Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Víš, taky si nepořizuju kožichy z nutrie, ale to neznamená, že nemůžu nadávat na to, že se vyrábějí, že se vyrábějí hračky z jedů, ač sám už dávno nejsem dítě a vlastní nemám, tolik k tvojí argumentační logice
  • Lotr
    Vývojáři a Distributor určitě.

Ale ne zas buďme spravedlivý. Je to průměrné RPG které fanouška Might & Magic neurazí ale také ani nenadchne
  • Robotron3
    S tim bych souhlasil. U malých týmu to má smysl, ale u velkých her je to už taková vyčůranost, kdy firma si tak pojisťuje třeba i špatnou hru, že se zaplatí už ve fázi vývoje a nemusí pak ručit a riskovat kvalitu finální verze. Ale to už je jen a jen na lidech, aby tohle nepodporovali...
  • Lotr
    Early Access....aneb je lepší (si) nechat (platit) betatesting (od) na masy amatérů než si platit profesionály.

Early Access je něco co by velké firmy měli mít zakázáno zneužívat. Myšlenka přeci stála na tom podpořit hry která se chtějí zviditelnit. Podpořit rozvoj malých studií.
    Early Access v podání Ubistoftu a dalších velkých firem není nic jiného než zprznění této myšlenky.

Uvědomte si totiž milý přátelé k čemu může v nejhorším případě dojít? Záplavy špatných a nedodělaných her postavených na známých značkách které ve skutečnosti nikdy nemusí vyjít protože velké firmy získají dostatečné zisky z Early Accessu. To je také jediný důvod proč vůbec přemýšlejí o zavedení.
    Velké firmy nezakládají svá finanční rozhodnutí na přáních hráčů
  • Robotron3
    Většinou když reaguješ na někoho konkrétního, tak je normální si myslet, že to píšeš tomu člověku. Ale ok.
  • Sorry ze to vyznelo ze to mirim na tebe, ale myslel jsem to jako vseobecny rozhovor neukazujici na nikoho konkretniho. ( nebud hned tak vztahovacny ;) )
    PS: ja take early access hry neporizuji ale prijde mi proste ne moc inteligentni ze na to spousta lidi nadava...
  • Robotron3
    Nikdo mě nenutí, early accessy si nepořizuji. Nikde jsem nevtrdil opak. Podsouváš mi něco, co jsem neřekl a pak mi to vytýkáš.
  • Ehm a kdo te nuti si hru v early accessu porizovat? Clovek co nadava na to ze neco neni hotove kdyz si to koupil v dobe kdy to neni hotove by se mel zamyslet. Early access je sluzba pro ty co chteji podivat na hru behem vyvoje, muze poskytnout vyvojarum penize na vyvoj a vylepseni, ale take muze dojit az k tomu ze hra nebude dokoncena... ale to by clovek co si early access hru kupuje mel vedet (pokud ne nema cenu se o cemkoliv bavit)
  • EA sa neda pausalizovat, zalezi od konkretneho projektu. Pravdou je, ze mensinove zanre sa nepresadia tak jednoducho u klasickych publisherov, preto cesta KIckstarteru, ale nie takeho, ktoreho cielom je cisty fraud, je dobra ako prieskum trhu. Ak postavim naozaj realne KS ciele , tak podla poctu backerov sa da zhruba orientovat ci sa vobec oplati do projektu ist. Az druhy krok by malo byt vydanie EA verzie, ked uz mam aspon aku taku istou v backeroch / financovani, ze tu hru dokoncim.
    Predavat EA bez jasneho zafinancovania aspon 70-80% projektu je ciste riziko ako pre kupujuceho , tak pre developera, a toto nie je momentalny pri mnohych projektov ani zdaleka jasne.
  • Hanzales
    No myslím, že třeba u takového Assetto Corsa je ten Early Access vice než přínosem, jak pro hráče, tak pro vývojáře. Ale je to samozřejmě jeden z těch lepších případů. Jinak mně docela pobavilo to spojení "Ubisoft - musí to mít hladký, bezproblémový provoz" :D Jako by to byla jejich deviza :)
  • Robotron3
    Mě se Early Access nelíbí a docela se divim, že má takovou oblibu. Taky bych se nedíval na film, kterej se teprve natáčí, nenastěhoval se do baráku, který se teprve staví, a nejezdil autem, který neni hotový.
  • GlaDOS
    Argumentace o množství hotových her je mimo, protože ne každý hraje všechno. Také nelze všechny hry v EA házet do jednoho pytle, i když to tu mnozí dělají tak rádi. Záleží titul od titulu a na samotném stádiu rozpracovanosti hry. Třeba Planetary Annihilation nebo Prison Architect jsou už teď skvěle hratelné. The Forest naopak zatím moc obsahu nemá.
  • maros.goc
    vážne označujete Might & Magic X: Legacy ako skvelé?
  • Dobrý sluha, ale špatný pán, no asi jako celý jejich DLC systém a jejich malware Uplay.
  • Betatester co pro vás pracuje, ale kterému neplatíte vy... on platí vám *1*
  • faitheater
    "Pořád čekáme, jak to bude fungovat a jaké budou výsledky."

Aby sa to ale nedostalo do zacarovaneho kruhu. Sluzba sa nerozsiri, pretoze neponuka ziadne hry, ale hry sa budu pridavat, len ked bude sluzba dostatocne rozsirena...

Ja viem, ze v PSNow bude dost hier priamo od Sony, ale Ubisoft by mohol svojimi hrami pomoct tuto sluzbu trochu rozsirit.
    Ale nebudem im do toho kecat :-)
  • walltar
    Tady je to hlavně o tom co člověk hraje ... množství hotových her v některých žánrech jde spočítat na prstech jedné ruky a ještě většina bude 5 let stará.
  • Je je no...
  • Co posledních pár měsíců čtu games.tiscali, tak by mě zajímalo, kde skončila jejich korektorka.
  • Dogkiller
    Dobrý sluha je ten, kdo za Early Acces zaplatí. Sluha, který vyhodí prachy za špatně hratelný nedodělek plný bugů a naivně si myslí, že právě on něco ve hře ovlivní. Vzhledem k množství hotových her může jen hlupák platit za polotovar.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit