Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Ptže, kdyby první WD mělo grafiku z E3 traileru, tak by to byla lepší hra, že.
  • Morraw
    Přeskinovaná je max hra v dané sérii. Ubi jen používá stejný template pro své open-world hry.
    Navíc je to dobrá alternativa ke GTA. MP byl zábavný.
  • Hovori sa, ze mozno bude mat dvojka tu slubovanu grafiku z prezentacie Watch Dogs 1 na E3 *15*
  • Inquisitor
    Jak u UBI tak i u ostatních se vyplatí počkat až to vyjde a ještě půl roku k tomu a pak teprve zvažovat koupi. Trailery už jsou jenom k smíchu, asi jako na filmy kde ukážou jenom to nejlepší.
    WD mi přišlo hlavně jako hrozně nudná sterilní hra, tak jsem celkem zvědavej co teď vymyslí.
  • koupils? koupil, a vo tom to je.
  • tohle doporučuju shlédnout všem fandům UBI, preorderistum a pod.

https://www.youtube.com/watch?v=xNter0oEYxc

nejde jen o navícení, ale i o assety, množství objektů, zvuky atd, prostě vše. Enjoy.
  • no nevím no... na první WD jsem se strašně těšil, protože jsem myslel, že to bude inteligentní alternativa ke GTAčku, pro lidi, který prostě nebaví hrát za vymatlaný gangstery...
    Bohužel... přiběh byl nudný, Aiden je d*bil a jizdní model byl občas dost špatný, speciálně u motorek... celkově mi to přišlo jako spíše průmerná městská akce... osobně jsem doufal ve víc
  • Když ti nevadilo přeskinované AC, tak proč ne *15*
  • A budou tam vozy se senem?
  • Morraw
    Z toho traileru to vypadá, že hra bude mít parkour a možnost first person akce jako v GTA V.
    Upřímně se na nové WD těším. K první hře jsem měl výhrady, ale rozhodně se netýkaly grafického downgrade.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit