Přejít na výpis diskuzí
Podle tvůrce DayZ jsou VR exkluzivity nezbytné, protože ve VR „nejsou žádné peníze“
10.12.2016 | Adam Homola
69 příspěvků
-
S tim nesouhlas. Treba Brookhaven experiment je dle meho titul, kterej si na sebe vydelal. Ze si nevydela vetsi studio... To si nevydela kolikrat ani normalne, naroz ve vr.
Ze bude mit VR pomalej rozjezd se dle myho ocekavalo. Ale nezatracoval bych to ;-)
Tesim se na Robo Recall od Epicu.
A docela se divim, ze na to neudelal nejakej malej team poradnou adventuru. -
Tak co, kdy můžu čekat vydání DayZ? To se snaží o utržení nového rekordu v délce vývoje hry?
-
Sony ma jedinecnu sancu s VR. Ale podla mna musi uvolnit kanal pre dospelych/forma predplatneho a exkluzivna dohoda s nejakym velkym vyrobcom obsahu/ a viem si predstavit ze by to bolo zivotaschopne a predalo by sa toho mraky.
-
-
Tohle ale nemůže mít oficiálně pod palcem přímo Sony, potažmo jakýkoliv vývojář konzolí, které se v letácích tváří family-friendly a na které úzkostliví rodiče vybírají hry podle jejich PEGI hodnocení. Navíc, soudě podle toho, jak Sony na PS Share ochotně banuje vše, co jen zavání nahotou, je to u nich momentálně celkem nereálná představa.
-
-
:) Nechci to připomínat , ale ....... já to říkal :D
VR je limitující technologie s minimem obchodního potenciálu ( něco jako audio 5.1 ale ještě pro užší okruh zájemců) . Místo podpory 3D zobrazení , rovnou headset co vás odřízne od zraku a sluchu a nechá vás hluchoslepé bloudit po pokoji ( v lepším případě) či vás stejně ukotví na jedno místo .
Ano je to dobrá pouťová atrakce , ale stejně mi připadá že potenciál aparatur za desítky tisíc nabízí úplné minimum přidané hodnoty vůči hloupému Google cardboardu.... -
Vzhľadom na vysokú cenu, pokiaľ sa nestane VR štandarnde podporovaná v bežných A-čkových hrách, s dostatočným marketingom a bez problémov s grcaním, tak sa to nepresadí nikdy. Stále verím, že tento stav môže nastať, len sa bojím, aby celý biznis s VR neumrel ešte predtým.
Oculus a VIVE zahájili závod o prvodtné uvedenie na trh zbytočne priskoro. Uvádzať úplne novú technológiu bez adekvátnej podpory je proste blbosť. Pár indie titulov a experimentálnych pokusov to neutiahne. A ktomu ešte nedostatočná výroba. Keby radšej počkali na nejakú mainstreamovú pecku s kvalitnou VR implementáciou, urobili by 100x lepšie. Takto si celá VR vytvorí povesť výstredného doplnku typu Kinect, navyše skazenú superlacnými polovičatými napodobeninami pre mobily a celý ten potenciál môže krásne vyšumieť do prázdna.
Je mi jasné, že pozdržanie uvedenia sa môže predražiť, ale aj tak z môjho pohľadu marketingový epicfail *16* -
-
kinect pro X360 byl celkem uspech, rodice to kupovali detem jak o zavod, protoze je decko otravovalo ze chce hry a jim se to moc nezdalo, ale kdyz se dozvedeli ze existuje pohybovy senzor kinect a dite bude u hrani mit pohyb nadsene to koupily. Tohle se u VR nestane, zvracejici deti doma nikdo nechce:)
-
-
jojo kinect a kde je mu konec dnes? kolik AA her ho smysluplne pouziva? vyhniloto rychlejc nez se to vyhipovalo, VR na tom bude jeste hur *11*
-
Vr neni pro deti, muze jim to poskodit vyvoj. A tim nemyslim hrani her, ale technologie jako takova, nehlede na to ze jim helma bude skara velka
-
-
Chceš tvrdit, že Sony nedoporučuje svoji VR dětem?
