Přejít na výpis diskuzí
Podívejte se na první obrázky z Dragon Age: Inquisition
26.6.2013 | Aleš Smutný
63 příspěvků
-
Tak to jsem nějak nepobral. Je mi jasné, že většina si chce hru vychutnat "plnými" doušky, ale takto? Neměl by jsi tu hru spíše hrát tak nějak podle sebe a užívat si vlastní příběh bez ohledu na dopad, který sis někde vygooglil? Kde jsou ty zlaté časy Baldurs Gate, kdy příliš mnoho lidí nemělo přístup k netu a tím pádem nevěděli co je kde, kdy a jak čeká. Mým oblíbeným žánrem jsou RPG, a asi jsem jeden z mála, ale tyto hry hraji podle sebe a většinou jen na jedno projití, protože ty ostatní možnosti mě nezajímají, když hraju "svoji" hru. Když už jsem si DA-Origins rozjel znovu, tak jsem si jenom změnil povolání a rasu, ale nakonec jsem víceméně jel po stejné línii. Jen některé věci prostě řešíte jinak jako elf než jako člověk:o)) Ale jinak hodně zdaru. je to přeci o zábavě. *3*
-
No, v podstatě jo, arcidémon je de facto Old God na kterého se přenesla Darkspawn kletba (součást trestu od Makera - potrestal lidi co zničili Golden City, ale nepřímo i ty co je do toho zmanipulovali, tj Old Gods), pokud si to dobře pamatuju tak Morrigan předpokládala že tím rituálem dokáže přenést duši starého boha z arcidémona do embrya (což se ji očividně povedlo už jen protože Warden přežil, pokud zvolil Dark Ritual), které je jen pár dní staré, takže ještě nemá vlastní osobnost se kterou by se duše boha zničila a v podstatě by se jí narodil bůh s veškerou svou mocí, ale nepostihnutej kletbou
-
já teď třeba ve slevách na gogu koupil Anachronox za necelé tři dolary a nemůžu si stěžovat, výhodná koupě, i když začátek jsem těžce rozdýchával, zase po nějaké době hraju hutné RPG nepostrádající humor
-
většinu lidí hraní her neopustí nikdy... někdo dohraje 2 hry za měsíc, někdo jednu za rok, s přibývajícím věkem si už člověk hry vybírá a neinstaluje vše, co mu přijde pod ruku stejně tak jako hraním stráví méně času než dříve, sám jsem měl období, kdy jsem přes půl roku nezapnul ani flashovku v prohlížeči, ale dřív nebo později vždy přijde chuť si něco zahrát
-
skoro to vypada ako unreal engine alebo podobny..vobec ne frostbite ale pohode :D ale rpg hry su asi jedine na ktore si potrpim a dotiahnem do konca..mam preco kedze je tam vela uloh, skilovanie, vylepsovanie, velke mapky, pribeh ....no ...som uz narocny hrac..nech hram barco ine ,nic ma nebavi do konca..vsetko ma omrzi ..asi sa vybodnem uz na vsetky hry a zacnem byt jak stary dedo ja neviem..ale chcem este tie casy spat :D a ked hram snazim sa..nejde to, vidim v hrach strasne vela chyb zbytocnych co mi zkazia dojem..co robim zle:D
-
Popravdě od Frostbite engine jsem čekal víc *9*
-
Trailer mě nechává chladnou, přehnaná epičnost - draci, lehce změnění bossové z dragon age/mass effectu. Kdybych měla soudit jen podle traileru tak jen další tuctovka, snad to ještě překvapí.
-
No, jestli třeba zničení/záchrana kovadliny má větší dopad na hru, než že si o tom někde přečtu. (Třeba v Mass Effectu jsem zachránil Rachni Queen, tak jsem je ve třetím díle mohl mít za pomocníky při stavbě, když se zadařilo.)
No a na wikii je, že když dosadím na trpasličí trůn Bhelena, tak dostanu ve druhém díle v prvním aktu dodatečný quest. Pokud tam dosadím Harrowmonta, tak nedostanu nic. Stejně tak pokud Zevrana nechám žít, tak dostanu quest v aktu třetím; pokud ho zabiju, tak nic. Takže, jak já to chápu, pokud nedosadím na trůn Bhelena, tak ve druhém díle "přijdu" o jeden quest, stejně tak, zabiju-li Zevrana. -
Trochu to rozveď...
-
A nemělo by to parchantě být vlastně arcidémonem?
-
Dovolím si trošku odbočit; byl jsem navnaděn a začnu zase rozehrávat DA:O, a pro mě nově i druhý díl (byl v akci, tak jsem neodolal :D). Mají tu některé volby větší smysl, než jen zmínku v Codexu?
(Popravdě se v tom článku na wikii moc nevyznám; chápu to dobře, že je vlastně jen jedna cesta, jak si odblokovat dodatečné questy, respektive je vždy jen jedna volba "správná", abych měl v dalším díle něco navíc?) -
DnD syndrom...
-
Nejde o text, jde o ty obrázky. Když si ho nikdo nepřečte, opravdu o nic nepřijde.
-
*qunari
-
Skripta, která jsou ještě strašidelnější, než lebka! :D
-
Screenshoty ze scén v E3 traileru, na kterých vystupuje Cassandra Pentaghast, nějaký qunarim a nejspíš Grey Wardení pevnost Weisshaupt. Zatím toho moc neukázali a zbývají nám pouze spekulace, což je celkem pochopitelné, když ta hra vyjde až příští rok. Každopádně doufám, že tam bude Morriganino dítě, které v mém případě má s mým strážcem :-) A jestli bude tak mocné, jak se Morrigan dušovala, asi nebude hrát zrovna nezanedbatelnou úlohu. Navíc, když Morrigan byla v traileru... uvidíme :-)
-
Proč ku*va fix musí všude sr*t ten posranej Frosbite 3 ?
-
No "ta ženská" samozřejmě je Cassandra :) A k Inkvizice vs Seekers, po odtržení Templářů a Seekerů od Chantry jich ještě několik zůstalo s Divine, podle událostí v DA2 to vypadá že ona jednou z nich (snaží se najít Hawka aby zastavila válku a spolupracuje s Lelianou hledající Wardena - a ta je samozřejmě Divine věrná), takže by mě docela zajímalo co to obléhají a proti komu útočí (logicky by se měli snažit zůstat neutrální vůči Templářum a mágum když je chtěj usmířit a začlenit zpátky do Chantry pod Divine a né je obléhat, pokud se teda nerozhodli změnit strategii *1* )
-
Jo, je to ingame.
-
podle me je to vsechno ingame, ale stojim na tenkym lede :)