Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jindra.veliky

jistě a draci nazgulu (či cl to je) nemavaji dostatečně rychle křídly aby letěli...je to fantasy

• tak dobrej herec má svou úroveň a nekývne na jakýkoliv scénář....

• ikdyby byl z papíru tak díky tý ploše bude mít takovej odpor, že to nebude stát za ránu....leda by se bitky odehrávali na nějakáý planetě bez atmosféry😂

• Derp_1337

Trpíte akutním nedostatkem představivosti. Když vidíte meč, tak podvědomě předpokládáte, že ten meč je železný... a při těch velkých rozměrech by ten železný meč byl skutečně nepřijatelně těžký.

Jenže ten meč není ze železa, je udělaný z nějakého super lehkého materiálu z monstra.

• Derp_1337

To je dost malicherné vinit herce (herečku) za hloupá rozhodnutí producentů.

• Lima

Děkuji za návrh, ale jdeš s tím pozdě. Já už svoji topku mám - https://www.csfd.cz/uzivatel/87-lima/  😉

• Jez3vec

Nikdy jsem nepochopil tu demenci těch velkých mečů. Jako ano, je to fantasy, ale ono to popírá i fyziku daného světa.

• BoB.2

Milla p**rala RE a to jí nikdy neodpustím, tohle shoří jako papír.

• ravux

Awesome! V tom pripade mam pro tebe seznam nekolika filmu, ze kterych budes nadseny! Enjoy!

• Lima

Nežvaň. Farrell jako Alexander je úplně v poho a film samotný je super.

• ravux

Jasne, neni to podle hry a tocil to nekdo jiny a je to neco uplne jineho, ale KROME toho ma chlapec pravdu! A vubec, co nam prinesli Rimane???

• ravux

Ten casting je fakt strasnej. Nejhorsi je ten kral, co vypada jako retardovany d3ment. Horsi casting byl snad jen Jan Kraus mladsi jako Kylo Ren ve Star Wars nebo Colin Farrell jako Alexandr Veliky.    

• Carnage666

Milla mě baví a líbí se mi ale ona je tak jediná pozitivní věc na Residnet Evil filmech a opravdu ty filmy nemají s hrama moc společnýho, nejsou ani trochu horrorový a ta atmosféra tam prostě neni. Je to jen akční zabijčaka zombíků s nějakym většim zombíkem na konci. Monster Hunter nemá žádnej sofistikovanej příběh to je fakt, někdo dokonce řekne že je to jen grind. Ale dalo by se to udělat úplně dobře s tím co hra nabízí. Máme fiktivní svět kde žijou různý druhy a poddruhy monster a zvířat. Máme tu lidi který loví zvířata pro zbraně, brnění, potravu atd. máme tu víc humanoidních ras: lidi, palico kočky, wyveriany, pak jsou tam takový trpaslíci a další ( neznám jména ras). Takže udělat příběh kterej se bude držet herního světa by neměl být vůbec problém. A pokud by si někdo stěžoval na bezdůvodné vraždění monster tak můžou trochu adaptovat story z poslední hry, kde se kvůli jednomu monstru mění ekosystém a je nutno ho buď zabít nebo dostat pryč. Ten svět je tak rozmanitej že se nebojim to srovnat s Avatarem, tam si taky Cameron pochvaluje že mají svůj ekosystém na tý planetě a že v dalším díle uvidíme podmořský svět atd. a tohle všechno má i Monster Hunter. Chápu že je jednoduší někam nacpat portál a říct "velký zlý monstra nás jsou všechny zabít a normální moderní zbraně nefungujou tak si Milla vezme dualky a poseká to" Samozřejmě počítám že to co jsem vypsal bude ve filmu možná řečeno že se skrývá za tím portálem ale to je nám prd platný když film pravděpodobně nebude mít pokračování a stejně do toho budou cpát modernu.

• booczech

A hrál tam Bruce. :)

• booczech

Warcraft zabíjí totálně dementní casting kdy hlavní představitelé lidí jsou všichni stejní nevýrazní třicátníci se stejným vousem ..... Kdy jsem to viděl prvně, tak jsem chvílema nevěděl, kdo je kdo. :D

• Čísla nelžou. Nejde o kvality filmu. Ta cílovka tam venku prostě byla/je a asi i bude.

Resident Evil - Budget: $33 million / Worldwide: $102,984,862 .......... Resident Evil:Apocalypse - Budget: $45 million / Worldwide: $129,342,769 .......... Resident Evil: Extiction - Budget: $45 million / Worldwide: $148,412,065 .......... Resident Evil: Afterlife - Budget: $60 million / Worldwide: $300,228,084  .......... Resident Evil: Retribution - Budget: $65 million / = Worldwide: $240,004,424 .......... Resident Evil: The Final Chapter - Budget: $40 million / Worldwide: $312,242,626

• residentevilfans

Bohužel práva na filmovou adaptaci vlastní Sony. 😬

• Hidden

Milla je OK, ale Anderson je skutecne zaruka, ze ten film bude hrozna slatanina, jak uspesne dokazuje radu let. Ono teda uz zakladni tema hry neni kdovijake, ale on tomu nasadi korunu.

• KrPa

tuhle vychytavku pouzili i v filmu Megapiraňa 😀

• KrPa

warcraft patri asi mezi ty top filmy dle her, ale jako fantasy film je to jen prumer

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit