Přejít na výpis diskuzí
Podřezávání hrdel v traileru na Dishonored
1.6.2012 | Aleš Smutný
60 příspěvků
-
Vypadá to parádně, graficky to asi nebude špička ale who cares? Atmosféru, která bude pro tenhle titul zásadní to určitě má a trochu mi připomíná HL2 (strider) řízlý s BioShockem (steampunk). Hodně se na to těšim takže doufam že z E3 přivezete nějaký dojmy a zásobu novinek *5*
-
-
Taktéž v to doufám, jen nějaký kratičký gameplay a pak do vydání ticho......
-
-
*8* No na tuhle hru se proste neda netesit. *3*
-
-
jaký youtube?
-
na skyrim to fakt nemá
-
-
Stále ještě máš ban? Skyrim nemohu hodnotit, jelikož jsem jej nehrál.
-
Skyrim je skvělá hra, ale opravdu nechápu smysl tvého příspěvku. Skyrim se hraje jinak, je zasazen do jiného prostředí, zakládá si na něčem jiném a kromě first person pohledu a mírné podobnosti používání nadpřirozených schopností s kouzly ve Skyrimu nevidím žádnou podobnost. Jaký má smysl srovnávat dvě zcela odlišné hry?
-
Mas naprostou pravdu, neni to totiz zabugovane, hnusne, tupe, stereotipni jako Skyrim!
-
Hidiot je zpět. Vítej ty náš prosťáčku!
-
takže to je dobrá hra ?
-
-
jop jenom mně zajímají zachody
-
-
-
-
Pokud by někdo nechtěl hledat, tak zde je textík této velrybářské verze:
"What will we do with a drunken whaler (x3) early in the morning?
Feed him to the hungry rats for dinner (x3) early in the morning!
Way hay and up she rises (x3) early in the morning.
Slice his throat with a rusty cleaver (x3) early in the morning!
Way hay and up she rises (x3) early in the morning." -
-
+
-
-
Vypadá to moc pěkně :) A ta hudba to nádherně dokresluje :)
-
moc se těším doufám že mne to nezklame
-
Další perfektní trailer ke hře, který má hlavu, patu a hlavně koule!!! Na tuto hru se velice těším, vzhledem k možnostem a náplni, kterou hra nabízí. Studiu držím palce.
-
pusobiva muzika...
-
Na youtube to napsal někdo za mě: "Looks like Half-Life 2 meets BioShock." Roboti jak z half-life, doba a město jako v bioshocku. A když vezmu v potaz nadpřirozené síly hlavního hrdiny, tak si vzpomenu na plasmidy. Těď si jen přát aby to autoři hry nezkazili.
-
Ale ma zmene slova...ta skladba, teda :)
-
What shall we do with the drunken sailor pozná řekl bych každej..