Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vtom je prave ten hacik. Na FB je XY ludi a hlavne ludia co maju nad 25+ (anti talenti na PC)... si prave taketo hry budu hrat. Chcu sa ukazat ze niesu to ziadne lamy a ze dokazu porazit spoluziacku....... A druha skupina ludi ktora to hraje je ta, ktora je zavisla na FB. Maju doma internet a poznaju len FB web nic ine. Tak co tam maju robit ked niekto nenapise? Tak si pustme hru :).....

Hral som Farmville. Hlavne preto lebo to hrali znami a chcel som aby videli aku mam fantaziu. No taketo hry aj ked sa to nezda su velmi narocne na pripojenie internetu a grafiky. Vykaslal som sa nato.
    Socialne hry su podla mna len taky boom pri FB. Ked FB skonci tak socialne hry sa prepadne pod ciaru.
  • "Je otázkou, zda tuto hranici nepřekročil kromě mnoha hráčů těchto her i Blow."

musi jebat. ked na nieco poukazuje tak to musi byt preto ze jemu samemu z toho jebe? neviem vas pochopit, ani trochu, nech sa snazim ako kolvek. tie vase samostatne dedukcie mi pridu neuveritelne prijebane
  • Clovek,ktery si obcas zahraje ''tupou'' hricku nemusi byt jednoduchy. Nezjednodusuj si to. Facebookove hry jsou hlavne o tahani penez. To v tom hledej. Prestane te jedna jednoducha hra bavit? Nevadi,mame tu dalsich 10000 kousku...
  • Pokud se budeme bavit skutecne jen o facebookovych hrach,tak najdou se tam i zabavne skvosty,ktere rozhodne nejsou jen tupou klikackou a ke kterym nepotrebujete zadne pratele jako zdroje (namatkou me napada treba Dungeon Overlord). 95 procent facebookovych her jsou ale neskutecne odpady,to je pravda.
  • Jedna jediná hra mě na FB dokázala přikovat k židli - Bejeweled Blitz. Tam je pro mě hratelnost bez jakýchkoli pochyb;)
  • Já už se ničemu nedivím. Dnes slovo "přítel" zahrnuje i osoby se kterými sotva promluvíš. Kdyby to mělo mít svůj pravý význam, tak by si na FB lidi do přátel přidali 2 maximálně tak 5 lidí, zbytek by byli známí. Proto i tyhle hry o zneužívání osob skutečně blízkých být v praxi nemůžou.
  • Je dobře, že když neví Jonathan Blow, vývojář Braid, kde leží či "neleží problém", ví to Aleš Smutný, recenzent games.cz. Ještěže se nám k tomu vyjadřují takové erudované osoby. Díky, kluci!
  • Souhlas. Bohužel dnešní mládež to považují za Xchat a Líbím se ti v lepším provedení. Sám facebook mám na jednu stránku to není špatná věc ale na tu druhou když nebyl dalo se taky žít a ty jejich hry to se snad nedá ani nazvat hra!.
  • Pár dní nazad tu bol steroidne nadupaný a vyhranený článok o tom ako sa Fox News naváža do hier. Z hysterických Fox v ňom ten samý autor robil pripečených buranských volov. Nemám dôvod hájiť Fox, ale nedá mi zlomyselne sa neuškŕňať keď vidím, ako náhle podstatne chápavejší mr. Smutný cituje pána Blowa ktorý brnká rovnako priblblý song, len unplugged. To má cenu sa Blowom zaoberať serióznejšie len preto, lebo miesto kresťanského aktivistu tu fňuká sociálne-liberálny spasiteľ humanity? Pche .. :)
  • Tak co tu děláš ty? Také nejsi schopný se začlenit?
  • Malleth
    Čelt jsem Blowův článek na Gamasutře. Rozhodně doporučuju. Dobře ví o čem mluví:

http://www.gamasutra.com/view/feature/6224/catching_up_with_jonathan_blow.php?page=4
  • Účet jsem deaktivoval a je klid xD ale ty hry jsou opravdu děsný a to se tu nemluví ještě o kvízech a hromadě jinejch hovadin
  • Urug
    Jsou to prostě tupé, degenerativní hříčky, vytvořené pro jednoduché lidi, nic víc v tom nevidím.
  • Zdenisi a to by si ještě koukal, jaké tyhle hry mají peněžní obrat.
  • milos.bohonek
    Problém je také v tom, že spousta lidí, zejména v ČR (min. v porovnání s USA) úplně nepochopili ideu Facebooku a přistupují k němu jen jako k dalšímu typu internetové komunikace (typu ICQ), ne jako ke skutečné síti přátel, kde si přidáte opravdu jen ty lidi, které osobně znáte, a se kterými máte zájem se osobně bavit (z čehož plyne, že si tam pak také dáte svou opravdovou fotku, ne avatara, jak je, opět u nás, žel bohu zvykem).

Jinak s Blowem souhlasím, takhle jsem nad tím nepřemýšlel, ale podle mě má pravdu.
  • A normální společnost pro lidi, kteří nejsou schopni se začlenit do sociálních sítí *1*
  • prijde mi to nesmysl.. :)
  • Všechny slavné sociální sítě jsou beztak jen pro lidi, kteří se do normální společnosti nejsou schopni začlenit.
  • sou to blbosti sice na skole sem to hral chvilku na facebooku ale jak porad klikate tak si pak jednou reknete to je sracka a radsi si vemete psp a hrajete nakou poradnu hru *1*
  • Já hlavně nechápu, jak takovýhle "hry" můžou vůbec někoho bavit.. *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit