Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • to asi byla odplata toho čečenského, vlastně českého útoku na Armény, vlastně Američany.
  • Khanemis
    Přesněji řečeno tam říkají, že šlo o tři "špinavé" atomové bomby. Špinavá bomba ve skutečnosti nevytvoří jadernou explozi, jen rozmetá do okolí radioaktivní odpad, který vyhladí populaci.
    Proto mi tam ani moc nesedí, že byla Praha srovnána se zemí, protože by ve výsledku byla jen vylidněná (spíše "devoid of life" než "razed to the ground"). Zvláštní.
  • Jak říkám, příliš působivé a nákladné na to, aby se dotyčný k tak velkolepému činu nepřihlásil.
  • Video, čas 6:32
    volný překlad části z MNESIST záznamu:

"červen 2045: Praha srovnána se zemí. Zákeřné svržení tří atomových pum naprosto zdevastovalo metropoli České republiky; k útoku se nikdy nikdo nepřihlásil."
  • K čemu tři? Myslím bohatě stačí jedna. Výsledek bude i tak dostatečně výrazný. Další dvě by byly jen zbytečným mrháním.
  • holec89
    na tuhle hru se tesim, ale zavani to pruserem :(
  • BoB.2
    Vo co že jo.
  • Mahcake
    Co se takhle naučit anglicky? V budoucnu bez ní nepřežiješ. *3*
  • Proč maj na krku Zásuvku pro R2-D2 ..? *15*
  • kickasl
    zatim to mixovani vzpominaka vypada takhle- klikni na tri zvirazneny predmety a je to ok, nebo mi to tak aspon pride, souboje vypadaj docela zajimave, ale zas tak moc od toho necekam
  • Nooo, vypadá to zajímavě, ale pořád se nemůžu zbavit pocitu, že to ve skutečnosti bude slabší než jak to z traileru vypadá. *9* Uvidím, co na to recenze.
  • *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* nic víc k tomuhle říct nejde
  • Tři atomové pumy na Prahu léta páně 2045? Chudina Mater Urbi...
  • Overwatch
    Souhlas. Ale aspoň z mého pohledu pořád lepší hra, která se snaží dělat něco jinak a nedopadne nejlíp, než stopadesátá kopie Call of Duty, která třeba není špatná, ale už jsme ji hráli nesčetněkrát předtím.
  • BoB.2
    Bude to mít český titulky,super. *4*
  • Kinet1c
    zial unikatne neznamena vzdy dobre
  • Overwatch
    Nevypadala, myšleno obecně. Jen když to nějak ze začátku ukazovali, tak to trochu jako Uncharted vypadalo. Hlavní hrdinka běhala, skákala, šplahala, do toho ji střílela nějaká helikoptéra, byly tam takové ty "wow" momenty a vůbec scény, které jsou často v Uncharted. Souboje a vůbec spousta ostatních věcí je samozřejmě jiná, ale z těch pár videí ze začátku to Uncharted trochu připomínalo. Teď to ale vypadá s novými materiály trochu unikátněji, o to jde.
  • Pete.palis
    tak tohle je na mě moc sci-fi *1*
  • Já se omlouvám, že chytám za slovo, ale....tahle hra někdy vypadala jako tuctová kopírka Uncharted? kdy? jak?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit