Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pamatam sa na casy ked sa nasi rozvadzali a mama isla z domu byvat do jednoizboveho bytu, cize ked som dosiel k nej na na navstevu ;-) tak som musel pouzivat sluchadla a vtedy som zacal hrat Doom 3. Cez den to bolo v pohode, no ked som to hral v noci atmosfera v bytovke temnela juhaaa :D Pamatam si este, ze som potom nevedel pri jednom bossovi ako nanho tak som to skoncil, ale bolo to daleko :)
  • Alex81
    Konečně podpora stereoskopie.
  • DangerousDave
    predvídatelná hej ale nuda ako pre koho ... ja si pod pojmom Doom vždy predstavoval masaker, gore efetky, ľudske torzá vysiace na stenách, nepriatelov umierajúcich v desiatkach až stovkách, všade letiace plazmové gule a rakety, vybuchujú barely a do toho klasické zbrane ako pump-action brokovnica (žiadne scifishit megacool guns) ... to je asi dôvod prečo ma D3 tiež nikdy moc nebavil. Dúfam, že štvorka pôjde v stopách prvých dielov.
  • Doom 3 byl dost dobrá hra, která mě ve své době bavila, ale její znovuhratelnost je opravdu nulová. Mám to odskoušeno i s mody na grafiku, prostě to už netáhne protože to prostě postrádá hratelnost starýho dooma. Před rokem sem si stáhl modifikaci pro toho starýho - Brutal Doom a od té doby to čas od času pařím. Je to jak pokračovaní co sem si přál i když ve staré grafice. Pro doomery je to povinost. Kdo nezná Brutal doom tak neváhejte a sežeňte si to, můžu jen doporučit.
    Tady je odkaz na jedno pěkné video ze hry.
    http://www.youtube.com/watch?v=Z2JTRsaHqyI&feature=related
  • U mňa vyhral Doom 3, som vtedy ani nevedel, že nejaký Half Life existuje :D. Život bez internetu bol taký krásny.
  • No nevím, já jsem se v tom roce 04 celkem dobře bavil a BFG edici si klidně vyzkouším. Ale dal bych za ni max. dolar, vzhledem k tomu, že původní Doom 3 + datadisk mám už na steamu. Takže to vypadá, že budu asi zkoušet RELOADED či edici do nějaké slevy.
  • Paci sa mi to :)
  • BoB.2
    Spíš kur*vsky velká zbraň. *1*
  • Nová tam má být pokud vím podpora 3D a nějaká nová mise (nebo několik misí). Jinak asi původní obsah na možná trochu vylepšeném enginu.
  • Předvídatelná hloupá nuda. Dejme si ji ještě jednou!
  • Hochu, říct K*rva velká zbraň je prostě děs. BFG - Big f*cking gun!
  • MrSanta
    Ještě by tam měla být baterka připevněná přímo na zbroji, takže si budeš moct svítit i s kvérem v ruce. Zbytek je ve videu.
  • he is lubricated like a fox = je mazaná jako líška; damage to speak = škoda mluvit
    he vomitted a long postcard on her = vrhl na ní dlouhej pohled
    your eyes September = tvé oči září; she was sitting on between = sedela na mezi
    I am not smelling myself in my leather today = necítim se dnes ve své kůži
    world champion in tanks on ice = mistr světa v tancích na ledu
    don't wake up a swan = nebuď labuť; relax in the living room = odpočívej v pokoji
    where she married herself, here she married herself = kde se vzala, tu se vzala
    sausage of lovers = párek milenců; my expensive friend = můj drahý příteli

Nepřekládat, naučit se anglicky!
  • oktavius66
    Jooooo, návrat staré herní klasiky v novém kabátku mě velice potěšilo. U této hry jsem proseděl opravdu spousty hodin a stále jsem se dobře bavil... Byla to jedna z mých prvních hororových her u kterých jsem se bál jít za každý roh, aby na mě něco nevyskočilo *1* .Možná jsem debi* , ale může mi nějaká hodná duše zdělit co je v téhle BFG edici vlastně nového *1* ? Co jsem tak četl, že se dočkáme vylepšení grafiky a nějaké ztracené mise. To znamená že tam bude pár nových misí ? Ted si nedokáži vzpomenout *3* . Předem děkuji za odpověd *4*
  • A je v češtině?
  • A přitom tak prostý.. *1*
  • recyklovanej D3. nechte ho rest in pieces , geeeez. nic novyho.
  • BoB.2
    BFG je asi nejlepší pojmenování zbraně v herních dějinách. *15* *15*
  • Krapet naleštěný,nic víc,nic míň.. Jsem zvědav,jestli se někdy dočkáme DOOM 4 *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit