Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Godvood: nic, já teda necestuju abych si hrál hry, promrhat cestování a dovolenou hraním může podle mě opravdu jen pitomec, který neví co je to svět a život.
    • No já občas cestuju, abych se přesunul z místa A na místo B. Samotná cesta mě nezajímá a otravuje mě, proto jí zabiju hrou na handheldu. Jindy čas na hraní nemám. A nosit si sebou do tramvaje PC nebo velkou konzoli je takový trošku nepraktický.
    • Souhlas, Já ospobně když jdu od počítače, tak nechci o hrách ani slyšet, natož někde hrát na cestě do práce nebo jinám, rači sleduju pořát stejnou krajinu, ale to bude asi tím že už jsem starší a hry hraju jenom s kámošema když není co dělat.. Ale to asi poznáte až budete starší děti. (jinak když mě bilo 15 tak sem taky hrál neustále a hrál bych i ve spánku kdyby to šlo) Takže jen do toho závisláci... *5*
      • GlaDOS
        Tebe muselo bít víc jak 15, protože z tebe slušně vybili češtinu.
        • trefa do černého *15* . nejvíc smutná věc jest ta, že mu třeba opravdu je kolem 20 let. Takových osob znám žel bohu fůry. Špatné vyjadřování, primitivní mluva a psaný projev jak od žáků prvního stupně.
      • Tak buď jsi trol, špatnej student prvního stupně základky nebo někdo, kdo chodil celý léta za školu. Takovejch hrubek jsem už dlouho na jednom místě neviděl, prej děti *1*
    • To je dost radikální názor, ale bohužel jsi zapomněl podchytit celou spoustu případů. Pokud někdo jede do Paříže, aby se procházel po městě a gambloval na handheldu, je to skutečně blb. Když ale dojíždíš do práce/školy hodinu denně vlakem, tak jako co. Budeš stále sledovat stejnou krajinu kolem železniční trati? Řidiči z povolání taky nic? Nuda na chatě při deštivých dnech stále nic? Asi nemá smysl pokračovat *3*
      • řidič z povolání bude s autobusem plným lidí hrát na handheldu? :D boha, u které dopravní společnosti pracuješ, abych se jí obloukem vyhnul? *1*
        • Bejt vtipnej je fajn, ale dělat kvůli tomu ze sebe blbce... Řidiči z povolání nejsou jen autobusáci. Taxikáři, když jim nejde kšeft, často čučej na přenosný DVD přehrávače. Kamioňáci zas koukaj na film (bohužel nejenom, když uváznou v zácpě nebo když maj povinný přestávky). Řidiči dálkovejch autobusů se často střídají, protože musí dodržovat zákonem stanovený přestávky. Řidiči některejch míň vytíženejch spojů MHD zas klidně půl hodiny nebo hodinu stojí na točně. Možná tak řidiči přepravních společností jako je PPL nebo Česká Pošta na handheld fakt moc času mít nebudou, ale pokud bys zapojil představivost, určitě bys ještě na něco přišel.

A mimochodem nepracuju u žádný dopravní společnosti, jen se občas koukám i jinam než jen do monitoru *3*
        • Vsiml sis, ze u dalkovych autobusu jsou ridici dva? Nebo ze u kratkych linek ridici zase az hodiny cekaji?
    • Můžeš nám milostivě říct, co to teda ten je svět a život? A co ti dává právo takto příkře soudit ostatní? Stejně dobře můžu napsat, že je trapné promrhat život cestováním, když bys čas a úsilí mohl věnovat užitečnějším činnostem třeba v charitě. Každý ať si dělá, co ho baví. Tebe evidentně uspokojuje plivat na ty, co nechovají podle tvého světonázoru... Neboj, život (o kterém tak rád píšeš) tě naučí.
    • conflig
      Já teda s tebou do jisté míry souhlasím. Ale třeba PSP jsem si koupil a hrál na něm většinou doma když se mi zrovna nechtělo sedět u PC :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit