Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Po první sezóně, kde jsem trpěl nad do očí bijící béčkovostí a filmařsķým amaterismem, pass.

    • Derp_1337

      To je u seriálů normálka. Stačí se jenom podívat, jak třeba vypadalo první série Hry o Trůny. Ta béčkovost a amatérismus z toho taky byla cítit. Až pak u dalších sérií se to zlepšilo.

      Spousta seriálů je na tom podobně. U první série si prostě producenti nejsou jistí úspěchem a tak do toho tolik neinvestují.

      • cibrut

        Je fakt zrovna GoT tím dobrým příkladem? Protože zatímco u Witchera jsem vydržel pár epizod asi jen proto, jak mám jakožto nefanoušek Sapkowskiho tvorby strašně rád W3, tak GoT jsem taktéž jakožto nefanoušek knižní předlohy hltal od prvního dílu. Nepřijde mi, že by se ty dva seriály daly přirovnat jeden k druhýmu tak, jaks to napsal (béčkovost první řady).

        A obecně jsem se ani nikdy nesetkal s tím, co píšeš - naopak je mnohem obvyklejší to, že seriál má super třeba první sérii a pak to jde do háje.

        • Derp_1337

          Možná pro tebe bylo velké plus, že jsi nebyl fanoušek knižní předlohy GoT. Pamatuji si, jak u první série velká část čtenářů R.R.Martina nadávala, jak ten seriál zmrvil knižní předlohu.

          A ten GoT byl po technické stránce určitě lepší než Witcher, protože to dělalo HBO a to má větší zkušenosti s kontrolou kvalitu (narozdíl od Netflixu). Ale když porovnáš tu 1. sérii GoT s 3. až 7. sérií tak se dá celkem snadno poznat, že to nemělo tak stejně dobrou technickou kvalitu.


          Jinak samozřejmě jsem netvrdil, že to je 100% pravidlo s tou 1. sérii. Některé seriály to vskutku mají naopak a nejlepší sérií je právě ta 1. a zbytek jde kvalitou postupně dolů. Ale to je spíš problém s dějem a kvalitou scénáře, když scénaristé vyplýtvali ty nejlepší nápady na 1. sérii a v dalších sériích se tomu nedokážou vyrovnat. Co se týče režisérské stránky a zjevného filmařského amatérismu, tak většinou platí to, že následující série jsou po těch technických stránkách na tom lépe.

    • Tanatonaut

      Prdnout trochu Sava do Braníku 3L( za 19kč ve slevě v sekci prošlých potravin ) dát nohy na stůl a smát se. Já si to užiju ( navíc nemám Netflix, tudíž win win situace ). Kardinální ignorace látky nebude problém, až mi začne téct krev z očí  😂

  • Dostal jsem chuť Witchera trojku :-) Nevíte někdo kdy přijde ten NextGen upgrade? Já jen jestli mám čekat :-)

    • Inquisitor

      Myslím že to odložili na někdy v příštím roce.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit