Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no, myslím že můžu mluvit za všechny když řeknu, že to je docela slabotka
  • Poslední roky se herní scéna slejvá do jednoho kyblíku. Exkluzivních titulů je čím dál tím méně a méně. Z Playstationu a Xboxu se pomalu, ale jistě stávají pouze služby. Ještě několik let a budem mít jednu krabičku (PC), kde si budeme moc vybrat, kterou ze služeb zvolit.
    • Jako nevadilo by mi to. Jenomže lidi jsou stádo tupých ovci bez ohledu na to, jestli mají PC, PS4, Xbox, Nintendo no prostě... Samozřejmě ti kdo mají doma plně funkční Amigu tak ti jsou honáci ( Prosím neplést s honiči ) .. No prostě stádo. Což to by ani nevadilo, jenomže to není jedno obrovské, ale několik velkých.
  • tak zrovna o detroitu se uz vi, ze bude odlozenej a do toho videa se dostal omylem...
    • já doufal, že to odsunou jenom o pár měsíců třeba na konec roku 2017 a ne až na rok 2018 :(
  • PS4 prinasi v roce 2017 grafiku her z roku 2007 *1*
  • Mart9
    Chtěl bych se těšit na Kingdom Come, ale na 2017 to nevidim *9*
    • Zřejmě ještě nemají dohodu. V roce 2017 by to mělo vyjít když již mají interní alfu nebo betu.

Bohužel zatím víme prd. Nároky, lokalizace, datum vydání pro pc a konzole...Snad poté začnou hodně komunikovat aby to zaujalo lidi.
  • tak kdo by stál o další interaktivní uspávací nudu od Cage, kor po tom průšvihu Beyond: Two Souls
    • priznam se, ze mne se ta hra libila celkem dost. tematikou i vic nez heavy rain.
    • Tak velký průšvih to zase nebyl.
      Problém byl v tom, že hráči očekávali další DOKONALOU hru jako Heavy Rain a tak dobré to prostě nebylo...
      • problém byl, že hráči očekávali HRU, ne něco, co se dohraje samo, zatimco si dáš pár hodin šlofíka na gauči *1*
        • Beyond je ryzí interaktivní film na způsob kinoautomatu ne hra. Osobně nemám s tímto druhem filmů problém. Je mi sympatické, že tato díla se nesnaží působit jako hra. Mnohem víc mi vadí filmohry od Naughty dog.
  • Fantastický seznam. Osobně jsem zkoušel demo Gravity Rush 2 a ta hra mě neskonale nadchla. Něco tak svěžího a milého jsem dlouho nehrál. Takže za mě Gravity Rush 2...
  • Rok od roku vychází čím dál víc zajímavých titulů ... zřejmě proto mám čím dál méně času na hraní kéž bych by mi byli zas dvanáct
    • a kolik ti je? az stravis 20 let hranim zjistis ze vsechyn hry jsou na jedno brdo a i nejnovejsi originalni novinky te nijak neprekvapy najdes si 2-3 hry co te jakztaks budou bavit a zbytek zjistis ze je smira delana pres kopirku
      • 27
  • Gt sport!!Jsem se doslechl,ze ma byt ve vyvoji new Motorstorm,ktery ma jit proti forze horizon a GT sport proti Forze motorsport.No uvidime.Motorstorm me hodne chybi *9* .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit