-
"přestože by i současné prodeje mohly obě konkurenční konzole závidět" - tady někdo poslední dva roky prospal...
-
Zrovna Pachtera bych fakt neřešil, jen využívá atraktivní příležitosti (ostatně ne poprvé) k osobnímu PR. Co se WiiU týče (a stejně tak jiné konzole), počkal bych si na skutečné prodeje, které stejně budou ovlivněny primárně lineupem her.
Mno a propad prodeje Wii asi není překvapení, když je to již více jak rok, co byl oznámen nástupce. A neděje se to jen u konzolí, děje se to třeba i v automobilovém průmyslu. Jakmile automobilka oznámí novou generaci nějaké značky Škodovka novou Oktávku), tak se staré propadnou prodeje... Spíš může být překvapivé, že se vůbec ještě něco ze staré generace prodá, ale to je dáno tím, že ne každý zákazník je tak dobře informován a opět logicky, čím déle je informace o nové generaci venku + čím více se blíží datum vydání nové generace (a tedy existuje mezi zákazníky více informací o této novince), tím více klesá prodej předchozí generace...
Takže nechme analytikům jejich pochybnou slávu a počkejme na realitu :-) Naštěstí máma analytiků tolik, že určitě část z nich se trefí. -
To není hate, to je realita.
-
Ja si myslim, ze nema vubec cenu cokoliv psat. Tady je hate na konzole skoro pod kazdym clankem, takze vesele porkacuj.
-
Ano, můžou. Kdyby ty hry dneska kvůli konzolím nestály za houno, tak by i kupovali... Lidi, co mají PC, totiž nejsou takové dubové palice a tedy si nebudou (jako stádo konzolových ovcí) kupovat vše, bez jakéhokoliv ohledu na faktickou kvalitu. *6*
-
"skoro kazdej kdo ma pc si nikdy nekoupil zadnou hru"
*1*
neviem ktorý z vás je väčší troll :) -
Nevim proc vsichni tak brecite muzou snad konzole za to ze skoro kazdej kdo ma pc si nikdy nekoupil zadnou hru ?
-
Já když jsem četl ten nadpis, tak jsem to prvně pochopil jakože nebude fungovat po technické stránce *1*
Jinak Pachter ví prd stejně jako většina těhlech rádobyanalitiků který nemám vůbec rád. I když, jestli se timhle ten chlap živí, tak to nemusí bejt špatnej džob. Jednou za čas vypustit nějakou myšlenku jak si myslim že to všechno bude a za to dostávat zaplaceno ? No proč ne *3* -
Na to nemusím být žádný odborník... Je to přece konzole! *15*