Přejít na výpis diskuzí
Podivně hororový Vanishing of Ethan Carter láká dokonalými obrázky
19.9.2013 | Ladislav Loukota
9 příspěvků
-
"... hra však prý určitě půjde na PC..." Oojojo a kdyby nesla, jesteze mame ty konzole ze? *3*
-
No hlavně méně linéárního. Mě osobně teda Wake nevyhovoval v tom, že valná většina hry byla o tom běžet v dopředu a "bojovat" v pro mě hrozném soubojovým systému. Atmosféra ovšem byla na jedničku to je fakt. Velká škoda že hra nezůstala otevřená jak bylo původně v plánu a stala se z ní v postatě akční koridorovka.
-
škoda že tam nejsou
-
mix Alana a Blair Witch Projectu, proč ne :)
-
Suhlasim, ja som Wake-a hral prvy krat asi pred mesiacom (mal som to kupene na steame z nejakej akciu uz asi rok a uplne som na to zabudol) a musim povedat, ze Sam Lake s Remedy vedia vytvorit dobry pribeh. Skoda, ze to nebolo este trosku hororovejsie. Boj bol asi najslabsia cast hry. Bud by som privital, keby nepriatelov bolo ovela menej a boli by tazsie zdolatelni ale vobec by som sa nehneval, keby tam ziaden boj nebol, uprimne, casto ma len otravoval a nebolo to tak, ze by som as pri tom bal. Trochu ma mrazilo mozno pri prvom strete ale potom strach uplne opadol. Kazdopadne atmosfera, rozpravanie a pribeh na jednotku. Uz sa neviem dockat co vymyslia Remedy s Quantum Break a snad sa dockame raz i Wake 2
-
Zajímavé je, že přestože se Alan Wake oproti původním vizím zvrhl ve frenetickou řežbu, tak se mu podařilo uchovat perfektní tajemnou atmosféru. Raději bych ale tentokrát něco poklidnějšího...
-
Taky doufám že to nebude jen o bezcílném bloudění. Z obrázků to ale vypadá hodně dobře a pro mě je to rozhodně jeden z neočekávanějších titulů - takových hororů je dnes málo *13*
-
Na blogu píšou, že pro hru fotili v Krkonoších (ještě že tam nejsou vojenské základny) a plánují podporu Oculusu.
-
Vypadá to hodně dobře, co se týče atmosféry. Dobrej příběh + dobrej gameplay a je z toho pecka.
Snad se nedají na zcestí dnešních indie vývojářů a neudělají z toho banalitu s minimálním gameplayem na způsob Went Away.