-
Jste jak deb*love, ja nekde psal ze ta helma je pro deti? psal jsem o kinectu a posledni veta venovana VR je se smajlikem..vite co znamena smajlik?..jste na internetu prvni den?
-
-
Kdyby se o tebe rodice starali, kdyz jsi byl dite, nevyrostlo by z tebe takove hovedo.
-
-
-
Cilova skupina pro VR nejsou deti. Trochu chabej argument.
-
-
tak ona je spis otazka kdo je cilova skupina..zvedavci?
-
-
-
-
Co to tu melete, k tem holografickym mistnostem ala StarTrek se musime nejak prepracovat.
VR je jenom zacatek.
Kdyby vsichni uvazovali jako tady nekteri, naco to delaji, tak by jsme jeste zili na stromech. -
-
VR tedy stereoskopický obraz (NIC JINÉHO!) je slepa vetev a ne zacatek holografickeho zobrazeni, na holografické zobrazení ještě není a dlouho nebude hw kterej by to ve slušném rozlišení utáh. Ale hlavně chybí "holo zobrazovadlo" a ne laser v mlze to fakt neni ono... *15* *3*
-
-
Deana Halla a spol. nech drži klamarsku hubu !
Malo by byt na neho podane trestne oznamenie za podvod menom DayZ *10* -
Osobně doufám že to jen bublina nebude. Většina lidí kteří VR zkusili jsou jím nadšení a remcají jen ti co na něj nemají. Bez masového rozšíření headsetů ovšem nevznikne základna pro kvalitní hry, takže je to začarovaný kruh.Mám doma VIVE a realita je bohužel taková že není moc co hrát. Out of Ammo byla mimochodem dost kravina která zabaví maximálně na pár hodin i když nápaditá rozhodně byla. Prostě taková minihra. V propracovanosti hry teď asi vede novinka Arizona Sunshine ale tam je taky herni doba single player kampaně cca 3-4h
-
-
remcají jen ti co na něj nemají. realita je bohužel taková že není moc co hrát. atd atd.
Takže ve vysledku rikas, že na tom remcají ldii jen ketri na to nemají a zaroven na to hend riaks, že na tom vlastne neni co hrát :DD Si docela protirecís teda :)
Ja na to penize snad i mám, ale neviidm duvod proc to kupovat ted na uplnem azcatku když na tom nenii zadna hra jak sam pises. Jo kdo vý co bude dejemtomu za 4roky- nova poradna virtualni realita s hrama jako skyrim a pritom 5x tak levnejsi než ej to ted. Takže aj si raci pockam par let a za ty peniez si raci zaletim ted v ziime nekam k mori a do tepla a pak tu remcej, že jsis vlastne koupil vr uplne k :D -
-
A to je prave trosku problem. Meli prvne udelat herni tahaky a vidat je s brylemi tak, jako je tom u konzoli, takhle ten rozjezd bude pomaly jak na prodeje tak hry a muze to padnout ulne a nebo to bude rust. No a dalsi vec je, ze typ lidi co na to maj, ale radeji si pockaj az to bude tam a tady a levnejsi, tak s touhle politikou by jsme tady nic nikdy nemeli, kdyz to nikdo ted nebude kupovat, tak se to logicky nebude dal vyvijet. Takovym lidem by se to pak ani levnejc prodavat nemelo (za tu jejich filozofii). Dost mozna patrite ke skupine, co si radeji hru stahne, nez koupi, nemam pravdu? A neremcam tady, ze jsem za to dal prachy, rad jsem podporil vyvoj a rozhodne je to lepsi nez na dovolenou treba k tem nenazrancum do chorvatska :D to si radsi zajdu na houby do lesa :D Ale kazdy at si koupi co chce je to jeho volba.
-
-
tak u čechů je tohle klasika ne, mít všechno co nejlevnější za cenu toho že utrpí kvalita .. proto tu taky žerem takovej junk food, ale to už je trošku mimo mísu
-
Njn hold je to zatím jen záležitost nadšenců a budoucnost nejistá. Jen by mě zajímalo kolik z těch co tvrdí že je to naprostá blbost to někdy vyzkoušela a neporovnává to s jejich jedninou zkušeností s levným mobilem a papírovýma brýlema *4*
-
-
-
Ve skutecnosti remcas ty, ze nikdo nechce dotovat tvou hracku.
-
-
Hall v roce 2014 společnost opustil, aby si založil své vlastní studio.Oznámil projekt Ion.
Od roku 2014 nemá nic společného s hrou Dayz.. -
1. Dit ta hra vypadá jako kterákoliv jiná ZDARMA přidávaná k cereáliím nebo Mcmenu, kvůli tomuhle si fakt nikdo VR nepořídí, chtít za něco takového peníze je ostuda.
2. VR bublina nám splaskne možná rychleji jak 3D TV bublina (A cena tam rozhodně nehraje roli celé VR je fail! ostatně 3DTV je dnes za babku a nikdo to stejne nekupuje) *1* *1* *11* -
-
Doufam ze VR nesplaskne, je to budoucnost a tesim se na dalsi parby. Tedka vysel arizona sunshine a je to celkem dobry, ma to svoje mouchy, ale dobre jsem se u toho pobavil, abych byl uprimny v zivote jsem nemel ze hrani silnejsi zazitek. Velka nevyhoda je rozliseni, ale neni to nic co by mi zkazilo zazitek.
-
-
Lidi odmitli 3D tv ktere po noch chteli mit jen male brylky na nose. Tady ta bublina co vyzaduje mensi helmu nebude mit vetsi uspech. To je pro par hc nerdu. Ale ne pro mainstrem (kde jsou prachy). Kdo by to chtel mit bezne na hlave? To je tak dobre si dve hodinky v herne vyzkouset par hricek. Predstava ze na tom hraji Witchera 3 me docela desi :-)
-
-
Jo a odkud vite ze lidi odmitli 3D TV? Spis to bylo tak ze udelali 3D TV, ale zapomneli na to, co vlastne budou ve 3D pouštět. A ty dodavane brejle k tv taky nic moc, je to takovy doplnek k TV to 3DTV, protoze i ten panel sam o sobe je daleko lepsi takze v postate pridate trochu na hardwaru a dodate bryle a mate 3d tv. STEAM VR je naprosto neco jineho, co se ani v nejmensim neda srovnat :D. A nejde jen o 3D.
-
-
co nVidia 3Dvision a podobne kdo na tom pravidelne hraje doma? NIKDO ti co to maji brejle doma nekde nadne ve skrini
-
-
-
Bublina s názvem VR splaskne protože je to hovadina a naprostá zbytečnost...
-
-
No nevim, staci kdyz na to vyjde par dobrych titulu. To same bych mohl rici o konzolich. Ze je to hovadina a bublina, ktera jen brzdi PC. Jak maji tahnout herni segment, kdyz to ma ctvrtecni vykon PC :D. Jsou na to drazsi hry, neprehraje to ani film :D Bodejt by to nebyl kram, kdyz to cele i s hrama stoji min jako lepsi procesor :D. Dnes si muzu streamovat hry po celem baraku z jednoho zarizeni a hrat pohodlne i pres tv a zadarmo. To ani u konzoli nejde. A duvod takove obliby konzoli? Jednoduchost a relativne levne porizovaci naklady a exluzivni tituly. Kdyby vive stal 4 litry a nebylo potreba vykonnejsiho pc a vyslo par exkluzivnich dotazenych titulu, ma to dnes temer kazdy. Pokud maji bryle splasknout, tak verim ze jeste minimalne par dobrych titulu prijde. Tak rychle by to nepohrbili. Neni to tak davno co do toho pumpovali dalsi prachy. Je potreba aby se tohle rozvijelo, je to skvele odreagovani. Napr. u space pirate trainer se da po ranu krasne protahnout :D
-
-
-