Přejít na výpis diskuzí
Podpořte české hry na Greenlight + něco o vývoji RPG Inquisitor
31.8.2012 | Lukáš Macura
37 příspěvků
-
hmm len podla obrazku, ten Greenlight nieje uplne to iste ako Wishlist na GoG?
-
Já bych uvítal palečky aspoň u těch náhledů,aby se to nemuselo otvírat celé.To je na dovolenou,než to člověk projde.
-
Lukáši, když teda píšete, že je to v češtině na gog.com, jsou v češtině i ty bonusové záležitosti (codex, novela, Ezechiel)? Jinak mám krabicovou verzi a tam jsou jenom ty .pdf ke zbraním a magii jestli se nepletu. Díky za odpověď.
-
-
Bonusy jsou už na GOGu ke stažení (hra ještě ne), všechno je jen anglicky. Snad cz bonusy přidají později.
-
-
Diky za podporu, cast bonusu v ceske verzi je k dispozici ke stazeni primo z naseho webu - http://inquisitor.cz/?page=download
-
-
-
Ano The Shadow of ancestors je z nasich luhu a haju :-)
Ak sa paci mozete podporit pripadne aspon pozriet
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=93058854 -
Tak jsem tam hlasoval i pro dalsi ceskou hru "Legie". Kdysi jsem ji hral a je fakt super! Dokonce je jeste i zdarma stahnutelna v cestine.
-
-
já jí dal palec dolů. jestli je někde stáhnutelná zdarma, ta hra nemá na steamu co dělat...
-
-
V češtině je, ale pokud autoři / autor investoval něco do anglické lokalizace, tak nevidim důvod, proč ji za pár korun na Steam nedat. Možná by mohl zainvestovat ještě do nějakýho grafika, kterej by mu udělal logo a celkovou prezentaci, protože ta aktuální je dost amatérská, ale jinak ta hra vypadá jako pěkná retro RPG (kde sou ty doby, kdy byl retro pixelart) a spousta lidí tam pro ni i hlasuje.
-
-
-
..no nevim nevim :D Rad bych ti dal pesti do rypaku *12*
-
-
To mě od fanouška Postalu ani moc nepřekvapuje:).
-
-
Tak jsem nějak doufal, že Steam a GoG začnou nabízet hry ve svém originálním jazyce a v angličtině. Mam koupenou Mafii a Original War, bohužel obě v angličtině :(
Zatím k tomu spěje jen GoG.
Kdyby výrobce her tohle třeba vyřešil i nějak sám, když se k tomu tyto platformy nemají. -
-
Inquisitor na GOGu bude na gogu jak v anglictine, tak i v cestine.
-
-
Takze asi dalsi cestina: "The Shadow Of Ancestors"