Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Takže nakonec to je vlastně i dobře:) ukončilo se to trapení a pokud bude další kanal tak alespon budou mít možnost se ukazat v plné sile :)
  • Panebože,,, tohle mne nutí už něco napsat. Zalobované téma ubrečených tvůrců a aktérů. Nikoho to nezajímá. X článků o tom, že zrušili pořad, která stál za ....., byl stupidní, rádoby scénky stupidní. Celá LEVELOVÁ ubrečená banda. Nikdy už od dob SCORE TV nedosáhli kvalit pana Tukana a spol. Prostě jsou pryč a díky bohu za to. Ten pořad byl infantilní a jestli něco dělal, tak se snažil svou formou zavděčit nějakému"stereotypu" mladého pařana. Tak se nedivte, že to nikoho nezajímalo a zrušili to. Ten pořad stál za velké .....
    • Trol.diskuzni
      Souhlas. Pořad byl naprosto k ničemu a těm hlupáčkům, co tady vykřikují o obrovské sledovanosti:

Na webu ČT je GamePage řazeno mezi "Nejnavštěvovanější" či "Nejoblíbenější" pořady, nikde ani zmíňka o SLEDOVANOSTI V TV. -> Je logické, že na webu ČT je GamePage oblíbený, jelikož jeho pár fanoušků má dohromady větší zájem o pohybování se na internetu než drtivá většina lidí, kteří na ČT2 sledují pořady o vážné hudbě, divadle či historii... *7*
      • Tak Pane Trolle, zase jste uhodil hřebíček na hlavičku. Až je mi líto nedocenění Vašich kvalit. Kdyby raději dávali "klubové filmy" v nějakou lidskou hodinu a ne v době, kdy se na TV dívají jenom příležitostní návštěvníci alkoven. Kupříkladu Princezna Mononoke. Mnohem lepší, než drtivá většina evropských pohádek (samozřejmě nejen pro děti), ale pochybuji, že se na ní bude jakékoliv díte dívat někdyv době kolem půlnoci. A opravdu mi kauza game page přijde jako dělání z komárá velblouda.
    • Taky s tim souhlasim pořad mě urážel svojí trapností a formou podání jestli existují nějací fanoušci tak nevim co si mám o nich myslet. *7*
      • S tímhle taky souhlasim.
      • To myslíš vážně?
    • S tím souhlasím. Ten pořad stál opravdu za ho*no.
    • A on tě snad někdo nutil se na to dívat? Ten pořad měl své fanoušky proč máš potřebu se z toho radovat?
  • Btw, hry jako umeni spolecensky brany proste nejsou. O opak se snazi velika spousta tvurcu (treba takovy Dan Houser z Rockstaru) a ve svych vyjadrenich to davaji jasne najevo. Snad se to casem zlepsi :-)
  • Rozumné vyjádření...
  • To je vcelku rozumne vyjadreni. Jedine zaskobrtnuti je ona otazka podpory nekomercni herni sceny, ale ta by pro vetsinu nebyla zajimava. Konec koncu, linuxu se televize take nevenuje.
  • Podle mě ten pořad prostě stá za pi*u, není třeba podrobných vyjádření.
  • 5 Feťakov pokope. Cim im platili ? travou,fetem,Pikem ??? *5*
  • no spis ta pointa je tak nejak krehka, sam Fridrich se ztraci ve vyznamech a principech... ono to zni temer jak z Robina Hooda...ale ve skutecnosti je tezsi rict jednou vetou: nechteli jsme se o to starat nez napsat sahodlouhou esej na tema pomahame slabym, jak uz bylo receno trochu extremne: at si dela kdo chce co chce, ale ne za nase prachy... co se tyka formatu videoherniho poradu je to stale minoritni zalezitost a herni odvetvi, presto jak je silnym hybatelem a vydelecnym subjektem, je stale v Cecham brany jaksi s rezervou.. a proste ve finale to bude vzdy "jen" o penezich a budeme se tocit v kruhu, protoze Fridrich asi nebere par korun a neni na svem miste jen za heroicke smysleni, potazmo rozsevani pravdy a spravedlnosti po udoli Ceskem... dela co musi aby penizky behali ve spravnem smeru, takze ty kydy okolo jsou v podstate jedno
    • victor
      Je krásné od někoho z ČT slyšet že se zbavují jednoho formátu kvůli tomu , že se stal moc komerčním (Rofl - Cool představuje jedinou konkurenci a přitom jedou ve stejných stopách )
  • Jeste ze je tu alespon ten indian.re play je fuj
    • Indian? si spadl z jabloně ne
    • Trol.diskuzni
      RIPfail je ještě horší než Gamepage... Přibližně na úrovni Topstar magazínu, řekl bych.
      • deridon
        hele už ses vrátil.. jaká byla dovolená s rodiči?
        • Tak jak tvoje. Je prevda ze tva Mati ceka od tebe miminko ?
          • deridon
            tudum tsss... *15* být na zakládce tak mě to asi naštve, tyhle nadávky a narážky na rodinu byly celkem populární *1*
            • deridon
              no já myslel, že to bylo tak něják na všech školách? teda aspon u nás v karlovarském kraji, se na základní škole děti uračeli vždy uražet nejdřív danou osobu, ukazovat fakáče a za fakáčem dlaň jako zrcadlo, aby oběť fakáčka nemohlo odrazit fakáče na utočníka svým zrcadlem.. a pak přišli nadávky na rodiče
            • opravdu uráželi tvou rodinu? Musel jsi míti krušné dětství *9*
        • Bol v tabore Poupátko
    • victor
      Hapruje srovnávání menšinového zaměření a komerčního prosazení - Lepší by bylo , kdyby přiznali , že sledovanost klesla a v rozpoču na další vysílání nezbyly peníze .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit