže PC verze možná bude, i když mě je to celkem jedno, na tohle pořídil ps5
      • Studio jim nepatri, ale ta znacka Death Strandig jiz ano a stejne tak jim patri technologie, ktere Kojima pouziva.Decima engine je vytvor studia GG.
    • Tak logo steamu tam opravdu nevidim.Ono se ma vec tak, ze puvodne to v planu pro PC bylo, ale to pry bylo jeste pred tim, nez to Sony a Kojima spolu podepsali a Death Stranding se stal znackou vlastnenou primo Sony. Oni to cele plati a dodavaji i sve technologie, takze ted je to velka otazka, protoze o PC verzi jiz nepadlo ani slovo.
      • To já tam logo steamu taky nevidim, protože jsem koukal ještě na trailer k jiné hře a spojil jsem si to dohromady... Omluva za desinformaci. V tom případě je jiskra naděje ta tam...
  • Takový mind fcuk... řikal sem si že v MGS jetoho až až, ale tohle bude teprv žradlo
  • SalemCZ
    Zatím to na mě působí že je to takový herní Prométheus.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit