Přejít na výpis diskuzí
Podle minimálních HW nároků pojede Stronghold Crusader 2 i na starém šrotu
11.7.2014 | Adam Homola
48 příspěvků
-
otázka je, co to udělá když lučištníci najednou vypálí 10.000 hořících šípů
-
-
10.000 lučištníků jsem ve hře nikdy neměl (módy jsem nehrál, ale to už nepatří do základní hry, na kterou se tyhle nároky vztahujou)... maximální počet lučištníků na hradbách se u mě většinou pohybovali v řádech stovek (řekněme, že hranici 400 jsem pravděpodobně nikdy nepřesáhnul :))
-
-
hrál jsi tu Extreme verzi?
-
-
Dojel jsem to do 4. mise a dál už jsem se nedostal. Je to na mě až příliš brutální.
-
-
To není brutální, ono to je spíše ŠÍLENÝ.
-
-
Extreme verze je perfektní! :)
-
Psal jsem, že módy jsem nehrál :)
-
-
to neni mod
-
-
http://en.wikipedia.org/wiki/Stronghold:_Crusader_Extreme
-
-
-
-
-
Z realtime bude tahová strategie
-
-
Adamovi tam vypadla jedna nula. Ta karta má být nvidia 8800 GT. Takže je to slabší, než sestava kterou jsem kupoval v roce 2008. Jestli to někomu připadá jako silná sestava, tak to by mě zajímalo jaké hry dotyčný člověk hraje a hlavně na čem *1*
-
-
Máš recht, díky za upozornění, opraveno.
-
-
Herní šrot? Ještě před půl rokem jsem na něčem podobným hrál a krom toho, že jsem pár nejnovějších her nemohl hrát na max. detaily, jsem si nemohl stěžovat. *15*
EDIT: Když jsi vzpomenu, jak jsem se ještě s Pentiem 4 snažil "hrát" Oblivion na nejnižší detaily... *15* Njn, tak to dopadá, když člověk hraje hlavně grand strategy od Paradoxu, upgraduje jednou za uherskej rok a pak se snaží na tý šunce spustit tehdy nejhezčí hru na trhu. *1* -
-
Já si vzpomínám jak jsem chtěl hrát na celeronu 500mhz (nebo nějaký podobný sračce) CaC renegade, než skončila jedna cut-cut-cut scéna tak jsem se stačil najíst
-
-
Tak ja hrar CaC generals na 366 Mhz Celronu a dalo se... Dokonce jsem na tom dohrál i Mafii
-
-
Už nějakou dobu přemýšlím jestli má cenu kupovat nové pc nebo upgradovat pač mě ty nové tituly z 90% neosloví (na výjimky), na čupr visual jim kašlu
-
-
Na nečem podobným hraju a na minimální detaily rozjedu většinu dnešních her celkem v pohodě :D Takže si nemyslím, že by ty nároky byly až zas tak úžasně nízký :)
-
Môj starý šrot ma 512 mb ram a 16 mb grafiku *1* *1*
-
To se vážně někomu zdá brutální? Vždyť je to legrační. Tohle je sestava tak z roku 2009 pomalu. Jestli jste neměli 5 let na to, aby jste si pořídili něco lepšího, tak promiňte, ale pak netuším, co pro Vás jsou nároky nových her, když je tohle podle Vás brutální.... *7*
-
-
Já znám pár blbů, co si myslí, že na PC starém 5 let pořízeném v elektroshopu za 10k rozjedou hry jako je Crysis, Assassin's Creed a podobně.... *15*
-
-
já si koupil noťas v roce 2009 a stále na něm rozjedu hry jako je crysis a assasins *hit a podobně
-
-
jo... Ale já myslím Crysis 3, AC IV apod. A já beru na jako "rozjet" na aspoň 30 FPS na střední detaily... http://forum.warthunder.com/uploads/monthly_07_2014/post-162123-0-66756400-1404892990.jpg Ale když se najdou takovýto exoti, co tu hru hrají na full minimum (ještě s nastavením starých graf. karet) a na 20 FPS.... Se nestačíš divit :)
-
-
-
-
a co?
Kvalitu hry prece neurcujou HW naroky... do dneska hraju open TTD, sturmoviky, ruse apod.
jestli bude mit crusader dobrou zabavnost tak mi fakt nevadi ze to nevypada uplne top a nedre to moji masinu na plnej vykon *7* -
ctvercove sudy,,,tak koukam ze to porad este neumi kulate objekty,,,,
-
Tak nevím co si autor článku představuje pod pojmem "staré železo". Tyhle zveřejněné minimální nároky mě osobně přijdou docela brutální.
-
-
core duo 2.33ghz, 9800gtx+ 512ram, 4GB ram, mam ten komp cca 7let. Stará plečka, ale rozjedu nejnovější tituly pokud podporují win xp
-
Vy se oba podívejte do kalendáře na datum a rok xD uvedené požadavky jsou opravdu směšné.
-
Taky si pod pojmem "starý železo" představuju něco jinýho. Na tomhle se s trochou snahy a přimhouřenym očku dá spustit skoro cokoliv, i když na opravdu minimalistický nastavení, leč stále hratelně. NTB podobný sestavy sem před měsícem po osmi letech nelehké služby poslal do důchodu. Ale to už je vlastně starý železo, ne?
-
-
Grafarny tehle rad patri stale spis k prumeru, takze to na zadny starym srotu nepojede, protoze tak 50% lidi tohle stejne nema. Na vymenovanych konfiguracich pobezi vcelku bez potizi libovolna soudoba gameska, byt trebas ne v maximalnim nastaveni.
-
-
Ty dneska zase perlíš. Není od věci si nejdřív zjistit nějaké informace, než pošleš komentář *7*
-
a když jsme u toho, co to je maximální rozlišení? *4*
-
-
to podle toho jakej má monitor :D
-
-
Mam už snad 4-5 let HD 5870, to chceš říct že dnes 50% lidí co aktivně hrajou nemá ani HD 2900XT?
-
-
já mam taky léta GTX460 (taktovanou) a zatim jsem neměl u žádné hry problém který bych považoval na něžádoucí. AA nepoužívám, Blur nemám rád takže všechny hry jsou pro mě hratelné na vysoké detaily. Jediný Watch dogs na vysoké nebylo moc ideální při jízdě autem, ale hratelné to pro mě bylo.
-
-
Chlape, ale GTX460 je tak tri krat vykonnejsia, ako 8800GT, ked druha menovana karta pride niekomu, ako priemerne vykonna grafika, tak to asi nema v hlave v poriadku :D
-
-
2x výkonnější.
http://i.pcworld.fr/1193139-1920recapnoaa.jpg -
Chlape, 3x vykonnejsi zase neni. Schvalne sem se kouknul na tri benchmarky (metro 2033, call of pripyat a mafia 2 - vse na "gamer" settings) a v techto hrach je mene nez 2x tak vykonna.
http://www.tomshardware.com/charts/2011-gaming-graphics-charts/benchmarks,123.html
-
-
-
-
k priemeru hej? ...a poslednych 5 rokov si bol kde?
-