Podivné plenění klášterů v Assassin’s Creed Valhalla
-
No není řád jako řád. A v 9. století na křesťanství nebylo absolutně nic mírumilovného. Spousta znalostí naopak byla díky křesťanství ztracena, zapomenuta nebo zakázána. Většina děl rané křesťanské literatury, vychází z řecké a římské.
-
Ještě podivnější je, že teď to nejde, když dva roky zpátky v Odyssey to nebyl problém.
Zabíjel si civilisty, přišli na tebe lovci odměn. Když si nehrál nejlehčí obtížnost a odměna byla dost vysoká, dokázali s tebou pěkně zacvičit.
Dokonce i civilisti po tobě šli, když si dělal moc velkej bordel. A posbírali si k tomu i zbraně z vojáků, který si předtím zabil.
-
No mimochodem je vtipné, že člověk co je pro plenění klášterů, tedy řeholních řádů, které jsou míromilovnou formou křesťanství, a jenž přinášela v minulosti spíše pokrok, chce tím bojovat proti nenávisti ve světě. To od myšlení islámského teroristy nemá moc daleko. ty taky napadají ty nejjednodušší cíle ostatních civilizací. Pogratuluj si!
-
Mozna se jim tam budu vylodovat pokazdy kdyz pojedu okolo 😄 vzpomnel jsem si na scenu z asterixe s tema piratama, jak si potom radsi sami vysekavali diru do lode, aby je obelix zase nezmasakroval .... 😄
-
Sranda je, ze jde plenit vickrat.😄 Vcera jsem jel okolo toho nejblizsiho vesnici a byla u nej zase znacka na raid... tak jsem nevahala a zautocil znova... bedny byly vsechny prazdny, ale zase se spustil narek vesnicanu, znova jim to tam vypalite, znova ta epicka hudba... no proste fraska 😄
-
ámen bratře!! 😂
-
kdyby všichni lidi měli víru. to by to dopadlo. Ne diky to už tady bylo. Víra v boha prostě do moderní civilizace nepatří. Stačí se podívat ja východ... dělá to jen bordel.
-
To jo, linky na vynikající a poučné interview s odborníkem se tady rovná banánu.
-
Poznámečka k tý hygienický pošpiněnosti - vikingové byli známí tím, že se víc myli, než Sasové, měli ‚moderní‘ sestřihy vlasů (nemluvim o půlvyholený lebce ze seriálu, spíš to byla nějaká divná patka) apod. Zdrojů asi najdeš spoustu, už nevím, kde jsem to zachytil, ale zmiňuje to třeba ten chlapík, co velmi fundovaně mluví v rozhovoru pro Reflex o rozdílu mezi AC Valhalla a historií (link nedávám, předpokládám, že tu nechcete linky jinam).
-
Kdyby raději lidé měli tu viru. Pac to, co lidé dnes mají jako vnitřní motor a soubor hodnot je byt prase. Zrát zrát zrát a zase zrát. Sežrat i bratra, podupat ty lidi v ceste a ideálně sežrat co je jejich.
Ty jsi jen důkaz. Co nemáš ty, nesmí mít nikdo. Prasečí logika prasečích lidi. Bych blil
-
V první řadě zakázat lidi co by něco pořád zakazovali.
-
já sem pro. plenění klášterů mi dělá nejakou vnitřní radost. Pač víra napáchala a páchá ve světě stále více škody. Víru bych zakázal, a konečně by bylo ve světě o trochu méně nenávisti
-
😂ach ..ked inteligencia bolí...😂
-
Ty jsi asi dobrý troll, Last Kingdom je stejná sra*ka jako Vikingové. Prý uvěřitelnost prostředí... dobrý joke :D
-
Presne! Uthred je borec, byt mu scenaristi pripsali par hovezich napadu... Ale kam se na nej hrabe Ragnar
-
..no ..ten seriál teda tiež nieje bohvieaká výhra...dokonca aj terajší -barbarien sú pozeratelnejší ,a to som váhal či to pozriem ked to zrovnávali z vikingami ,ktorý mi prídu len o trochu lepší ako polský funn zaklínač..:D..-u mna bezkonkurenčne vedie Last Kingdom!!!-surovosť scén,postáv a jazyka,uveritelnosť prostredia-špiny...tomu nesiahajú vikingova ani po členky. :D...😎