Přejít na výpis diskuzí
Podle uniklého traileru vyjde Watch Dogs 2 v půlce listopadu
8.6.2016 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
To si spíš zahraju znova Sleeping Dogs, který, ač o něco starší hra než WD, byli o dost lepší po stránce příběhu, soubojovej systém byl taky fajn a vizuálně si myslim, že to bylo úplně stejně pěkný, jako WD, možná ne-li hezčí, pokud budu brát vanilla verzi WD. Atmosféra dnes už neexistujcí čtvrti v Hong Kongu byla parádní. U WD jsem měl pocit, že v Ubi vzali všechny AC a FC, naházeli do jednoho pytle, pořádně zatřepali, uhladili hrany a vydali WD :/. WD2 možná tak ve slevě/akci pod 30€, jinak to asi nemá moc smysl. Imho.
-
Z toho traileru to vypadá, že hra bude mít parkour a možnost first person akce jako v GTA V.
Upřímně se na nové WD těším. K první hře jsem měl výhrady, ale rozhodně se netýkaly grafického downgrade. -
-
Když ti nevadilo přeskinované AC, tak proč ne *15*
-
-
Přeskinovaná je max hra v dané sérii. Ubi jen používá stejný template pro své open-world hry.
Navíc je to dobrá alternativa ke GTA. MP byl zábavný.
-
-
-
Tady v diskuzi jaou vsichni tak chytry... zkuste si sami udelat hru a pak uvidite. Nemuze byt vse dokonale a originalni pochopte to. Kdyz na tu hru je vzdan urcitej rozpocet a termin vydani tak v ni nemuzete mit GTA + forza + cod v jednom.
-
-
To je vtip nebo trollování? *1*
-
Tříáčkový hry nikdy nedělá jeden člověk, ale jestli myslíš "zkuste si takový projekt řídit" tak ok, dohoď mi na pár měsíců místo CEO nějaký pobočky Ubusoftu a já to teda prubnu *1*
-
Karle prosimtě...
-