Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Exkluzivity vznikaji, aby si vubec nekdo kupoval platformu na ktere bezi. Jinak by samozrejme nemelo smysl volit horsi platformy, kdyz jsou na vyber jine, ve vsem lepsi.
    • To ale není pravda, nebo mi chceš tvrdit že třeba takový World of warcraft vznikl jen na pc protože by si pc jinak nikdo nepořizoval?
      • Ty jsi to nepochopil, nebo mas pocit ze v dobe kdy wow vznikl bylo pc "tou horsi" platformou pro MMO hry?
        • Ty by jsi ale zase mohl pochopit, že ne pro každého je to "horší" platforma. Někdo má rád komfort konzole ve stylu zapnu a hraju z gauče. Btw jsem PCčkář, takže mi pls nepopisuj, jak všechno tohle lze udělat na PC, oba víme, jak to myslím.
  • 1. Dit ta hra vypadá jako kterákoliv jiná ZDARMA přidávaná k cereáliím nebo Mcmenu, kvůli tomuhle si fakt nikdo VR nepořídí, chtít za něco takového peníze je ostuda.

2. VR bublina nám splaskne možná rychleji jak 3D TV bublina (A cena tam rozhodně nehraje roli celé VR je fail! ostatně 3DTV je dnes za babku a nikdo to stejne nekupuje) *1* *1* *11*
    • Doufam ze VR nesplaskne, je to budoucnost a tesim se na dalsi parby. Tedka vysel arizona sunshine a je to celkem dobry, ma to svoje mouchy, ale dobre jsem se u toho pobavil, abych byl uprimny v zivote jsem nemel ze hrani silnejsi zazitek. Velka nevyhoda je rozliseni, ale neni to nic co by mi zkazilo zazitek.
      • Lidi odmitli 3D tv ktere po noch chteli mit jen male brylky na nose. Tady ta bublina co vyzaduje mensi helmu nebude mit vetsi uspech. To je pro par hc nerdu. Ale ne pro mainstrem (kde jsou prachy). Kdo by to chtel mit bezne na hlave? To je tak dobre si dve hodinky v herne vyzkouset par hricek. Predstava ze na tom hraji Witchera 3 me docela desi :-)
        • Jo a odkud vite ze lidi odmitli 3D TV? Spis to bylo tak ze udelali 3D TV, ale zapomneli na to, co vlastne budou ve 3D pouštět. A ty dodavane brejle k tv taky nic moc, je to takovy doplnek k TV to 3DTV, protoze i ten panel sam o sobe je daleko lepsi takze v postate pridate trochu na hardwaru a dodate bryle a mate 3d tv. STEAM VR je naprosto neco jineho, co se ani v nejmensim neda srovnat :D. A nejde jen o 3D.
          • co nVidia 3Dvision a podobne kdo na tom pravidelne hraje doma? NIKDO ti co to maji brejle doma nekde nadne ve skrini
      • Bublina s názvem VR splaskne protože je to hovadina a naprostá zbytečnost...
        • No nevim, staci kdyz na to vyjde par dobrych titulu. To same bych mohl rici o konzolich. Ze je to hovadina a bublina, ktera jen brzdi PC. Jak maji tahnout herni segment, kdyz to ma ctvrtecni vykon PC :D. Jsou na to drazsi hry, neprehraje to ani film :D Bodejt by to nebyl kram, kdyz to cele i s hrama stoji min jako lepsi procesor :D. Dnes si muzu streamovat hry po celem baraku z jednoho zarizeni a hrat pohodlne i pres tv a zadarmo. To ani u konzoli nejde. A duvod takove obliby konzoli? Jednoduchost a relativne levne porizovaci naklady a exluzivni tituly. Kdyby vive stal 4 litry a nebylo potreba vykonnejsiho pc a vyslo par exkluzivnich dotazenych titulu, ma to dnes temer kazdy. Pokud maji bryle splasknout, tak verim ze jeste minimalne par dobrych titulu prijde. Tak rychle by to nepohrbili. Neni to tak davno co do toho pumpovali dalsi prachy. Je potreba aby se tohle rozvijelo, je to skvele odreagovani. Napr. u space pirate trainer se da po ranu krasne protahnout :D
  • Ke komentarum nize: Hall uz dlouho nema s DayZ nic spolecne. *3*
    A k clanku: Zajimave ze nekteri vyvojari zacinaji az ted prichazet na to, co selsky rozum predvidal uz v casech neskutecne zahajovaci marketingove masaze ohledem VR. Ze to bude zase jenom jedna z umele nafouknutych bublin, ktera naprosto logicky splaskne. A to samozrejme z duvodu vykonove narocnosti, porizovaci ceny a nekvalitniho zobrazeni. Ze pan Hall na tuto vlnu naskocil je jeho problem, navic s hrou takove urovne, jakou by jeden cekal od cetek zdarma pribalovanych k vsemu moznymu. *5*
  • Deana Halla a spol. nech drži klamarsku hubu !
    Malo by byt na neho podane trestne oznamenie za podvod menom DayZ *10*
  • Halla by mel za DAyZ viset a ne furt poustet svoje moudra...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit