Přejít na výpis diskuzí
Podpora PSX her pro PS Vita přijde s fw 1.8, co si zahrajete?
3.7.2012 | Petr Poláček
53 příspěvků
-
Nic. Nikdy bych nedal 5 litrů za miniobrazovku do ruky s těma trapnýma minihrama.
-
-
Vsadím se, že vlastníš telefon aspoň za deset klacků a hraješ na něm Angry Birds a podobný fláky.
Pak takováto slova působí jako pokrytectví.
Ano, Vita je pořád hodně drahá a je jen málo opravdu dobrých her, co za to stojí... ale když je hra pro Vitu dobrá, tak je dobrá a pořádná... jako Gravity Rush atd. Stačí počkat a zlevní a vyjde víc her a je to super přístroj.
Takže ty můžš dál hrát trapný minihry na telefonu a mazturbovat nad PC.
Takže PC sýla! Vyžeňte konzole z games.cz! Vyjádřete podporu tweetováním s hashem #consolesux! -
-
Ne, telefon mám za 2ku už dlouho na telefonování, sms, kalendář, budík mi to stačí.
Nikdy jsem nechápal tyhle konzumní magory, kteří si koupí jak píšeš "telefon" za minimálně desítku, který za chvíli stojí polovinu a hlavně umí rádoby všechno, ale přitom nic.
Stejně tak když chci foťák, koupím si foťák, jen blázen si myslíš, že miničočka s 20Mpix v mobilu za 15tis udělá lepší fotku než obyš kompakt za 3ku :) atd,
takže... když chci hrát, koupím si konzoli, a ne minihovadinu do ruky. -
-
Kdyz chces prenosne herni zarizeni, koupis si stolni konzoli? Lol!
Tvuj nazor je zpatecnicky, je na urovni nazoru, ze mobil je zbytecny, kdyz chci telefon, koupim si poradny stolni telefon za par stovek a ne mobil za par tisic. -
V tom případě má omluva, protože to co píšeš je velmi rozumné.
Každopádně jsem narážel na to, že vskutku existuje spoustu "konzumních magorů", co koupí foun za 10+ a jedou Angry Birds a přitom nadávají na handheldy... -
-
Tak to jsou pitomci, dnes je svět plný volů, lidi nemají vlastní rozum. Zkrátka já mám v životě strategii, že pokud něco chci za konkrétním učelem, koupím si věc na to přímo stavěnou. A ne nějaký hybridy, který ve finále jak jsem psal "umí od každého něco", ale tak příšerně, že vlastně nic... Když nějaký jouda machruje v foťákem, navigací apod. nebo třeba hrama na telefonu, to je vždycky akorát tak pro smích ...
-
-
A co si teda pořídíš, když chceš hrát na cestách? Pro tohle použití handheld přesně odpovídá tvému požadavku pořídit si na danou činnost přístroj pro tuto činnost přímo určený.
-
-
-
-
-